hvala svima sto ste dosli i pomogli, nadamo se da ste zadovoljni šopingom i da niste predugo cekali
vidimo se 30.05. na istom mjestu u isto vrijeme :)
Printable View
hvala svima sto ste dosli i pomogli, nadamo se da ste zadovoljni šopingom i da niste predugo cekali
vidimo se 30.05. na istom mjestu u isto vrijeme :)
ubilježeno (kao i za 29. i 28.) 8)Citiraj:
ivakika prvotno napisa
Može informacija? :
Navodno mi je jedna forumašica ostavila paketić negdje na stolu. Kako ga nisam vidjela, jel je možda netko to odnio negdje, npr. u gnijezdo? 8)
Citiraj:
anna-y prvotno napisa
draga, di si ti bila kad sam ja rekla da uzmeš vrećicu :P :P u gnijezdu je hrpa stvari sa velesajma, ako hoćeš ja ti u četvrtak pogledam dali ej i tvoja vrećica.
jeste gledali snjeguljicu?
ja bih ovdje zahvalila kahninoj mami, koja je nam je ispekla i poslala prepreprefine klipiće- peciviće !
dakle, tko je ono probao....savršeno nešto, nestalo u roku - odmah !
:love:
je, ja sam probala, kad sam se vratila po još NEMA!!! kahna, ajde tamo na recepte i podijeli s nama tajnu savršenih klipićaCitiraj:
andrea prvotno napisa
Pridružujem se oduševljenima!
kahna :*
Nisam probala (NAŽALOST), al' bilježim se za recept!
Hajde stavim recept ali ne garantiram uspješnost bez maminih ruku :mrgreen:
Više nas je probalo, ali bez pretjeranog uspjeha :/
I hvala svima na pohvalama, majka mi cvate.
I zoveju se "slanci".
Frida, iskreno, nisam niti registrirala da si mi išta govorila 8) . Hajde pliz pogledaj za vrećicu, pa je stavi negdje na stranu. Već sam zaheftala Lindu da pogleda za to, a ona će u gnijezdo negdje 16.3.
Inače, Snjeguljicu smo do sada pogledali cca 12 puta. Valjda ti je jasno da ne gasimo DVD, a pjesmice već znamo napamet. Velike zahvale od moje ekipe.
Pogledat ću za one drvene igračke, pa ti se javim :*
Kad već tošim društveni prostor za osobni kontakt, da samo konstatiram da mi je na rasprodaji bilo super. Jedino što dok ja dođem u smjenu više nema tih delikatesa od kojima se priča :x
Bio je tamo neki napola izgrickani mufin, i to je to :lol:
Kahna, to si bila ti?Citiraj:
andrea prvotno napisa
Pre-fi-no! Sve pohvale mami.
I divnoj volonterki :* koja mi je donijela jedan slanac, inače ne bi kusala. :nono:
Dobro, a gdje su ti famozni klipići bili u subotu ujutro? :mrgreen:
Za slijedeću rasprodaju molim da se nešto rezervira i za cure na ulazu...
a ja obećajem da se neću pojavit bez kutije kolača :*
vidim ja da nije samo nama kupcima bilo dobro :lol:
moramo se pohvaliti preljepim novim majicama mamino i tatino čudovište, ja sam malo sunce ( a drugih koje smo htjeli nije bilo u pravim veličinama :( ), ali dođemo mi i u 5 mjesecu ili ako dobite majice i prije, ravno u rodu
:) :) :)
e daaaaa tete rode i mi bi majice UVIJEK I BEZ IZNIMKE
MRAK SU NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
molim lijepo da se cure s ulaza ne bune: kod vas je bila i torta, i kolači, i 15-ak kava iz kafića (i prelijepi peso :heart: ) :mrgreen:Citiraj:
dunja&vita:-))) prvotno napisa
a nije da i ja nisam omastil brk 8)
Juroslave, da li su šarafi bili prejako zategnuti? :mrgreen:
ovaj put nisu (ali sam mogel točno reći koji su zatezani T-imbusom, bili su malo jače stegnuti od onih drugih :mrgreen: )
Istina, ovaj put je U/I bio dobro opskrbljen! 8)Citiraj:
Juroslav prvotno napisa
Trebala si zaviriti tamo iza pregrade.
Nije više bilo klipića (pričam o jednim drugim klipićima, ne garantiram da su bili tako dobri ko gorespominjani), ali je do samog kraja bilo torte i nešto kolača. Čak se i jedna kava dugo održala.
Sad sam ljuta na sebe jer te nisam poslala iza po službenoj dužnosti! :/
prijavljujem da sam tu istu popila tek negdje oko podne :mrgreen:Citiraj:
tinars prvotno napisa
tortu probala nisam, nisam je ni primijetila dok juroslav nije navalio na nju, vidno zadovoljan što konačno više nije zaleđena :lol:
to ti je dobro za ten, vele ljudi :mrgreen:Citiraj:
puntica prvotno napisa
još bu ispalo da sam pojel pol torte, a bila je samo jedna kriška, stvarno :lol:Citiraj:
tortu probala nisam, nisam je ni primijetila dok juroslav nije navalio na nju, vidno zadovoljan što konačno više nije zaleđena :lol:
Citiraj:
Juroslav prvotno napisa
Od svega toga ja sam vidjela samo kave...
A što se tiče (prelijepog) smrdljivog psa, hvala lijepa, ali njega gledam svaki dan doma- zato sam ga uvalila odmah curama na blagajni. Idući put mijenjam pesa za totu :mrgreen:
bilo mi žao da sve progutamo Andrea i ja,pa sam onda oprala savjest i donijela tebi i Lindi po jedan :lol:Citiraj:
Imga prvotno napisa
osim slanaca bilo mi je super i u četvrtak i u petak :)
Stavila sam recept za slance (napokon)
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...391&highlight=
:D ...a ja već mislila da su mi negdje promakli...
da li će biti prije ljeta Rodina rasprodaja... ja bih je posjetila:)
Da, biti će početkom 6. mjeseca.Citiraj:
mačkulina prvotno napisa
divno :)Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
oće li biti oglašeno na forumu mjesto i vrijeme njezinog održavanja da znam doći??
Naravno, samo prati ovaj pdf.
R20 je 30.5.
znam da je još prerano pričati o slijedećoj rasprodaji,ali zanima me koliko dana ranije se dijeli broj? (tek 12.5 dolazim u hr pa zato) imamo puno nove robce i općenito novih stvari,thanx
neće biti prije 12.5., sigurno
hvala apricot :D
Nisam baš najnovija trudnica, ali sam nova na forumu i na stranici roda pa me zanima koje se sve stvari nude na rasprodaji? Voljela bi doći, ali moram strogo mirovati pa ću poslati nekog svog :/
sve što je vezano za malu i malo veću djecu (od 0 do 14 godina)
izuzev bočica i svega što je uz njih vezano, hodalica, mekanih nosiljki...
onoga, dakle, što je protivno Rodinim stavovima
Hvala, svakako ću nekog poslati, ako već i sama ne dodjem :)