Vani, u kafiću. Upoznala nas je zajednička prijateljica, za koju do tada nismo niti znali da nam je zajednička.
Sada nam je vjenčana kuma! :)
Printable View
Vani, u kafiću. Upoznala nas je zajednička prijateljica, za koju do tada nismo niti znali da nam je zajednička.
Sada nam je vjenčana kuma! :)
mi smo se upoznali plešući, 2001., ja 18, on 19
a on crnih noktiju, masne kose i 10 cm duge brade
ispalo da studira na likovnoj akademiji, da baš rade s ugljenom, pa otud crni nokti :mrgreen:
odmah sam znala da ću imati s njim dijete, odmah
izgrizla sam mu cijeli vrat, od strasti se nisam u stanju bila ni ljubiti
zeznulo nas je što smo studirali u različitim gradovima, pa smo 3 g. putovali na sve strane
čim upisali apsolventuru počesmo živjeti zajedno. nevu smo dobili 10 mj. kasnije :D
PS - sada češće pere kosu, ali mi je i dalje često prljuckav :mrgreen: :heart:
ja sam za svoje upoznavanje samo zaboravila dodati da ga idući dan na kavi nisam prepoznala (upoznala ga u mraku..) i još sam bila živćana kak mi je ružan. A sad mi je najljepši :mrgreen:
Nisam udana ni nemam djecu, ali su se moji roditelji upoznali na vjenčanju, da malo razbijem "nestandardne" odgovore. :lol: Dragog sam upoznala na faksu, imali vježbe skupa i predavanja, a sad se vučemo da zajedno i diplomiramo.
:lol:Citiraj:
icyoh prvotno napisa
tako se i meni u polumraku diska činilo da moj ima smeđu kosu pa sam se drugi dan ušokirala kad sam vidjela da je plavuškan.
U planinarskom društvu. Došla naći društvo za odlazak u prirodu, a našla nešto više od toga. :lol:
Na poslu. Strašno mi je išao na živce u početku, ali eto s vremenom sam pala na njegov šarm. Sada smo već 10 godina zajedno, od toga 3 u braku
upoznali smo se u dućanu tehničkom robom u kom je on radio.
a upoznala nas je njegova najbolja frendica koja je moja kolegica s faksa.
kasnije smo popilil dve kave, ta ista frendica ga je dovukla na moj 21.rođendan i od tada smo nerazdvojni.... :heart:
Citiraj:
icyoh prvotno napisa
Što je s onima koji svoje partnere znaju skoro cijeli život ili cijeli život.Citiraj:
Luminitsa prvotno napisa
Moja sestrična nakon vjenčanja prohodala (i udala se) s tipom koji joj nije dao mira na vjenčanju naših prijatelja, pozna ga skoro cijeli život, bratov prijatelj iz školske klupa, iz "osmoljetke".
Moji roditelji se znaju cijeli život. Bili su susjedi i u istom društvu cijeli život.
.. : ))
mi smo se ugledali na semaforu.
bilo je crveno.
pogled i smjesak.
ostalo je vec .....
da mi je netko pricao ne bih mu/joj vjerovala.. :love:
MM-a sam upoznala u KSET-u.
Na promociji zajedničkog prijatelja :)
Viđala sam ga par godina, onako "on and off", na nekom tulumu, pa na slučajnoj kavi, uvijek u većem društvu, ali ga nikad nisam "doživljavala", budući da sam u to vrijeme bila u isključivo muškom društvu, te sam jako htjela da me prihvate kao "svoju", ne kao curu, nego da budem ono, baš "one of the guys"
Na toj sam promociji prvi put skužila da mi je baš jakooooo zgodan, a i ispostavilo se da živimo kvart do kvarta, pa sam suptilno užicala prijevoz kući :mrgreen:
Da ne duljim, tek je nakon što me poljubio, pitao "Pa kaj ti nisi xy-ova cura?!" :mrgreen:, budući me je uvijek viđao s xy, mojim najboljim prijateljem (inače, svi su oni išli u isti razred u srednjoj školi, ali se ova priča dešava pred kraj faksa)
Još ga danas rado na to podsjetim i pritom se dolično snebivam pred time kakvo li je on to mišljenje imao o meni, kad je mislio da varam dečka s njegovim prijateljem :mrgreen:
auf.Citiraj:
marta prvotno napisa
Na Šari.Staroj smrdljivoj Šari. :heart:
mi na moru. frendica i ja smo se u 11 sati navečer šuljale u kamp sa šatorom da nas ne primjete (jer smo se šverale) kad smo odjednom čule: ks,ks cure, kolko ima sati... mi ono, ne znam... oni, njih dva: dođite na bambus..., mi: ovaj, ne možemo sad...,možda poslije. Ušveramo se u kamp, dignemo šator i pitamo se: kaj ćemo sad? da odemo do onih dečki na bambus? pa, može... i odosmo. uglavnom, jedan je sada mm, a drugi nije završio s frendicom.
a mi smo se seksali na šari :roll:Citiraj:
krumpiric prvotno napisa
mislim :mrgreen:
ko nije :lol:
baš. :mrgreen:Citiraj:
krumpiric prvotno napisa
i na cvjetnom :)
ja nisam - promaklo nam ;)Citiraj:
marta prvotno napisa
al zato Jarun...
ah taj jarun.... :lol:Citiraj:
icyoh prvotno napisa
evo ja :mrgreen:Citiraj:
krumpiric prvotno napisa
mi se upoznali na forumu
neću reć kojem
(nije index)
Na izletu planinarskog društva.
