-
king sam je prenosiš, mi smo osobno prenosili s VV u IVF polikliniku, a kada smo išli u Maribor smo se dobro namučili jer su zahtjevali da dođemo kod njih uzmemo njihov kontejner s tekućim dušikom, vratimo se u Hrvatsku po zamrznute pajete i opet u Maribor. Nismo smijeli iz Hrvatske direktno donjet.
-
Hvala ti sbonetic!
Razmišljam da bih možda u budućnosti otišla kod privatnog doktora kod nas, al' muž se "boji" za svoju spermu. Znači, uzmemo cijevčica koliko nam je potrebno za taj postupak i ostatak ostaje na VV.
-
Možeš prenjet sve ili djelomično ja sam prenjela sve u privatnu kliniku jer ako si tamo u postupku ne plaćaš ništa. Ne će sjemenu ništa biti jer se prenosi u tom posebnom kontejneru.
-
Važno da nije komplicirano.Još se nisam odlučila za privatnu kliniku, ali mi je važno da mi je ta opcija otvorena. Hvala ti!
-
kako mogu dobiti mail od sofia83??? imam potpuno istu situaciju kao sto je bila njena,a vidim da je i ona iz Novog Sada..
-
kako da posaljem privatnu poruku sofiji83??
-
mima28, tek nakon 10 postova dobije se opcija slanja privatnih poruka, a vidim da je sofija bila aktivna na forumu zadnji put lani u 11. mjesecu.