Uh, ove "jednodjetetovske" :P
Printable View
Uh, ove "jednodjetetovske" :P
Podizem!
"Jednodjetetna" :P s MM-om i psom. Ne marim puno za kucne poslove (iako me ponekad nazivciram stanjem), odradimo zajednicki MM i ja posao da odrzimo sanitarni minimum. Hranim se zdravo, jedem gotovo redovito. Svakodnevno izlazimo na zrak i boravimo vani. Spavam ok, bar 6 sati u komadu. Zeljezo mi je ok, tlak mi granici s niskim sto je idealno zbog moje kilaze. :)
No, ja sam PREMORENA. Ja sam toliko umorna da imam poremecenu koncentraciju na poslu i vise uopce nisam u stanju raditi ista osim rutinskih poslova na koje se tjeram da ih uopce zapocnem (a vodim posao i trebal abi i pokretati druge, a ne sebe jedva podizati s poda).
Kako doskociti? Sto promijeniti? Razmisljala sam o mulitivitaminima, iako pazim da jedem raznovrsno i sve jedemo cjelovito i minimalno obradjeno. Ja ne znam kako vise doskociti tom kronicnom nedostatku energije. :( Help!
Sjećam se sebe iz jedne faze života kad sam postala umorna (sad znam od svega) a razlog tome je bio nezadovoljstvo situacijom u kojoj sam se nalazila... Pa sam počela mjenjati sebe iz dubine...Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
Danas sam umorna trudnica i to je to. 8)
A rijeci ti se pozlatile. :*Citiraj:
Danas sam umorna trudnica i to je to.
Za one koje ne mogu smanjiti opseg poslova-probajte ginseng.
Ja ga doduse ne trebam, kad sam crknuta proglasim neradni dan, trazim MM da preuzme brigu oko malog, a ja se zavalim ispred televizora ili djiram po gradu s frendicama. Kucne poslove sam totalno minimalizirala-dodje nam teta spremacica, kuham rijetko, cesto jedemo vani, narucimo ili se grebemo kod baka (usput dok dodjemo po Filipa). Posla ionako imam vise nego dovoljno sto na poslu, sto s terapijama. A s malcem setam po zooloskom, bundekom, luna parkom itd... U zadnje vrijeme nerijetko zaspim s Filipom, tako da nisam nenaspavana.
Po meni sve je stvar prioriteta. OK, pomaze kad se ima dovoljno novca za platiti pomoc. Nemam ideju da ja trebam sve stici i moci. Radim koliko mogu i zelim, a kad mi je dosta to kazem jasno i glasno.