X
Stvarno ružan komentar.
Printable View
X
Stvarno ružan komentar.
vepar, vidim ti si veceras na 'misiji' - samo lovis topike gdje se mozes ubaciti sa komentarom o nefleksibilnosti osoblja foruma. :/
nazovi to kako hoćeš,ili još bolje,zakamufliraj to kako hoćeš
nemam se namjeru baviti time - cista opservacija. :)
vjeruj da je isto tako bilo i u onome smjeru :love:Citiraj:
icyoh prvotno napisa
ako se itko ne bavi forumašima, to je Mukica; njezin komentar je slučajno išao tebe. jednako bi išao i mene i bilo koga drugoga.
(vepre, to je ujedno odgovor i za tebe).
Ja ga imam, uzela sam ga jer mi treba radi mailova kad sam dežurna i moram znati ako mi dođe nešto što je hitno ažurirati. Što se tiče iphonea, kao mobitel stvarno ne valja. kao prvo, jako je teško napisati poruku ili uopće otipkati broj (i to meni koja se laptopiram isključivo na touchu već 4 godine). Evo baš sam si s ebaya naručila pen da si olakšam život... Kad sam u par navrata zvala call centar rekla sam im da bi si počupala kosu da sam ga platila više od 200 kn koliko me koštao.
šta drugo da vam čovjek kaže osim da dobar marketing i drek zamotan u celofanu može prodati...
ista stvar vam je i windows vista te niz drugis stvari koje ljudi masno plate a na kraju ih ne koriste bar ne u potpunosti jer ne mogu / ne znaju / nisu im uopće potrebne.
vrlo vjerovatno svi imamo doma masu takvih predmeta koji su nikako ili polovično korišteni