Uvijek ista pitanja, uvijek isti odgovor. Barem sam dosljedna.
Printable View
Uvijek ista pitanja, uvijek isti odgovor. Barem sam dosljedna.
Ako jesu naučeni da to ne mogu, onda su i majke na isti način naučene da to rade same. I lijepo nitko ne snosi odgovornost ni za šta, nego smo svi na nešto naučeni i zapravo su Adam i Eva jedini krivci.Citiraj:
Scandalous prvotno napisa
Ja ipak mislim da su odrasle osobe dužne preuzeti odgovornost za svoj život i postupke, kako tate, tako i mame.
Pa kako su svi isti.
Ja sam isto po cijele dane s troje djece doma. Osobito mi je sada koma kad je tako hladno vani, pa ne izlazimo puno.
Ma prekrasno mi je s njima i uživam. Stalno nešto novo. Jedan je u školi, drugi u vrtiću i beba. Pa nema boljega.
Ali onda nakon par dana izolacije, treba mi da se izgubim negdje. Najčešće u šopingu, pa MM čuva djecu.
I onda kad se vratim sav je nervozan, nesretan, koma.....i ne može više. Teško mu je. Umoran je. Iscrpljen.
I to nakon 2 sata. Pa nije da šopingiram 10 sati.
I uvijek mi prizna da je teško, lijepo ali teško, biti s njima 24 sata 365 dana i da me zato jako voli i bla-bla....tak da mi je to dosta.
Ali volim ga ostaviti malo samoga, jer trebam si i ja srediti živčeke i biti sama sa sobom i malo pričati s odraslima da ne zahrđam. :)