Za Nikolu će dobiti samo slatkiše a za Božić ovisno o tome kak ćemo bit sa lovom :mrgreen:
Puzzle će dobiti sigurno a vidjet ćemo kaj uz to
Printable View
Za Nikolu će dobiti samo slatkiše a za Božić ovisno o tome kak ćemo bit sa lovom :mrgreen:
Puzzle će dobiti sigurno a vidjet ćemo kaj uz to
Gdje toga ima za kupiti?Citiraj:
carape Winx
Za Božić sam već kupila konstruktor kocke, a za Luku čekamo psića iz Bille. 8)
Za Nikolu će dobiti neku sitnicu, a možda i samo šibu. :saint:
Imam ukupno 14 djece, bez mojih (nećaka, kumova i djece od prijatelja), tako da mi je za njih limit 20-30 kn po djetetu (tako smo se dogovorili).
Mislim da je to djeci sve previše, izlude ih svi ti silni pokloni, budu nervozni...Da se mene pita, ja bih bila zadovoljna da dobiju samo čokoladu ili neki drugi slatkiš.
Poklone od baka i djedova također ja biram, a oni daju novce. Moram opet prelistati novi TL katalog. :mrgreen:
Nisam valjda škrta?
Ma što bi bila škrta.
Za 30-ak kuna možeš kupiti štramplice, zdjelicu, bojanke, flomiće...
Ipak je to poveći broj djece :)
mislava gdje ćeš nabaviti ta drvena slova za vrata-super ideja?!Citiraj:
mislava prvotno napisa
Imaš to u dosta knjižara.
U mercatorovoj knjižari u vukovarskoj, mislim čak i u Profilu.
Za Hr ne znam.Citiraj:
mamanatali prvotno napisa
U Italiji to imam u svakom shopping centru.
Moj hoće vatrogasce i pravi požar :/
Bruder ima vatrogasno vozilo s rotacijom i šmrkom koji štrca vodu. Ako si ti to želiš priuštiti.. :)Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
Imamo nešto slično, mm našao u toys'r'us, ali izgleda ga to dovoljno ne zadovoljava. stalno naglašava da bi one "prave, i pravi požar" (bojim se da si ovo zadnje sam ne priušti :roll: )
Mi smo ovo ljeto gledali s autoputa požar (onaj veliki, kod Šibenika, mislim), kanadere, helikoptere... Fascinacija ne prestaje. Čim se popnemo na autoput, isto pitanje: Hoće li opet biti požar? Tako da razumijem to o čemu govoriš. Nadam se da mu ipak neće pasti na pamet "prava" stvar.
Citiraj:
Suzizana prvotno napisa
nisu slova, nego baš natpis na drvenoj ploči, ima raznih likova (pas, brod, vlak, pčelica..).
našla sam link tu na forumu, tema je u servisnom kutku, eko igračke.
pardoniram se, tema Eko igračke je u 4 kutka našeg doma
htjela sam joj kupiti kuhinjicu, ali na ideju je ostala hladna :? (iako pretpostavljam da bi joj se dopalo). zadnjih je tjedana zapela za neku barbiku s krilima (ne znam je li vidjela u dućanu ili kod nekoga?), a obzirom da je sad u apsolutno barbi fazi - vjerojatno će je Isus poslušati.
Sreća da joj je svaka "barbika" dobra (i ona koja se odaziva na steffi i sl.) , skromno moje maleno :heart: .
Dobit će neke sitnice, bar što se mene i MM-a tiče, pogotovo za Nikolu.
Janko još nije pregledao sve igračke koje je dobio za rođendan, a već bi trebao dobiti nekaj novo... :nope: .
Meni je to s tim igračkama prestrašno.
Više ni sami ne znaju čime bi se igrali.
Jedino kaj me Janko sada molio da mu kupim crtić Rory, 50kn je u Konzumu pa ajde to mu možda i uzmem.
