Najjeftinije, a možda i najbolje u dućanima Jelen (Tratinska, Ilica), takve nose mojih oboje klinaca, dok smo MŽ i ja vjerni good old gojzericama.Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Printable View
Najjeftinije, a možda i najbolje u dućanima Jelen (Tratinska, Ilica), takve nose mojih oboje klinaca, dok smo MŽ i ja vjerni good old gojzericama.Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Rekla mi je frendica za jedne Elviton u Planetu obuća, da koštaju oko 150 kn. A koliko su te u Jelenu?Citiraj:
tatek prvotno napisa
Hm, ne zanm napamet, cca 200-250 kn ... no, provjereno su dobre!Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Na Plitvicama je pao novi sloj snijega.
Skijaliste na Mukinjama radi cijeli dan, ima i nocnog skijanja, cijena dnevne kare je 70 kn, poludnevne 40 kn. Skije se mogu unajmiti. Tko ne skija, moze se sanjkati. Ima i skola skijanja.
Na skijalistu moze se i klopati, popiti.
Ne volite li hotele, ima odmah preko puta skijalista smjestaj u apatmanima.
jelka, znam da je možda prekasno i neprikladno, ali u Austriji ih imaš za 10-12 eura..i super su tople i nepromočive..pa ak ti netko ide...
matilda, koliko je to od zg i jel cesta cista?
Pod Austrijom misliš na Graz, shopping centre?Citiraj:
ivy prvotno napisa
koji broj ti treba Jelka?
možda bi te ove buce zanimale
pass Prodajem
ma da graz, i Leibnitz ima sad shopp.centar, pa po tim dućanima sa cipelama, više manje se cijene kreću po 10 eura, ja se istrošila, kupila po 13 :DCitiraj:
Jelka prvotno napisa
ne znam kakva je situacija po sloveniji
Super su! Jedino kaj su nam ipak premale. :/ Mislim da su joj papuče već neko vrijeme 24.Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
ivy, hvala za info! Idući četvrtak sam u Grazu, ali ako ćemo imati vremena prije vikenda potražiti po ZG-u, i nađemo nešto povoljno, ipak ću tu uzeti. Koji sam ja pehist, ak ih kupim u Grazu, iza toga više neće biti snijega. :P
manje od sat i polCitiraj:
ivarica prvotno napisa
cesta skroz naskroz čista
ponesite svoju hranu, restoran na samom sanjkalištu je loš
mi smo ručali u Plitvičkoj kraljici, meni je tamo odlična klopa
Mislim da su gumene cizme strasno neprikladne za snijeg. Riskirate upalu mjehura, bolje preskocite snijeg nego da dijete u gumenjacima odvedete na snijegCitiraj:
Jelka prvotno napisa
ječka, jel misliš na one gumene čizme za kišu ?
ako da , one ti obično imaju tanak đon, to ti je kao da si bosa izašla na snijeg ili recimo u salonkama :bye:
pa imaš i kod nas kupiti buca za sto kuna i manje, pretpostavljam da ti ne trebaju neke za sate provedene na snijegu
u cicbanu je sniženje 30%
a u deichmannu u prospektu ima turbo jeftinih buca
Ali u dućanu nema :/
U intersportu je snizenje buca, djecje kostaju 99kn.
Jesu to one ful glomazne? Ak jesu, bojim se da Jana, nespretna kakva je, ne bi znala hodati u tome. Pored činjenice da bi sva njezina obuća morala dobro držati gležanj.Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
ne, normalne, djecje buceCitiraj:
Jelka prvotno napisa
i one valjkaste i ove kakve ti hoces kostaju 100njak kuna na snizenju u intersparu
Ovisi kojom brzinom voziš. Vozim po znakovima, meni iz Ka treba sat i 15 minuta. Plitvička kraljica (Iva) je zatvorena, osobno meni je Degenija (200 m dalje) bolja. Na skijalištu je dobar grah s kobasicom. Cesta je čista, do Koranskog mosta i suha.Citiraj:
apricot prvotno napisa
Samo da vam velim da smo danas kupili poštene čizme za snijeg, u Adidas outletu, za 149 kn.
Nažalost nećemo ih moći isprobati na Hunjki, jer se mooora ići kod MM-evih, ali štaš... :/
Gdje ima Jelen buca? U Gajnicama više nema :/ vidjela sam danas te u Intersparu, zgodne su ali ne znam koliko nepropusne, Lea je u Jelen bucama doslovce stala u vodu i izvana su bile mokre a nisu ništ apropustile, baš smo zadovoljni.
