Ma i ja sam radi hladnoće kupovala nove i malo veće tako da mi stanu termo čarapice ispod. Ona sada stoji a sve cipelice za nehodače su mi tanacne.
Da, znam da ima veliku nogu. Nadam se da će malo usporiti sa rastom. :/
Printable View
Ma i ja sam radi hladnoće kupovala nove i malo veće tako da mi stanu termo čarapice ispod. Ona sada stoji a sve cipelice za nehodače su mi tanacne.
Da, znam da ima veliku nogu. Nadam se da će malo usporiti sa rastom. :/
Moja mala miška 12 mjeseci je dobila cipelice 18 i prevelike su joj. Da li je to normalno?!
Sven evo sad prošao 15 mjeseci i nosi br 22, ali mislim da ćemo ubrzo i na 23...
13 mjeseci-21
13 mjeseci,papuče 20,čizmice 21. puno zavisi od proizvođača. savijet, uzmi krojački metar i izmjeri stopalo, u ovoj dobi još kvrče prste.da nisam to napravila simon bi još nosio 19,vjerovatno dok prst ne bi probio papučicu. to je palilo kod seke,a i lakše kupiš obuću ak poneseš metar sa sobom.
9,5 mj 19 joj je knap. da uzimam za hodanje uzela bi 20, ovako šminko-grijačko-puzačke još ima 19
Mi smo danas kupili gospođici cipelice broj 20. Za koji dan će 13 mjeseci.
:D Da se malo pohvalimo. Kupili smo cipelice broj 20 i nisu nam velike!!!! :lol:
cipelice broj 19, a pretpostavljam da će i papučice s tim brojem odgovarat (dobit ćemo ih na dar)
skoro godinu dana, broj 21. curica :shock: (valjda na tatu)
18 mj skoro i 23-24 :shock:
15 mjeseci - broj 21 ali već dugo, uskoro ćemo na 22.
Ma, joj, sve je to ok, ne znači da mu za koji mjesec nogica neće naglo početi rasti pa duplo brže prerastete neki broj od druge djece... :)
Godinu dana, broj 19... po mojoj procjeni 18,5.
Lovro sada 15 mj. nosi br. 21, Petra u toj dobi 17!!
Ivan 15 mj. , cipelice 19-20
zara- 14 mjeseci- do sada 20, sada kupili nove 21, jer nam 20 već malo tijesno :roll:
na mamu veliku nožicu ima ;)
11 mjeseci taman prešli na 20
Nina će sada 15 mjeseci i ima nogicu 22 :*
Cipele 20, papuče 19 - taman napunili godinu dana.
ona je 21 mjesec i sad ovisi o modelu(proizvodacu)22/23 sa godinu dana je nosila 19/20 tako da je sve relativno
S godinu dana imala 18. Sada, sa 23 mjeseca, ima 22.
22 -23, 12 mj
sa 14 mj. broj 21
sa 18 mjeseci br 23, iako su nam jedne čizmice 22, a kućne šlapice 24.
ovisi puno i o modelu i o kalupu :P
15,5 mj. nosi br. 20 ali uskoro ćemo morati kupiti 21
moj je 13 mjeseci i nosi 23,24
Ajme meni, sada me je strah...
pa Vaša djeca imaju jako malu nogicu ili bolje rečeno moje dijete ima ogromne...
Dečko, 16 mj. broj 25.
Mislila sam da nosi 24, ali sam mu jedan dan nacrtala nogu na karton, izrezala i stavila u cipelu broja 24 i skužila da jedva drži prstiće unutra...
Prestrašno niti 2mj ih nije nosio...kao ni papuče...kao ni tenisice...
moja Matea sa 12 mjeseci nosila cipelice (froddo) broj 19, a papuče (ciciban) broj 18, sad sa 13 mj nožica joj je duga 19 cm pa smo uzeli cipele (ciciban) broj 20, što znači da sam uzela 2 broja veće jer su cicibanke većeg kalupa..Nadam se da ne smeta ako su veće za 2 broja, uvjerena sam da će ih duuugo nositi. I to smo ih jedva jedvice našle nakon 10-ak isprobanih modela, ima visoki rist i malo njih joj odgovara..ove su mi se činile udobne :/
smeta što su toliko veće, probaj ti u 2 broja većima hodat :mrgreen: pogotovo ciciban koje imaju uložak pa ako su veće cipele sjeda na totalno krivo mjesto :/
joj kaj ću sad...noga joj je broj 19, a one su 20 i najgore je to kaj ne mogu ni osjetit dokle joj dođu prstići jer je naprijed tvrdo, no nisam primijetila da joj smeta u hodu.. :/
Vjerujem da ipak nisam fulala, sad sam gledala po otiscima prstića na ulošku i po mojoj procjeni to bi bilo za broj veće. Imala je papuče broj 18 koje su joj već bile male, pa prema tome mislim da sam ipak dobro napravila..(cipele su glomaznije pa mi se čine ogromne naspram tih papučica) a mislila sam da je kupovanje cipela lak zadatak :x
nemoj pipat prstiće, nego ti mora iza stat prst kad joj gurneš nogicxu skroz naprijed (dok stoji )
znam, znam, no ne mogu jer je naprijed tvrda guma. Nikako ne mogu napipati dokle joj dođu prstići jedino pomoću otiska kužim da ima otprilike nešto manje od 1 cm mjesta..
Ninochka ti je htjela reći da djetetovo stopalo u cipelici gurneš skroz naprijed i umetneš tvoj prst između djetetove pete i stražnjeg dijela cipelice (to je i moja metoda).
aaaa to mi uopće nije palo na pamet :oops: oprostite što sam vas toliko izdavila time, ovo mi je bio prvi put da kupujem cipele Probala sam i jedva gurnem palac pa pretpostavljam da je to u redu... :/ Hvala vam! :love:
No frks, mi smo već to bile prošle, sad samo ponavljamo gradivo ;)
Moj ljepotan ima godinu dana i nožicu br. 20 :)
Decko ima 12 mjeseci i broj 19.
Kad smo prije par dana kupovali nove cipelice,nisu nam vjerovali da trebamo tako mali broj.
14mj 22/23
28?! moj petogodišnjak nosi 29-30
28 je imao sa cca 4 godine
28????Citiraj:
ninochka prvotno napisa