-
Draga viki, kao što si i napisala u literaturi su poznati slučajevi slični tvome koji se završe urednom trudnoćom i zdravim bebicama. Od srca ti želim da potvrdiš ovaj navod :love: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvog malog anđelka!
-
Vibram vibram vibram do iznemoglosti!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma mora biti treća sreća!! :love:
-
-
draga vikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i malenu mrvicu, da ostanete zajedno :heart:
-
Vikki, jako mi je drago da smo se upoznale iako nažalost u bolnici u Petrovoj. Ja ću potpisati iva_lucu i reći da u meni čuči ista misao, puno te :love: i drži se draga, izdrži još malo. Znam da si i neispavana, i ja sam bila,...al još malo...treba se nadati...
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od mene i Leone i dobro bi bilo da ostaneš u kontaktu s Yanom zna puno o imunologiji i stručnjacima za to područje u RH.
-
Joj vikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sveg srca da bude ok. Budi hrabra za sebe i mrvicu. :*
-
vikki, stvarno se nadam da će tvoja bebica još dugo ostati uz tebe! :heart:
p.s. ja bi im već davno pobjegla!
-
Vikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak sve bude ok! :love: :heart:
-
da li si nekada probala sa dexamethasonom?
-
:love: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag za sretan kraj
:heart:
-
vikki, nisam to nikada doživjela, ali si točno mogu zamisliti kako se osjećaš. ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
Evo moje današnje bete: 12.809 (nakon što je u ponedjeljak bila 11.822) - očito prestaje rasti i za onaj mali postotak za koji je dosada rasla. Ne preostaje mi nego čekanje UZ-a do ponedjeljka, ali to definitivno ne može uroditi plodom.
Novel, greške u labu se događaju (i super što je kod tebe bila samo greška), međutim već sam izvadila 10 beta tako da sumnjam da se radi o greški. Čini se da ona nekoliko dana uspori, pa onda malo više poraste i tako već 4 tjedna, ali to sigurno nije dobar znak.
Lili75 :* , s Yanom sam dosta razgovarala o imunologiji i pretragama koje nisam napravila i dakako da ostajemo u kontaktu.
navi, s dexom nisam probala jer je dr. R. iz Vilija rekao da mi ga iz nekih razloga ne bi preporučio (to je kao premala doza da pomogne u slučaju da zaista postoji autoimuni problem, a opet dovoljno velika da mi poremeti druge vrijednosti, štitnjaču i sl.). Kod antifosfolipidnog se daju i kortikosteroidi uz terapiju koju sam dobila (prednisone, decortin ili dex) i kad sam zadržana u bolnici, očekivala sam da će mi korigirati terapiju (dodati/oduzeti, svejedno), no ispalo je da i dalje primam ono što sam si praktički "sama" preporučila (uz blagoslov dr. R.).
Jedino dobro u svemu je što će mi konačno napraviti kariogram ploda (pa da isključivo kromosomske greške), ali i bakteriološku obradu korionskih resica da se vidi da nije neka neprepoznata infekcija maternice (endometrija) inficirala plod (ako sam to dobro shvatila).
Cure, hvala na potpori, divne ste :*
I tješe me sretni završeci kompliciranih slučajeva, no nekako se uvijek nađem na onoj nesretnijoj strani statistike.
-
Vikki draga nadam se da ce na kraju sve dobro ispasti,to ti od srca zelim. :heart:
Znam da ti nije lako ali drzi se,mi smo jace od svega. :heart:
-
Drži se. Svima nama jednog dana mora svanuti sunce. Nekome prije nekome kasnije, ali s vremenom sve dođe na svoje.
-
:love: znaš što sam ti rekla u Petrovoj.. isplači dušu, budi ljuta na cijeli svijet jer imaš pravo na to, isčupaj srce i baci ga na pod..... a onda sakupi dijelove svog srca i idi dalje, i dalje i dalje...
molim te ne odustaji.... :love: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ za dobar UZV u ponedeljak
-
vikki drzim fige iz sveg :heart: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ do neba da u ponedeljak cujes malo :heart: i da sve bude uredu
-
vikki, :love:
Drzi se!
:heart:
-
-
vikki...
neka nada bude jača od činjenica...
neka ljubav pobjedi... :heart: :heart:
-
vikki draga ma što da ti kažem, nemam riječi :heart: :love:
-
Vikki znam da ti je tesko sada, ali ako te tjesi, barem znas da nisi sama. Sve smo mi na ovaj ili onaj nacin prosle teske trenutke, ocaj, ... a na kraju ipak skupile snagu, hrabrost i krenule dalje.
Sigurna sam da ces prebroditi sve nedace i krenut dalje. Pogledaj moj potpis - meni je snagu dao bas taj citat: Ako prolazis kroz pakao, nastavi da ides.
:love:
-
Draga Vikky tocno znam kako se osjecas i želim ti puuuuuuuno sreče.
Nadam se da će sve završiti kako bi ti htjela.
Čuvaj se
-
-
vikki, drži se, nije još sve izgubljeno. Možda ipak bude sve ok, jer neke su stvari uistinu nepredvidive i zna se desiti obrat u pozitivnom smislu. Čuda su moguća, u to smo se ovdje na našem forumu već puno puta uvjerili. :heart:
-
-
ma hebemu i beta šugava :evil: ... uf znam koliko te
živaca košta... meni je profesorica u petrovoj kada sam bila tako premrla od straha rekla da oni u labu kada beta dosegne neku granicu štete na reagensima pa dodaju manje... bla bla...
drži se :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe što bolje može :*
-
-
Draga Vikki nažalost jako dobro znam kako se osjećaš zato :love: i ~~~~~~~~~~~~~~~ da smogneš snage da kroz ovo prođeš, i još čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovo ipak bude jedna uredna trudnoća
-
vikki :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak i dobar UZV! Ja definitivno vjerujem u cuda... :heart:
-
-
i ja sam se 5 puta našla na nesretnoj strani statistike, a 6. i 7. put su ti moje dvije najdraže bebice :love:
Uspjeti ćeš draga, nedaj se
-
vikki ne znam što bih rekla, drži se draga :love:
-
Vikki draga drzi se i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak sve dobro zavrsi! :*
-
vikki draga vibram za smognes sto vise snage~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a ti mali andeli su cesto puno jaci nego sto mi to mislimo. nemoj da ti bude tesko lezati to cinis za nesto vise...za nesto posebno :heart:
-
-
vikki vibriram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
uf baš ti je napeto, a što da ti kažem nikad ništa slično nisam doživjela,
ali nekako sam se ufurala pa me stvarno pogađa, baš bih voljela da ti ovaj put sve ispadne kako treba, ja ću ti vibrati, misliti i moliti za tebe i
malo :heart: da konačno prokuca!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:* :love: čuvaj se!
-
Draga vikki, želim ti puno snage da izdržiš u vjeri da se čuda događaju.
Za ponedjeljak i malo :heart:
-
-
vikki, :love: :heart: Budi hrabra i drži se!