Koju godinu kasnije bila je prava sezona vjenčanja, desetak parova iz društva se vjenčalo.
Sluzbeno nas je upoznao moj bivsi, dok smo jos hodali. A mm-a sam skuzila davno prije, "bacila oko" na njega...Kada nas je bivsi upoznao, umirala sam od srama :oops:
u KSETU-u na koncertu od Svadbas, ja sam imala 20. on 26.
MM sam upoznala ljeti na jednom otoku, prije upisa na faks. Daleke 1992.
Udala se 1999. Pun kufer godina.
:shock: pa kad se upalilo zeleno sta je bilo dalje? kako ste se nasli?Citiraj:
dini prvotno napisa
U srednjoj školi, u drugom razredu. U trećem smo prohodali
kod frenda s kojim sam tad kao nešto muljala
igrali smo belu, i mene stavili da igram sa MM, svi se smijuckaju,a nitko neće s njim igrati, a ja tek naučila pravila bele
počeli mi igrati, a on
- što to bacaš, brojiš li adute, kako se to odbacuješ, kome čuvaš tog cenera, što njima puniš.....
a ja se digla od stola, skoro sam ga prevrnula, i rekla
- ma nosi se ti lijepo u onu stvar, nisam ja tu došla da se ti na mene izderavaš
a svi umiru od smijeha jer znaju kako se on popali kad igra belu
on se digao zamnom, kao nije on tako mislio, pa nemoj se ljutiti, pa idemo se prošetati, i tako to.....
drugu večer opet to društvo išlo van, i došli svi oni pred moju zgradu i poslali MM po mene
ja ga pozvala unutra, čovjek se lijepo zavalio u fotelju, počeo pit pivicu, briga ga za ove što stoje pred zgradom (poslije je po nas došla frendica, sestra onog frenda kod kog smo se upoznali, pa i ona zasjela, tek kad je došao 3. frend smo otišli van)
a moja mama je poslije rekla kad ga je vidjela kako me gleda kao žaba u jaja da je odmah znala da on neće više iz naše kuće izaći :roll:
...četvrti srednje,prosinac-preko kumova... :) .... :mrgreen:
a70v :lol:
mam ti je zakon! :heart:
:roll: :oops:
edit=mama
Na terenu za odbojku na pijesku, na plaži.
p.s. Moji roditelji su se upoznali na vjenčanju. Tuđem, naravno. :mrgreen:
tak' to rade moderne žemske! i onda po koji pp...Citiraj:
sladjanaf prvotno napisa
a70v :lol:
Moj je, takodjer, s interneta.
prva godina faksa. frend me vodio u studentsku udrugu upoznat s nekom njegovom frendicom, a ona i MD tada zajedno volontirali. al ja sam njega "ubrala" jos ranije, ne kao "vidi koji komad" nego "vidi koji cudak" :lol: (al ja volim cudake :mrgreen:)
onda se taj komad-cudak sjetio da smo jedno pet godina ranije se znali preko icq-a.
zabrijali na rostiljadi u organizaciji te iste studentske udruge :mrgreen:, pola godine kasnije
moji starci su se upoznali na cvjetnom. navodno je zimogrozni tata zicao extra deke po domu :lol:
...u srednjoj školi... upoznala nas moja frendica iz razreda a njegova susjeda... ja i on se stalno škicali u busu jer smo živjeli u istom kvartu. Ja njoj pričala o prezgodnom dečku iz busa a on njoj također o zgodnoj curi iz busa (malo se hvalim , ali... :P ), ali ona nije imala pojma da mislimo jedan na drugog nego je došla na ideju da nas upozna jer smo slični pa bi se vjerovatno dobro slagali. Međutim ni ja ni on nismo bili oduševljeni sa tom idejom jer kao šta če ona mene (njega) upoznavati sa nekim "ko zna kim"... i tako je prošlo mjesec- dva da bi se na kraju slučajno sreli u gradu ja sa njom a on sa frendom... otišli na kavu i kroz priču skužili sve ovo što sam napisala... svi smo popadali na guzicu od iznenađenja... i eto nas več 13 god skupa ( od toga 4 i pol u braku :* )....
Upoznali smo se kad mi je nepozvan upao na rođendansku proslavu sa mojim frendom. I onda se mjesecima nije događalo ništa, nismo se nigdje sreli, ali ja sam se znala uhvatit kako razmišljam o njemu, ali nisam znala da i on razmišlja o meni. I onda, jedne ljetne večeri stigao sms- ej, dal se ti mene sjećaš....ooo, kako se ne bi sjećala :)
I evo nas sad zajedno sa jednim malim pojačanjem i baš nam je krasno :heart:
mene, kao babu na kub, ovo jako, jako zanima!Citiraj:
Lu prvotno napisa
U Grčkoj...
Sva sreća pa sam sjedila kad smo se upoznali jer me je tako presjeklo u trbuhu kad samo se pogledali da sam mislila da ću se onesvjestit.
I ja sam se naravno odmah zaljubila a on je glumio nedodirljivog.
I onda sam se ja napila i uzela stvar u svoje ruke... :mrgreen:
Onda se on zaljubio.
I još nas nije prošlo... :zaljubljen: