Od sretnica sam koja nema boli kod mentruacije,ovulaciju samo ponekad skužim,
Ali čini mi se da klinka ima baš osjetljive ovulacije,jel to može kod cura koje su dobile mengu unazad par mjeseci? Ima li pomoći
Printable View
Od sretnica sam koja nema boli kod mentruacije,ovulaciju samo ponekad skužim,
Ali čini mi se da klinka ima baš osjetljive ovulacije,jel to može kod cura koje su dobile mengu unazad par mjeseci? Ima li pomoći
Pomoć kod bolnih grčeva - čaj od đumbira, bomboni od đumbira, po noći topli oblozi (zamatanje šalom oko struka i trbuha), nošenje potkošulje :-) što je SF za mlađe generacije, ali pomaže... masiranje kružnim pokretima u smjeru kazaljke na satu...
Još pomaže i laneno sjeme mljeveno, jer lan sadrži estradiol. Ubaciš žličicu u puding ili jogurt ili zobenu kašu. Ostale namirnice za regulaciju ženskih hormona su soja/sojino mlijeko, tunjevina i avokado (iz glave). Vjerojatno ima toga još. Ali meni je puno više značio šal oko križa nego bilo kakvi čajevi, lijekovi i hrana.
Sretno!
nosi potkošulje, istina da jedva nagovorim
pošto ne znamo od ćega je doktorica je ipak predostrožnosti dala vađenje krvi i kontrola urina
kaj se tiće soje i tunjevine to je kod nas 0 bodova, alergična je na to
ovo s đumbirom i lan bi hodalo.
Probajte - vjerojatno će se to sve srediti nakon par mjeseci/godinu dana, ali zašto da trpi bol ako ima pomoći? Meni je sastavni dio odjeće ovakav prsluk koji pokriva križa do pol guzice, da baš na poslu nisam omotana šalom :-) : https://www.i-mall.hr/subdomains/ima...920/velika.jpg
probat ćemo
Hvala
Evo, tu imaš još namirnica koje pomažu kod bolnih menstruacija i općenito neravnoteže ženskih hormona: https://net.hr/magazin/zdravlje/estr...mona-u-tijelu/
Čaj od virka (vrkute) bi možda mogao pomoći.
jelena, ja sam s time imala problema cijeli život.
Užasni bolovi. Hodati nisam mogla.
Sto puta završila na hitnoj.
Nakon obavljenih detaljnih pregleda rekli su mi da mi je jajnik preblizu crijevima i da zato nastaje ta užasna bol.
Pomoć je jedino bilo popiti tabletu protiv bolova.
Sad kad više nema ovulacije, nema ni boli.
Krv i urin ok
Za sad su prestali bolovi,ako bude opet nekaj tad ćemo sređivati
Što reći ja sam sretna što to ne osjetim:trci::ghug: