Macina trava sve vrste,vrkuta,matična mliječ.I još jednom-potraži pravog specijalistu za ivf sve će ti biti jasnije.
Printable View
Macina trava sve vrste,vrkuta,matična mliječ.I još jednom-potraži pravog specijalistu za ivf sve će ti biti jasnije.
Nisam sigurna, ali možda da ovisi o tome koliko su se jajovodi zadebljali i jesu li ih priraslice "zavezale" za neki organ na način da se to ne može s ovim malim nožićem koji ulazi laparaskopski. Pretpostavljam da bi to kod tebe doktori, da su mogli, riješili dok si bila pod narkozom i pretvorili bi dijagnostičku laparaskopiju u radnu. Doduše, to ti ovisi od operatera do operatera, nemaju svi istu vještinu, ali vjerojatno postoje i nekakve objektivne smjernice što se može, a što ne.Citiraj:
sekmil prvotno napisa
Sekmil, sto se jajovoda tice, ne znam odgovor jer nisam imala taj problem. Jedino sto mogu da ti kazem da je tvoja doktorka jako dobra, bar na osnovu iskustava nekih u mojoj blizoj okolini ( moje dvije koleginice sa posla su trudne ostale na Betaniji, jedna od njih sa blizancima se vec porodila )
Ja zivim u Bg i trenutno zbog finansijskih poteskoca sam odlozila ozbiljniju MPO akciju do jeseni, ali nakon svih traganja, slusanja i citanja iskustava, odlucila sam se da cu ici kod nje ili dr Trninic kad dodje vrijeme.
Ako te jos nesto interesuje u vezi klinika u Bg, rado cu ti odgovoriti na pp ako znam, da ne zagusujem temu.
evo da vam se i ja javim s istim problemom. meni je jedna travarka rekla da namazem donji dio stomaka sa maslinovim uljem i na to stavim puru i tako drzim dok se pura neohladi. ja pijem macinu travu i neke druge cajeve, ali to je samo dok cekam na iduci postupak. ja bih ti isto preporucila ivf, a dok cekas mozes pomalo isprobavati, pa mozda i upali.
ja sam isto tako cula, da je jedna cura isla na ivf radi zacepljenih jajovoda i nakon par miseci nakon poroda je ostala prirodnim putem trudna. ne treba gubiti nabu, ali isto tako ni cekati.