I što Ivi želim uzeti kolica za bebe jer bebe obožava, pa sam našla neka lijepa i povoljna u Mulleru. (66kn)
Inače, imaju i previše igračaka.
nemam ideja što joj kupiti za Božić jer sve što treba dobije ranije :roll: imam nešto u planu tipa....recimo....sada voli rezati,lijepiti,voli vlakove...pa ideje su dobrodošle
Mi smo danas pisali pismo Djedu Mrazu i u pismu je naveo da hoće Power Rangera. Dobro, napišemo mi (odn. on uz moju pomoć) i nacrta 4 PR i ja mu velim nek napiše što još želi, za slučaj da DM neće imati PR. Nagovarala sam ga na neke dijelove za drveni vlakić i sl. ali ništa. Teška scra je još pridodao Batmana i brže-bolje presavinuo pismo i potrpao u kuvertu...veli da neće ništ drugo. I kaj sad da ja sugeriram babama, djedovima i sl. ? :mrgreen:
Cvijeta, a pita li J. gdje je vaš Nikola?Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Uh, mi imamo 5 djece koje moramo darovati.... Curice su trenutno lude za onim popisancima pa sam mislila uzeti po jednog popisanca svakoj + neki slatkis... Deckima neznam. Nasem sinu neki autic + slatkisi a velikom necaku neman pojma....
Bozic... vidit cemo. Nasem je rodjendan koji dan iza Bozica i ove godine bi mu tili kupit onu biciklu bez pedala (ono, like a bike).... Ostaloj djeci jos nisan nabavila poklone, moram uzet katalog u TL-u...
Ja imam 10 nećaka sa MM-ove strane, i pripadajuću hrpu odraslih, i već smo se odavno dogovorili da nema poklanjanja za Božić. Prije smo kupovali nekakve sitnice, i to je stvarno bezveze jer koliko god sitno da kupiš kad pomnožiš sa tom hrpom ljudi ispadne puno, a onome tko dobiva bezveze. Tako sada ev. kupimo poklončić onima za koje računam da ćemo se vidjeti baš na samo Božić, a zapravo kupim par sitnica i slatkiša pa poklanjam po potrebi. Lani sam kupila npr. razne figurice anđela u Livingu (jer jedna moja nećakinja skuplja figurice anđela, pa me to inspiriralo), i onda bih zapakirala to i slatkiščić, i eto ti poklona :mrgreen:
A inače poklon kupim Lei, MM-u, mami i MM-ovim starcima.
Mi nemamo druge djece u užoj i široj obitelji :/ pa nemamo kome ni poklanjati. Iako, ja bih radije da je drugačije, pa makar i trošila na više darova za Božić.
Što se Andreja tiče, nagovorila sam ga danas da, kao, idemo pisati pismo Djedu Mrazu. On sav oduševljen kaže, idemo. I napisao ga je. Sam samcat. Evo ga :mrgreen:
I kako da mu ja sad stvorim trombon?!?!?
Tanja-b-pa odvalila sam :lol: ...a čuj,netko ima nekakve želje :mrgreen: .
Ako ništa drugo,sigurna sam da će se Djeda Mraz morati jako namučiti da ispuni ovu originalnu želju!
A tebi ne preostaje ništa drugo nego da već sad kreneš u potragu za trombonom 8)
Ajme Andrej :lol: kako je uredan i kako super piše. Ali mi smo ipak bolje prošli, iako će Djed Mraz puno teže pročitati Leino
PISMO
Dakle, hoće sve Tomica vlakove, napisala je i tračnice, a nacrala je i Djeda Mraza i soba. DM u torbi nosi vlakić Peru.
Ma pitala sam ga odmah bi li truba došla u obzir, pa je velikodušno rekao da bi :lol:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
(to je već lakše naći, vidjela sam ih u Škrinjici, nisu čak ni skupe - 50ak kn)
Ali ubrzo je rekao: Ma znaš... ja bi cijeli orkestar! I orgulje! I čembalo! I harfu! I vibrafon!
(ovo je zapravo upozorenje za one koji djecu namjeravaju razveseliti glazbenim igrama tipa Orašar ili Alisa i 4 godišnja doba - nakon mjesec dana možete očekivati ovakve izjave :mrgreen: )
Na pitanje gdje bismo držali tolike instrumente nije odgovorio.
Pitala sam ga još želi li možda nešto što nije neki instrument. Odgovorio mi je maltene ljutito: A čuj, što donese, donese! Vidjet ćemo!
Ajme :shock:
Andrej, Lea, svaka čast :love:
debeli OT, ali nisam mogla odoljeti
ja sam, nakon jedne kritike, odlučila ne diviti se javno Andreju, ali ovo pisanje je nevjerovatno
a nabrajanje planeta :shock:
ne mogu vjerovati
pregenijalno
(hehe, još mu niste rekli da pluton više nije planet 8) )
jel nika sa svoje 3 god premala za glazb. igru Orasar??Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
:lol: za Andreja!!
nika ce za sv. Nikolu dobiti cokoladice i slikovnicu Pricu o klimavom zubu, a za Bozic vlak i prugu sa stranice zubic vile+ vjerojatno hrpu poklona od baka, djeda, teta, sestricni, bratica...
