Imam jedno pitanje, gdje tražiti tetu čuvalicu? Mislim u Zagrebu, koja agencija? Preporuke?
Hvala
Printable View
Imam jedno pitanje, gdje tražiti tetu čuvalicu? Mislim u Zagrebu, koja agencija? Preporuke?
Hvala
I u vrticu od mog malca radi jedan "stricek" i bas mi je zao sto malac nije u njegovoj grupi. Uopce ne djeluje ko brizan odgajatelj na prvi pogled ali klinci ga obozavaju.
Ali...da bi dala da mi nepoznati muskarac cuva djete doma, 1 na 1....iskreno, ne znam bas. Da, predrasude ali ne zbog spola nego zbog straha.
Kad je u pitanju moje dijete nikome ne vjerujem 100%.
sad cu vam sve pokvarit, al moram. to sto klinci nekog obozavaju nije garancija da.....je on o.k.
dok sam bila dijete, imali smo susjeda (stovise i rođaka) kojega su klinci obozavali, vodio ih je u sumu, u istrazivanje, picio s 10-toro djece po prirodi, i svi su roditelji u njega imali puno povjerenje. pa deda je imao skoro 60!!!!! al ne lezi vraže, jedan dan me zašlatao po guzici, a tek godinama nakog toga proculo se da slicnih manijakalnih incidenata bilo još.... nije baš ohrabrujuće, i mrzim diskriminaciju, ali strucnjaci znaju da se pedofili nastoje ubaciti u zanimanja i mjesta gdje će biti blizu djeci.
sad cu vam sve pokvarit, al moram. to sto klinci nekog obozavaju nije garancija da.....je on o.k.
dok sam bila dijete, imali smo susjeda (stovise i rođaka) kojega su klinci obozavali, vodio ih je u sumu, u istrazivanje, picio s 10-toro djece po prirodi, i svi su roditelji u njega imali puno povjerenje. pa deda je imao skoro 60!!!!! al ne lezi vraže, jedan dan me zašlatao po guzici, a tek godinama nakog toga proculo se da slicnih manijakalnih incidenata bilo još.... nije baš ohrabrujuće, i mrzim diskriminaciju, ali strucnjaci znaju da se pedofili nastoje ubaciti u zanimanja i mjesta gdje će biti blizu djeci.
Pa bas zato sam i rekla da bas i nebi da musko bude nasamo mojim djetetom. U vrticu je to ipak drukcije, ima i drugih teta, roditelji stalno cirkuliraju... ipak je nekako sve pod "kontrolom".Citiraj:
averel prvotno napisa
Ja nebi. Nazovite to predrasudom, diskriminacijom, kako hoćete ali muškarac kao odgajatelj u vrtiću mi je jedno a kao barba čuvalica u kući, 1 na 1 mi je sasvim druga stvar.