Ošišana.
Jako joj je slatko i baš je sretna :)
Printable View
Ošišana.
Jako joj je slatko i baš je sretna :)
i, koliko ste je rebnuli? :mrgreen:
Ubit će me Adio mare :mrgreen:
Dosta. Sad joj je do malo ispod brade, taman onoliko da može vezati rep.
Samo maše glavom i smoje se kako joj leti kosa po licu.
A češljanje je milina :mrgreen:
:heart:Citiraj:
Anci prvotno napisa
ajde, ovo me smirilo...
uf... :smajlićkojibrišeznojsačela:
:)
s****
tek sad ovo vidim
i zara istovremeno želi biti matovilka, ali i imati kratku kosu kao mama
problem je riješen tako da kad joj dođe želja za šišanjem, ošišamo joj šiške skroz na kratko, na 5 mm, pa odnaprijed izgleda kao da je ošišana na ježeka :mrgreen: a zapravo ima duge kose
bitna stvar je što mi volimo malo pomaknute frizure pa nam je ovo genijalno
ovako
samo sto sad ima puuuuno duzu kosu
aaa, baš sam se nasmijala :mrgreen:
dobro da je mala slatka, jer da nije... :mrgreen:
I ona je meni nakon zadnjeg šišanja rekla da želi biti Matovilka i da sad pušta do poda.
Pa je onda nedavno izrazila želju za šišanjem.
Netko bi ošišao bez razmišljanja (i olakšao si muke češljanja :mrgreen: ), a ja moram otvoriti temu :mrgreen:
Pustila sam je malo da razmisli, svaki dan malo popričale o kosi :roll: i izgleda da je njoj stvarno dojadila duga kosa. Jako je gusta, petlja joj se, seka je čupa... :mrgreen:
I ona ima te kratke šiškice, dobro, ne baš 5 mm :mrgreen: ...ali to mi je baš slatko :)
joj, tek sad vidim da mi poruka može biti i krivo shvaćena - lutonjica, preslatka mi je i zara i frizurica. :)
samo ne kužim - kako proljeće 2006?
tada je slikano
sad ima kosu do pola leđa, ali nemam uploadane novije fotke
odnosno, imam dvije :mrgreen:
Jao, preslatka je Zara ... :heart:
:saint: Zašto uopće puštate dječici kosu, pa onda poslije problemi šišati ili ne. Ne vjerujem da ijednoj majci njeno dijete nije lijepo, pa zašto onda kosa?Kome se treba više dopasti djevojčica od 3 godine na primjer. Mislim da ništa nije vrijedno dugog pranja, sušenja, češljanja i bavljenja kosom, čak ni dječja želja.Pa ima puno boljih načina za provesti večeri sa svojom djecom. Olja ima lijepu kratku frizuru,jednostavnu za održavanje i urednu.Ne liči na dječaka, a i da liči...Kada bude veća neću joj braniti dugu kosu, ali savjet ili prijedlog će uvijek biti za kratku.Pa makar se borili d vjetrenjačama.
Mozda zato sto se trudim postovati njene zelje kao sto ona postuje moje. :saint:Citiraj:
igralište prvotno napisa
Pa ako zeli imati dugu kosu, zasto ne?
Malo se natezemo :mrgreen: ali sa dogovorom se ipak sve postigne.
Evo, bas danas smo skratili kosicu tocno onoliko koliko je htjela. Ja sam zadovoljna jer smo osisali vrhove i siske, ona je zadovoljna jer joj se svidja njena frizura, ali, jos vise od toga, zadovoljna je time sto su joj njene zelje postivane.
Nasi su, ali ipak su oni samostalni mali ljudi. :heart: