Čestitke,mami ,tati i malom princu :love:
Printable View
Čestitke,mami ,tati i malom princu :love:
:D :heart:
čestitam! i hvala ti! :love: :heart:
:D čestitam!!!
Alyssa, sjećam se tvoje priče... puno ~~~~ za bebača :saint:
Alyssa :love: ČESTITAM na bebici :zaljubljen:
Čestitam!!! :D
:D :D :D :D
:D :D :D :D
Prvo čestitke od srca na predivom porodu i malem dečkiću :D :D
A i malo ću te citirati
Jako si lijepo ovo napisala. I ja se tako osjećam!Citiraj:
Alyssa prvotno napisa
:*
Cestitike od :heart:
čestitam i uživajte i dalje :heart: :D
Hvala svima na cestitkama, najbolje ste :heart:
Ja ti iz svog iskustva (a i nekih drugih cura koje su nedavno gore rodile) svakako preporucam SD. Dr. koja me primila mi je prije potpisivanja obrasca pristanka objasnila sto potpisujem i pitala me ima li nesto s cim se ne slazem - i tako je i bilo. Nisu bile potrebne nikakve svadje ni rasprave, a bojala sam se da ce to biti jedini nacin da dobijem prirodni porod. U jednom trenutku mi je dr. B. :evil: (jedina nesimpaticna osoba na SD u cijelo vrijeme mog boravka, ali me srecom nije on poradjao) cak i predlozio drip, ali nisam pristala jer stvarno nije bilo potrebe i to je bilo to. Mogla sam cak dobiti i loptu, a MM je nakon poroda mogao ostati s nama jos najmanje sat vremena! A o iskustvima nakon poroda da i ne pricam! U usporedbi s onime sto sam cula od frendica o drugim bolnicama SD mi zvuci kao Hilton - bebe odnose samo na sat vremena dnevno za kupanje, samo su po tri cure u sobi, a u svakom trenutku mozes pozvati sestre s pedijatrije ako imas bilo kakvih pitanja ili problema oko dojenja ili bebe. Jedino je klopa koma, ali to se pregrmi za ta 3 dana.Citiraj:
barbi26 prvotno napisa
Znam da ova prica o porodu bas ne spada tu, ali sjajno mi je znati da se situacija u nasim rodilistima ipak polako mijenja nabolje, pa ne stedim prostora za pohvalu.[/b]