-
Uglavnom izbacujem mu na kratko vrijeme, na svoju ruku bjelančevine. To se pokazalo uspješnim kod prvog osipa.
S obzirom da on neko vrijeme kašlje, vjerovatno me zato uputila na pulmologa, valjda da se obave testiranja na vanjske alergene.?
A meni ovo više liči (ako pričamo o alergijama) na osjetljivost na nešto iz prehrane. Jer imao je proljev zadnja 3 dana.
Gdje se vrše testiranja vezano za prehranu? Svaka preporuka dobro dođe...ili kakav link.
-
Hvala Vam cure, nadam se da je tako.
-
na kakva testiranja misli? mi testiramo rist rast u labosu u bolnici ili prick test kod alergologa/pulmologa. jel nekaj novoga jeo?
daj mu za prvu ruku neki probiotik, možda je skupio nekaj.
-
Ne znam na što misli, rekli smo da ćemo to rješavati kad prođe osip.
Dala sam mu probiotik odmah nakon vađenja krvi.
Smeta njemu nešto..u to sam sigurna...prvo mu smeta mliječno (s time da on ne pije mlijeko...već prerađevine), to smeta i meni..samo nikad u svih osam godina nije imao ovakve reakcije. Osim jednom na ribanac...
-
kolko je mala imala najveći rast na mlijeko?
-
Nisam s njom radila rist i rast...radili smo samo lab. testove na intoleranciju na mlijeko i ostalo...te prick testove na alergene gdje nije bilo reakcija.
-
Išla sam gledati klincu piše razmak 11-55 njemu je ggt točno 11
-
-
Od proslog utorka do nedjelje jednom dnevno je pio auerius.
Ovog puta bio je trajan osip, kružić po licu i onako baš sitan osip na gornjem dijelu dlanova, a vrat i noge minimalno došlo pa ošlo nekoliko puta dnevno.
Kortikosterodidna krema o licu i dlanovima...
Nakon prestanka terapije nije se pojavilo...zasad Uh...hvala Bogu.
Uglavnom, s obzirom da se ponavlja moramo na testiranja....
Hvala ti Jelena na brizi.
ps..
doktorica mi preko maila napisala da je nalaz krvi u redu..