:D :D :D
Printable View
:D :D :D
cure jel normalno da me boli kao da ću dobiti?? sise mi nisu nateknute ali bradavice su ljubičaste i pupo je zaobljen... sutra vadim betu...
Mene je od samog pocetka pa negdje do 2. mjeseca svaku vecer bolilo kao da cu dobit mengu a i cice su mi bile tako natecene da sam se budila po noci od bolova ako bi se slucajno na njih naslonila..
Imam normalnu trudnocu niskog rizika, tako da ti mogu sa sigurnoscu rec da sve dok bolovi nisu prejaki i nema krvarenja mozes bit mirna :)
Btw, nadam se da ces i ti uskoro potvrdit trudnocu pa pocet uzivat u razno raznim "carima" ;) :love:
beta 325!!! yupi!!!! :D :D
Pitanje... kakav iscjedak mora bit u trudnoci? Jer meni je od samog pocetka neki put onako vodenast a neki put dosta gust... Pa me zanimaju vasa iskustva...
Ne znam postoji li definicija karakteristika iscjetka, ali uobičajeno je da je iscjedak pojačan. Recimo... kao u vrijeme ovulacije.
meni ga je vec pun kufer....
sve dok nije sa izrazenim mirisom, dok ne osjetis svrab ili peckanje ili ne promjeni boju je normalan.Citiraj:
BebaBeba prvotno napisa
meni je ponekad kao voda, onako cist, proziran, nekad malo jaci, kao kod ovulacije, nekad malo zutkastiji, kad hodam duze nego sto mogu.
Ma nije, ima onaj "standardni" miris... ako se moze nazvat mirisom, meni to oduvijek full bljak...
A i slazem se - i meni ga je vec pun kufer!!