A kaj to ne smeta bebanu dok sisa?
Printable View
A kaj to ne smeta bebanu dok sisa?
Malo morgen budi zlato pa se javi kad stigneš iz DM-a. :angel:
curicke, trosit cete novcicke na nesto sto ........
toplo-hladno efekt je i toplo-hladni tus.
nakon mazanja ce koza biti njeznija, rekli bi barsunastija, ali to ce biti i nakon obicne nivee.
od svega nema velike vajde ako ne vjezbuljkite
tweety u pravu si ti ali ..................... :)
čula sam čak da je dobro to radit ujutro s vodom hladnom i octom.ocat i voda se pomiješaju i time se trljaju grudi.rekla mi baka,ali nisam baš sigurna u to.da nešto vrijedi njoj bi bile do brade ,a ne do koljena. :lol: :lol: :lol: :lol:
Joooooooj to hladno u toplo-hladno kombinaciji mi je totalan bed. Rađe opuštene sise nego tuširanje u hladnoj vodi.
Mislim da sam u prošlom životu bila onaj majmunčić u Yelowstonu što pola dana sjedi u gejziru i uživa...
Meni su moje cike super,ako me bedira pogled na njih prehitim ih preko ramena i super :lol:
... bas sam mislila kako to lijepo srocit, pa naidjem na Romininu izjavu... (puno razvaljujucih smajlica)Citiraj:
Romina prvotno napisa
ne sekiram se. velike su, pravilne, malo su izgubile na prposnosti, ali no - sto sad? pridrzavam ih kvalitetnim grudnjacima. ne podnosim hladan tus.
:D Pričam vam ja maloprije sa svojom majkom i pokaže ona meni svoje cike.rodila nas je četvero.uvijek je nosila pamučne grudnjake bez žice i rezultat je bio katasrofalan.No prije godinu dana koka se odlučila za push up.Da vidite rezultat cike do brade,podigle su joj se bez frke.kunem se.nevjerojatno ali istinito.nadam se da sam i ja na mamu.No zar ću morat čekat da postanem baka? :? :lol:
I ja sam imala lijepa prsa prije i za vrijeme trudnoće no nakon prestanka dojenja katastrofa da nemam grudnjak bile bi mi do pupka(dvije opuštene ispuhane vrećkice šmrc-šmrc :( . A ono tuširanje i koje kakve kreme niš koristi samo baćen novac i smrznute cice ) Cure pomirite se s sudbinom i ovakve su lijepe treba ih samo dobro upakovat (push op) :lol:
Evo ja upravo čitam po forumu i stišćem dlan o dlan....
...javim jel pomaže!
saska ne moras se cijela tusirati, dovoljno je prebacit :roll: samo cicke preko ruba kade i masirat tusem samo taj dio tijela.
ivancice jel znas da se puno polji rezultat postize ako se skroz usredotocis na one misice koje radis :smajlic namigusa:
P.S.upravo kao odradjujem dnevnu kvotu vjezbi za bedra i razgibavam pokidani ligament :kolutam ocima jer zavaravam samu sebe:
Fala ja ne bi. Evo sva sam se naježila. Možda se poprave same od sebe ko što je apri rekla. Ma sutra je novi dan pa ću onda o tome ramišljati :mrgreen: .
;)
Moje su nakon prvog poroda od čvrste 4 došle na +1. Kupila sam bila kupaći 3 s trokutastim punjenim košaricama. I bila užasno nesretna. Cice su mi bile kao suhe smokve. Kad je malenoj bilo 2 god., odnosno drugo ljeto, cice su postale već solidna 3 i imala sam nepodstavljene trokute. Pila sam B-vitamin (utječe na poboljšanje tonusa i elastičnosti kože).
Prošlo ljeto su se još povećale, ali paralelno s trbuhom, sada se povećavaju i smanjuju ovisno o tome koliko je maleni gladan. Evo, baš sam se jučer sunčala u gornjem dijelu badića. Prvo je bio relativno popunjen, pa ugodno popunjen, i za sat vremena su cice doslovno ispadale iz badića.
I još nešto: dobar preparat mi je Avonov Bust-gel, ostale nisam ni probala. Njihov anticelulitni mi je skinuo sav celulit - sada ga još ne koristim, dojim.
pitam se s čim klikćeš po mišu??Citiraj:
ivancica prvotno napisa
pitam se s čim klikćeš po mišu??[/quote]
dobro pitanje ;)
kako dobro citiram :D :lol: :D :lol: :D :lol: :lol:
Prije nekoliko godina sam vidjela ženu koja je imala bebu u nosiljci na leđima i prebacila je cicu preko ramena i dojila. Šokirao me taj prizor. Bilo me je čak strah dojiti ako je to poslijedica. Na sreču usprkos dvogodišnjeg dojenja, samo su se minimalno smanjile i ja sam super zadovoljna. Zamislite si taj prizor i tješite se!!!
