Mhm, to sam si i mislila.
Ima na Selskoj glazbena škola, ne znam ima li koja bliže...
Printable View
Mhm, to sam si i mislila.
Ima na Selskoj glazbena škola, ne znam ima li koja bliže...
mislim da je ta najbliza, sto da ih zovem, mislis da bi mogli imati program za tako male (5 god)?
Samo pitaj - i to odmah, da ne zakasnite na audiciju - to je ovaj tjedan... Mi smo tak propustili audiciju prosle godine, zakasnili... :/
Kod nas imaju program predskolaca (zbor i pocetnicki solfeggio) za djecu od 4-6 godina, a ucenje instrumenta po preporuci za darovite. Probaj, nist ne kosta... Ako dijete ima volju, nek navali. Drzim fige! :heart:
Mislim da Rudolf Matz (Selska) nema glazbeni vrtić, ali vjerojatno imaju početnički solfeggio. Uz Elly Bašić, dobar glazbeni vrtić ima samoborska glazbena škola.
Ima . Treba ih odmah zvati, mislim da su ovaj tjedan još upisi.Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
na selskoj nemaju glazbeni vrtic, sad sam ih zvala. pitala sam od koje dobi primaju djecu u programe, rekli mi kad dijete pise i cita. e sad, m. pise jako lijepo, a citati je bas pocela dosta tecno. svakako bi mogla nauciti pisati note, violinski kljuc i sl. e sad ja ipak ne kuzim bas tocno koji to stadij citanja i pisanja oni trebaju. zna mi netko reci? isto tako ne kuzim od koje dobi djeca najcesce krenu kod njih jer ona ipak ima tek 5 godina. cak i da je prime ne bi bas htjela da bude u grupi s djecom od 8 god.
Vjerovatno je onda predškola a ne vrtić. Utorak sam bila prisutna kad je prijemni za upis u školu polagala curica od nepunih 6 godina, prof. je izašla i rekla roditeljima da malena ima sluha ali da je premala za školu i da se jave u tajništvo za info o predškoli.Citiraj:
tridesetri prvotno napisa
Mislim da je slično i kod nas - za darovitu djecu oni uvijek nađu neki modus...
a evo sad sam ponovo zvala. rekli su mi da ta predskola nije pri skoli nego jedna od njihovih profesorica to drzi privatno. ipak nisu mi mogi dati kontakt, vec samo ime, i da prosecem popodne kad ce prof. biti tamo, al ja na zalost ne mogu. ako netko slucajno ima kontakt molila bih. prof. se zove dunja elezovicCitiraj:
leonessa prvotno napisa
evo guglala sam i naisla na ovo:
http://tvrtka.biz/zaglara/index.php?...d=23&Itemid=39
ne znam jel to to, nama je predaleko, al mozda nekome koristi