Re: 21 dnevno čišćenje - za vraćanje energije i gubljenje ki
Citiraj:
Svea prvotno napisa
Bok curke!
* kofeina
* šećera
* alkohola
* glutena
* životinjskih proizvoda
a
ja se kave isto odrekla u jedan dan! prije par tjedana, jednostavno sam osjetila da mi samo steti, razbudi ona mene, al prije bih to nazvala unervoziranjem nego razbudivanjem :roll:
a smirivala bi se tako da si popijem jos jednu :mrgreen:
pa sam na kraju dosla na tri dnevno, sto je definitivno previse bilo za mene, ostajala bi budna do 2 ujutro, nesposobna ionako da ista pametno napravim
i sto je najbolje, uopce mi ne fali! odmah prvi dan sam osjetila kako sam puno smirenija
alkohol ne konzumiram ni inace, a sad pogotovo dok dojim tako da mi to nije problem
šećera se nadam svaki dan rijesiti, al nekako on ne idetako lako ko kava, u jedan dan :mrgreen:
najlakse mi je kad nemam nista slatko u kuci, a ovih dana je to malo tesko :/
kruh nisam jela godinama, i sad ga poslije poroda pocela jesti u ogromnim kolicinama. najgore je sto blizu mene bas i nema nekog kvalitetnog kruha, a sumnjam da ih po ducanima uopce ima. jedino sto cisti bijeli kruh ne podnosim, pa to uvijek bude neka mjesavina, al daleko je to od kvalitetnog kruha. eto, mozda sad uspijem odrec se toga.
namirnice zivotinjskog porijekla....jel se tu misli i na mlijecne proizvode? ja ne jedem meso, ali mlijecne proizvode da, prvenstveno jogurt i ponekad sir.
DORUCAK je meni najlakse napraviti.
- pahuljice (u ovom slucaju prosene) sa susenim vocem, i/ili kuhanim jabukama ili kruskama
- palenta s vocem ili jogurtom, vrhnjem
- voce s jogurtom
ma nije meni problem jesti za dorucak, rucak i veceru zdravo, nego oni meduobroci, keksi ili kruh i putar na koje sam se navukla u zadnje vrijeme (atavizam iz djetinjstva :roll: ), ili kad sam vani pa gladna, najlakse je skociti u neku pekaru