Ja sam mislila da je to "prebacivanje" cice oduvijek bilo karikiranje... No na ovu tvoju pricu sam ostala :shock: Nemrem bilivit da je to stvarno moguce...
jesus!Citiraj:
Pliska prvotno napisa
nisam ni znala da je ovo fizicki moguce.... (totalno zbunjeni smajl)
pliska, pliska ko zna šta si ti vidjela (čitaj: prestani plašiti ljude na forumu :P )
I ja sam se uplašila prizora, a imala sam samo 16 god. Grozno!!! Ne plašim ljude po forumu nego vas tješim da su vaše cice suuuuuuuuuuuuuper! :lol:
:shock: Meni su moje onda superCitiraj:
Pliska prvotno napisa
Ma kako to može biti moguće?!Citiraj:
Pliska prvotno napisa
Ostala sam bez daha!PREKO RAMENA? :shock: :shock: :shock: :shock:
A vidjet ces tek za 6mj. kako ce ti se opustiti :oops:Citiraj:
Gago prvotno napisa
HAA--HAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nakon prve trudnoće - cike u koma stanju, sada opet dojim ali očekujem isto stanje nakon dojenja
kremice, tuševi sl. stvari teško da mogu popraviti nastalo stanje
ali može - GLUMIČIĆ
prema tome, štedimo za nove cike, a možda dok ja prestanem dojit smisle nešto zdravije od silikona
E,što Bog muškarcima nije dao takve probleme' :?
Ja bih si zeljela ugraditi silikone al onako da mi prirodnije izgledaju.Ma to i nije tako strasno.
Mozda cu to i uraditi za par godina.
Sada me tjesi i nisam pala u kpmu jer jos dojim pa se napune al bit ce belaj kad se isprazne i jos kad smrsam jer imam u planu sigurno oko 5kg. Jao, ma necu da razmisljam o tome,vec mi zlo hahaaa.... gdje ti pade na pamet da ovaj topic otvoris :lol: . Vecinu nas bacas u depresiju.
Depra,ha? :lol:
Ja sad probala :D Čak i ovu jaaaaako opuštenu ni uz najbolju volju ne mogu nagurati do ključne kosti. :uzdah olakšanja: Ali za koji mjesec bi možda išlo ispod pazuha...Citiraj:
Pliska prvotno napisa
Sve mi se čini da ćemo doktor Glumičić i ja biti na "ti".
ma ne opterecujte se. dobar grudnjak i rijesen problem. a onaj tko ih vidi gole, on vas i tako voli bas takvu ( ili bi trebao, ako ne, nek proseta)
Ja sad probala :D Čak i ovu jaaaaako opuštenu ni uz najbolju volju ne mogu nagurati do ključne kosti. :uzdah olakšanja: Ali za koji mjesec bi možda išlo ispod pazuha...
Sve mi se čini da ćemo doktor Glumičić i ja biti na "ti".[/quote]
:lol: E ženo ma si me nasmijala!
Ja znam da ima puno žena, starih i mladih koje nisu dojile pa su im cice do pupka. Jest da nije baš lijepo kat ti se cike opuste i ne izgledaju više kao prije, ali vjerujem da je jedino riješenje to pokušati izbjaće, tj.nositi grudnjake i vježbati.
Ja sam prije trudnoče imala između dvojke i trojke, u trudnoči trojku, a kad sam rodila, prva 2 tjedna bila sam kao Pamela Anderson. Pomalo se normaliziralo i imala sam trojku dok sve dok sam dojila. Nakon dvije godine dojenja malo vratile su se u prvobitno stanje. Malčice su se opustile, ali zanemarivo. Dobar grudnjak pravi čuda.
Znaci, zena kad hoce dojit, prebaci sike preko ramena, a kad zavrsi, samo ih elegantno vrati petom naprijed :mrgreen:Citiraj:
Pliska prvotno napisa
Vjerovatno ce i kod mene biti slican slucaj, ako ne isti!
To je snorki krajnji slučaj. Neče valjda i kod tebe tako. Ne vadi cike iz grudnjaka ni po noći!!! 8)
možeš i zavezati neku špagicu oko bradavice pa samo potegneš na mjesto :ceeeer odvalj:
snorki, da se ne prepadneš... prva dva-tri mjeseca cike jesu OGROMNE, ali kad se uspostavi ponuda i potražnja vrate se na (skoro) prvobitnu veličinu.
kaj bude nakon dojenja, to još ne znam i ne želim znati...
s obzirom na moju (ne)sklonost grudnjacima, još su i dobre... grudnjak po noći, brrrr!!!
Kod mene ti je grudnjak uvijek u opticaju. Pita me MM sto uvijek spavam u grudnjaku, a mene nekako stid mojih opustenih grudi. :oops: Necu da to iko vidi.Citiraj:
Pliska prvotno napisa
Jel to nova tehnika dojenja?hi, hi, hiii joj kad te skuze ove edukatorice, sto se slomise oko mog problema, hi, hi, hiCitiraj:
ms. ivy prvotno napisa
pa da... montiraš špagicu i mali kolotur pa samo povlačiš ciku na željenu visinu! i nema problema! :pljes pljes pljes:
ionako to kasnije klinac sam radi, odi vidi na produženo dojenje kaj malci rade iz cika... natezanje, razvlačenje, žvakanje, štipanje... :kolut: