čestitam :D :D
Printable View
čestitam :D :D
:D :D :D
Cestitam vam :heart:
Čestitke cijeloj obitelji :D
čestitam na malom Luki i Migully na bliznićima!
vibram za sve vas cure da uspijete što prije!!!
Čestitam mami i tati! :D
Luka, dobro nam došao! :love:
Čestitam :D i uživajte u svom djetetu!
:heart: Čestitam :heart:
čestitam na novom članu vaše obitelji, :love: :heart:
Baš me dirnula sreća koja izbija iz tvog posta i veselim se skupa s tobom :love:
Želim vam prepreprekrasan život s još nebrojeno puno divnih trenutaka za sjećanje :heart:
:D :D čestitam!!!!!
http://www.trudnoca.net/forum/viewto...p?f=56&t=24128Citiraj:
ici prvotno napisa
ovo sam nasla na forumu i saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da sve prođe u najboljem redu ako se radi o nasoj Mygully a i bilo kojoj drugoj mami :love:
cv-vanja, tek sad vidim! Čestitam, šaljem 100000000000000000000000000 dobrih želja, a Luki želim veeeeliku dobrodošlicu! :joggler:
Mygully također čestitam :D :D i
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cao svima!!!!
Taman kad sam Luku pohvalila kako samo jede i spava,on je zamijenio dan i noc.Po cijeli dan spava i onda u 24.00 kao da mu svane.
Ja sam jutros oko 4 h doruckovala,upalila TV i odustala od pokusaja da ga uspavam.I bolje,jer bi se nacekala,zaspao je tek jutros u 8 h 8) 8)
Muce ga grcevi pa po cijelu noc kmezi,a cini mi se da nas malo i zeza.Cim ga stavim kod nas u krevet,sve ga prestane boliti i samo se smije.I dok se ja i MM zguramo u jedan cosak kreveta,on rasiri i rukice i nogice,smije se i uziva.Vidio da nas moze zezati kako hoce pa iskoristava sve prilike :saint: Pravi mali djavolcic :heart:
P.S. :* :* :* :* od Luke i mene!!!
Pandora,
ne sekiraj se,ne kasnis puno ;)
:love:
čestitam :D :D :D
cestitam :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D