Paaaa, za glazbu nije, ali za samostalno koristenje igrice je .... Tja, probaj! To je dobra investicija. Moj mladji je imao 4 godine (mislim) kad je to uslo u kucu. Buduci da ima bolji sluh od starijeg, to je izgledalo ovako: Stariji igra Orasara (ili Carobnu frulu ili Vivaldija - imamo sve) a mladji na podu slaze lego kocke i vice "ovo ti je fagot, ovo ti je harfa..."Citiraj:
bucka prvotno napisa
:mrgreen:
Nastavak OT: Pluton jest ponovo planet. Nakon predomišljanja kamo da ga svrstaju, Pluton se, zajedno s većim asteroidima Ceresom, Erisom, i nečim što se zove Makemake (i za što su dosad čuli samo Wikipedija, MM i Andrej :mrgreen: ) uvrštava u takozvane "patuljaste planete" (dwarf planets).Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
A sad on topic:
bucka, mi smo Orašara lansirali s 4 godine i to je bila prava dob za početak - u našem slučaju. Ovisi koliko ti Nika barata mišem. Ne mora znati čitati, ako vi budete uz nju i tumačite joj pravila (iako, pravila su vrlo jasno objašnjena kroz samu igru).
Neke igrice su vrlo lagane (npr. memory, ili igra Orkestar - vrlo korisno! - onda, imate enciklopediju glazbenih instrumenata, i to je zgodno za manju djecu), neke su teže, a neke A. još uvijek ne može sam igrati (leteći instrumenti, majmun svirač).
Ali igrica je zgodna i za odrasle, pa je svejedno možete nabaviti i zabaviti se sami za sebe!
XCitiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Tanja_b, baš me briga koliko ti je neugodno, Andrej je fantastičan i gotovo :)
Zaista je. :)Citiraj:
Balarosa prvotno napisa
:shock: Andrej, Lea :shock:
Moj Janko ne da ne zna pisati, nego ono ne zna ni slovo A.
Svaka čast klinci.
:naklon:
oprosti mima, ali odvalih se na ovo zadnje :lol: :lol:Citiraj:
Mima prvotno napisa
Pa, i meni je bilo smiješno, a i prodavačima kad smo objašnjavali zašto želimo zamijeniti nilskog konja.
Evo, ja sam Lei za sv. Nikolu kupila igricu Orašar; sad ona hoće Iko Piko figuricu iz onog novog neopisivo nevjerojatnog crtića za bebe od 15 dana, ali to mi je malo previše.
Btw. znate li taj crtić? Makka Pakka, Iko piko, jasna basna? Lei je super, kupila sam joj makku pakku jer je bila malo bolesna pa da ju razveselim.
Mima gdje si kupila Orašara?
po kojoj cijeni?
U Tisku u pothodniku po 130 kuna, bio je zadnji na polici i neka cura ga je razgledavala, a čim ga je spustila ja sam ga zgrabila :mrgreen:
Ja za "Orasar" igricu nisam dosad cula, u Italiji ju nemaju.
(Za "Orasar" Cajkovskoj naravno jesam - bas trazim da li ce negdje blize nama biti ovog Bozica, rado bih odvela Erin :heart:).
E mi bas ne voli kompjuterske igrice, ne znam koliko bi joj se to dopalo... sto mislite?
Ja jos uvijek trazim poklon za sv. Nikolu (Bozic rijesen 8) ), pa se sad razmisljam da li bi joj se to dopalo...
Uglavnom, nasla sam ih ovdje: http://www.bulaja.com/eshop/shop.php?lang=hr, cijena je 130 Kn (postarina za HR ukljucena).
Ne znam što joj se točno ne sviđa kod kompjutorskih igrica, ali ove glazbene su mi super što osim igrica ima i drugih sadržaja - slušaonica, enciklopedija, tekst o baletu "Orašar" i o Čajkovskom (naravno, biografija je uljepšana za djecu :mrgreen: )... ako voli glazbene sadržaje, moglo bi joj se svidjeti.Citiraj:
Elly prvotno napisa
(mi doma ni nemamo drugih igrica osim "Orašara" i "Alise", tako da ti ne mogu dati usporedbu s drugim vrstama igrica)
Zapravo, uopce nije zainteresirana za provodjenje vremena na kompjuteru.Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
Osim sto me ponekad pita da joj ukljucim Word, pa da pise, ostalo: 0 bodova
U Metrou su opet dobili veliki paket Lego Duplo, 215 kom, osnovne kockice, 280kn.