Citiraj:
marči prvotno napisa
Manje cure su na DIF-u, a starije u http://www.vitafitness.hr/
Printable View
Citiraj:
marči prvotno napisa
Manje cure su na DIF-u, a starije u http://www.vitafitness.hr/
Mi smo se danas upisali na sportsku gimnastiku na DIF-u, a počinjemo sljedeći tjedan :D
tanja, gdje su točno upisi u onoj zgradi?Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
nikad nisam bila unutra pa me malo frka da ću fulati :oops:
i što sve treba za upis?
treba doći s djetetom?
Upisi su u predvorju DIF-a, tj. Kineziološkog fakulteta (preko puta bazena na Mladosti i pokraj studentskog doma na Savi). Iza stepenica u predvorju su dva stola i piše "Gimnastički klub Novi Zagreb".Citiraj:
Imga prvotno napisa
Za upis ne treba ništa, samo zapišu podatke o djetetu (ime, prezime, datum rođenja i kontakt podaci roditelja) i odlučiš se za termin koji vam odgovara.
Mislim da nije nužno potrebno voditi dijete sa sobom, ali svi roditelji koje smo jučer vidjeli vodili su i djecu sa sobom.
Super!
Hvala ti puno! :*
tanja_b-moja curica je prošle godine išla na sportsku gimnastiku na DIF-u i bili smo prezadovoljni.Odlučili smo je i ove godine upisati,ali sam izgubila onaj papir sa rasporedom upisa,a mislila sam da su upisi 29.9.,a sada vidim da su bili još neki dan.Kaj su upisi već prošli ili se još stignemo upisat?Kad počinju treninzi?
Upisi su još sljedeći tjedan u ponedjeljak i utorak, od 18.30 do 20 h, a treninzi počinju u četvrtak, odnosno petak (2. ili 3. 10.), ovisno o tome za koji ste se termin odlučili.
Inače, sve informacije dostupne su na www.gknovizagreb.hr
Puno hvala na informacijama.
Tanja_b, kakvi su dojmovi?
Mi smo danas na redu i sve mi se to čini nekako prekasno u danu...
Još je danas i dan pješaka pa su s vrtićem otišli pješice na Jarun. Dijete će mi lipsati dok se kreveta ne dočepa. :/
Jesu jako umorni i kako vam se uklapa u raspored (večera, pranje, čitanje, spavanje)?
Dojmovi su... pa, prevladavaju pozitivni, ali kako je počelo, mislila sam, ode mast u propast :mrgreen:Citiraj:
Imga prvotno napisa
Naime, prvih 15 minuta Andrej nije htio ništa raditi (pružao je "pasivni otpor"), a po držanju tijela vidjela sam da je na rubu plača.
Srećom, poslije se nekako uklopio, pa je pratio vježbe, čak je i skakao i smijao se, dobro mu je išlo. Nakon svega, kaže da mu se sviđa. Iako, kod kuće se rasplakao iz čistog mira, valjda je bio previše napet.
I da, kasno je to sve skupa. Doma smo došli iza 8, pa onda još večera (a jeo je kao vuk, inače brljavi s večerom, ali ovaj put je baš bio gladan), pa kupanje, pa čitanje (bez kojeg ne ide)... zaspao je tek u 21.30.
Ali to je najraniji termin koji imaju, na žalost, nemamo izbora. Vidjet ćemo kroz par tjedana kako sve to funkcionira, ali voljela bih da ostane trenirati, jer mi se jako sviđa pristup trenera i način organizacije svega skupa.
Lukavac pruža verbalni otpor, a do prije tjedan dana je bio jako zagrijan.
Dogovorili smo se da će probati pa onda suditi. I inače kad treba ići negdje gdje mu je sve novo - buni se dok ne dođe, a onda neće otići.
Ah, nadam se samo da neće bit ispaljenja zbog umora.
Računaj na moguće ispaljenje navečer, kad sve završi i kad se vratite doma. Od umora, uzbuđenja, treme i ostalog.
Andrej se sinoć doma odjednom rasplakao samo tako. Brzo se smirio, ali jasno je što je tome bio uzrok.
Ja očekujem ispaljenje i prije. :lol:
NEEEE! Ne želiiim! Idite vi, a ja ću ostati doma. Neeee! Umoran sam! (a onda skače po sobi slijedećih sat vremena)
:roll:
A, imali smo i mi nešto takvo.
-Neću na gimnastiku! -Dobro, onda ne idemo. -Neeeeee, idemo!!!!
I slično :roll:
Imga, kako vam je bilo?
Ne pitaj... :(
U vrtiću ga je počela boljeti glava toliko da nije ni do doma mogao hodati pa smo ga MM i ja nosili.
Došli doma, on se srušio na krevet i spavao do pola osam :shock:
Jutros oči slijepljene i crvene, nos procurio.
Sredilo ga je pješačenje po Jarunu cijeli dan. :(
Nadam se da ćemo krenuti slijedeći utorak.
Eh, baš mu je naletilo :( niš... neka ozdravi što prije!
Bok. Tanja B dal mi možeš poslati kontakt od GK Novi Zagreb jer ne mogu na njihov web. Može i na PP
Možda još nije kasno za upise... :/
Hvala unaprijed.
Daka obožava iči na gimnastiku.
Ovaj link se ne otvara.Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
Imate li mozda informaciju da li jos ima mjesta u grupama, odnosno jel moguce upisati se i sada? Ili neki kontakt da nazovem i pitam?
hvala :*