dragi moji...
vidim dosta se pricalo od kada mene nema i borim se sa svojom malom azdajom koja je evo da kucnem o drvo malo bolje ali opet...eto nikada na zelenu granu.ako jedno ode dodje srugo smece.
da se budi po noci, budi se, ne tak strqasno ko prije ali eto, prezivi se...ali sada to gledam s malo drugacijim ocima i ne zivciram se. postala sam svjesna da raste i sanja...prozivljava sve sto se preko dana dogadjalo a trenutno se puno toga dogadja u nj malom zivotu.spavam ko zeko i cim cujem suskanje jurcam do krevetica i prije nego li se razbudi trpam ga u nas krevet gdje mirno odspava na muzevom jastuku :p do ujutro :)dakle, nema dreke ni cicabnja yay!
osjecam se ko sardina al dobro..nek je to najgore :))
kao sto sam rekla valjda krenuli smo u jaslice...
toliko sam se bojala ali eto, prezivjeli smo. bilo gore meni neg njemu :)
naime, rekli su mi da je jako zlatno dijete i da je jako dobar. nije bilo placa ni nicega.
prvi dan je bio samo do 11h
drugi vec do 14h (pokupila ga nakon spavanja, zacudo, lijepo je spavao, a ja mislila kak ce biti na nepoznatom itd)
medjutim...danas nije isao...
a nije isao jer je dobio opet probleme sa stolicom.
tvrda ko kamen, urla od bolova, previja se...uzas..
jedva sam uspjela dotjerati to u red(obzirom da sam bila na praznicima pocela sam mu kuhati kompote itd, stvarno je bilo sve ok)inace ima problema sa stolicom(prije nego smo mu davali hrendje, da si ne bi netko pomislio da je od toga, nije, sad smo izbacili to i pastetu thnx na savjetima! i usla je palenta s jogurtom, vocni jogurtici itd u prehranu nego
dosla ga ja pokupit juce iz jaslica kad meni teta, mora ga nahranit neka ja pricekam jer, nije jeo bas najbolje za rucak...pa, pitam ja sta je bilo za rucak...mos mislit da on ne jede, jede bokte sta god mu das!
a ona meni pire krumpir!ajd nije strasno ako je u malim kolicinama al ...
ja fras dobila...jer rekla sam im i naglasila da dijete treba posebnu prehranu zbog stolice s kojom imamo prioblema, jos sam rekla da ako treba ja cu mu kuhati i donositi- kazu ne treba...
da se vratim...nije htio jesti...pa pitam jel bilo neko meseko uz to ili samo krumpir...
pa bio je samo krumpir...
a ja na 120!
al ajd necu nist rec...
neg kad sam ja vidila scenu nakon...
sjede oni u krugu i teta ih hrani ni manje ni vise sa snitom kruha
ja zamracila...
em sto ima problema pa krumpir pa kruh tko nece imat problama sa stolicom...
a dan prije ih potrpali bananom...ma bravo!
s kim pricam!?!?!rekoh ima problema...a meni teta mirno, pa ako ne moze kakit mi cemo njemu toplomjer u guzu...
ljudi! pa nije to rjesenje!!!
i sta sad...danas ga nisam dala u jaslice dok ne sredim to..
a u ponedjeljak ce me cut
ponijet cu mu papicu i ako nisu u stanju dati mu kako dijete treba jesti obzirom da ima prioblem ja cu mu kuhati!!!k vragu i jaslicama!
nije dovoljno sto im placamo i donosimo sve na tacnu jos znaci izgleda trebamO i kuhati..a da najbolje ostanem kod kuce i ja sama pazim *** njega pa cu biti sigurna da ce biti sve u redu
grr