Mamazika, to sam isto i ja vidjela prije par tjedana i užasnula se, isto na Slavonskoj (zapravo Ljubljanskoj). Užas.
Printable View
Mamazika, to sam isto i ja vidjela prije par tjedana i užasnula se, isto na Slavonskoj (zapravo Ljubljanskoj). Užas.
Bio je neki tamni auto, ako se ne varam. Možda smo vidjeli isti.
Jesus, pa ti ljudi ko da se natječu tko će prije i maštovitije ubit svoje dijete :shock:
Ne sjećam se... čini mi se onako kroz maglu da je bio neki veliki auto ali ne baš novi model.Citiraj:
Bio je neki tamni auto, ako se ne varam
ja sam nazalost prosli btjedan imala sudar,u autu su bila i djeca.ali propisno vezana u svojim sjedalicama i svi smo prosli bez ogrebotine,a nazalost vozac koji se u nas zabio je jako lose.Htjela sam samo reci autosjedalica UVIJEK i policajac na uviđaju mi je je pruzio ruku i rekao svaka cast u nasem gradu vezano dijete je rijetkost
Ajme, Ifi, grozno...čovjek uvijek misli kako se nesreće događaju tamo nekim drugim ljudima...uf, sva sreća da ste svi dobro i su dječica bila vezana...bravo mama i tata :D
Ja sam preksinoć izbjegla katastrofu i ponovno se uvjerila da sam u pravu što ne dam ni rođenoj sestri da prebaci Lucu bez sjedalice negdje!
Nedavno smo MM i ja vidjeli dvoje mlađih supružnika koji su vozili straga dijete od 5-6 godina, a naprijed je sjedila mama s bebicom u krilu!!!! :shock: Poludili smo! Kako samo mogu???
Ifi, tako sam sretna da ste ti i djeca dobro :love:
Ifi, užas!
Dobro da je s vama sve u redu.
Ifi, uh, sva sam pretrnula. Super da ste dobro mada iskustvo nikako nije nikome za pozeljeti. Nadam se da ce se onaj drugi vozac ipak izvuci sa sto manje posljedica. Jako mi je drago cuti za policajcevu gestu. A vi, nastavite se cuvati kao i do sada.