Btw. ima li u Zagrebu i bližoj okolici igdje snijega za kakvo takvo sanjkanje? Kako je na Jarunu, Cmroku ..? Čula sam da je na Ponikvama sve oderano :/
mi smo se danas popodne sanjkale na Jarunu, može se sanjkati na sjevernijoj strani brda 8) , dosta smo kasno došle pa je bilo svega par obitelji i jurile smo bez problema :mrgreen:Citiraj:
Mima prvotno napisa
Ja nisam načisto jel u redu sedmomjesečnu bebu voditi sa sinom na sanjkanje obzirom na niske temperature. Tko zna nešto o tome?
E, i jel ima kakvo sanjkalište do kojeg se dođe Zelenom magistralom?
mi smo prošle zime išli svi četvero, na sljeme, na -10 C, možda i manjeCitiraj:
Ifigenija prvotno napisa
marge je imala 9 mjeseci, i bila cijelo vrijeme u marami
išla bi s nama da je i puno manja bila, pa sto joj moze biti?
potrazit cu fotku pa stavim link :mrgreen:
http://www.public.fotki.com/lutonjic...e/sljeme2.html
http://www.public.fotki.com/lutonjica/marge/sljeme.html
pass: o-da
jos je i snijeg padao :lol:
Mima, na Cmroku uopće nema snijega.
Ilica (kod Republike Austrije tj, kod Bosanske). Probaj nazvati na 3764-891 pa pitaj imaju li.Citiraj:
Mima prvotno napisa
Jelen je sigurno nepropusan, čak i nakon više godina. Za sigurnost ih ipak svake godine pošpricam i sprejem za impregnaciju.
Bili smo na sanjkanju na Cmroku. Ima još nešto snijega, ali je dosta "zderan" i prljav. Svejedno se uživalo :D
To djeci ne smeta. Sanjkaju ko da imaCitiraj:
Brunda prvotno napisa
:lol:
Mi smo danas bili ondje i oduševljeni smo :D :D :DCitiraj:
bucka prvotno napisa
tanja, koliko voznje, kakva cesta?
ne nalazim nigdje na netu cijene smjestaja :/
mi smo ovaj vikend ostali doma, ivar u kaslju i temperaturi, jedva cekam van
Od naše kuće do parkirališta točno 1 h i 5 min. Cesta savršena, prazna, jedino mjestimice maglovita.
Za smještaj se nismo interesirali, ali cijene hrane bile su stvarno povoljne (nas troje najelo se triju različitih jela za ukupno 100 kn).
Ali najviše od svega uživali smo u prekrasnom sunčanom danu i plavom nebu (što se ovih dana u Zg čini nevjerojatnim).
ajme, ovolikim slovima pise: cijena
nocenje u cetverokrevetnoj sob 80 kn, prihvatljivo
Da se prijavimo, i mi smo bili u subotu kod vizjaka. Potpisujem savršeno vrijeme, sunčano bez oblačka, prilično toplo, bez vjetra, divan snijeg - idila. Vizjak je valjda 200 metara od izlaza s autoceste za Ravnu Goru - super praktično. Bilo je pulskih, riječkih i zg registracija - dosta ljudi, ali ne opet pretjerano.
Ipak, moram reći da osim predivne prirode nemojte računati nešto posebno na druge sadržaje, tipa hrana, iznajmljivanje opreme, vučnica i sl. Hrana je nama bila koma, čekalo se jako dugo, klopa je došla mlaka mlaka, a MM i ja smo imali žgaravicu nakon svega (pri čemu ja tome uopće nisam sklona, on je). Hrana - možda je povoljna po cijeni, ali bez duše, a o domaćoj klopi na koju smo se mi guštali nema govora. Vučnica od 200 m ima efektivno možda 100 m, i prilično je primitivna, ali može poslužiti (iako ne za manje klince koji se baš i ne mogu držati za običan konop). Sve u svemu, ako je vrijeme lijepo, onda svaka preporuka zbog predivne prirode, a inače
:/.
U našem slučaju bilo je dovoljno da vučnica postoji (tj. da postoje dva stupa i razapeti štrik između njih), iako uopće nije radila.
Ali samim svojim postojanjem bila je dovoljno atraktivna i motivirajuća za uspon uzbrdo i ponovno spuštanje :mrgreen:
Što se tiče hrane, očekivanja su različita - ovo što smo mi jeli bilo je na razini klope u planinarskom domu, na to smo navikli i bilo nam je ok (čak ni meni s mojim osjetljivim želucem nije bilo zlo). Istina je da nemaju bogzna kakvu kulinarsku ponudu, ali mi je nismo ni očekivali.