pa to ja kažem leo, lako za rozgu il cajke, to će proći, al stav bojim se da neće :mrgreen:
Printable View
pa to ja kažem leo, lako za rozgu il cajke, to će proći, al stav bojim se da neće :mrgreen:
kaj nije ona spika: kad oces udat zenu, pogledaj joj mater, takva ce ona bit za 30g :mrgreen:
iako mislim da se to odnosilo na fizicki izgled.
posto cu ja biti punica, a ne svekrva, nekako se ne brinem o snajkama. :mrgreen:
i to sto velis :mrgreen:
ma ne brigaj, nije to tipično za "današnje" klince... pa ja sam imala 3, a moja tadašnja ljubav 4 i imamo i dan danas slike gdje se ispred božićnog bora držimo za rukice i ljubimo u usta :)
čak smo od staraca bježali i skrivali se kako bismo bili sami i ljubili se :)
a bilo je to posve nevino, ništa za zabrinuti se, draga...
Romina, baš mi je žao djeteta :love2: . A sad imam jedno pitanje što se tiče poljubaca, vas vaši klinci poljube u obraz, ili...? Naime, već sam se nekoliko puta našla u nekako nezgodnoj situaciji kad me moj kikać poljubi u usta, skoro svaki put kad ga dovedem u vrtić. Ono, ne stignem se ni snaći, a već vidim :-o drugih roditelja. Osobno znam da u tome nema ništa loše, ali... neznam da li je to ipak neprimjereno. Često ga i upozorim na to, u stilu s mamom se tako ne ljubi, tako ćeš se s curicama (ili možda dečkima) ljubiti kad narasteš veliki... ali me ne doživljava. Vidim da je njemu to nekako skroz spontano i fino :roll:
moja mala mene ljubi u usta i samo mene. briga me ocel tko i sta misliti o tome :)
i mi se ljubimo u usta...
nego je nedavno skužila na televiziji francuski poljubac (olitiga žvaljetanje) pa ga sad pokušava izvest na meni a ja naravno čvrsto stisnem usne i ne dam i upozoravam je da to samo rade mame i tate....:lol:
a cmokić u usta nam je već odavno i također me briga za tuđe mišljenje...:mrgreen:
Možda se roditelji ne zgražaju ni ne misle da je to neprimjereno, nego im je samo čudno. Npr. meni nikad u životu nije palo na pamet djecu ljubiti u usta, u usta ljubim samo muža. I one to vide, pa ipak nikad nisu probale poljubiti se u usta s mamom i tatom.
Nit mislim da je neprimjereno niti da u tome ima nešto loše, ali možda bi mi bilo neobično, pa onda odmah ispadne da zabezeknuto gledaš.
Ma u pravu ste, neću si razbijati glavu time tko šta misli...