meni je isto lakse kad sam sama s djecom :?Citiraj:
little duck prvotno napisa
zakljucila sam da je to stoga sto se oslanjam na to da je on tu i da ce nesto i obaviti pa ne skacem za svakim poslom. no na kraju to ostane neobavljeno :mrgreen:
Printable View
meni je isto lakse kad sam sama s djecom :?Citiraj:
little duck prvotno napisa
zakljucila sam da je to stoga sto se oslanjam na to da je on tu i da ce nesto i obaviti pa ne skacem za svakim poslom. no na kraju to ostane neobavljeno :mrgreen:
Citiraj:
Tiwi prvotno napisa
veliki potpis... u subotu mi je predlagao proljetno ciscenje. ja sam mu samo rekla da se tako osjecam, da mi je pranje zubi bilo jedino proljetno ciscenje za koje sam sposobna.
Meni je ovo smiješno, meni je tuljan baš slatka i draga životinja, uopće ga ne mogu povezati sa osobom muškog spola kakva je opisana.
Ifigenija jesi pokušala ujutro zajedno s tuljanom napraviti sve što treba?
Možda je teško povjerovati ali i oni mogu obući i nahraniti dijete, oprati i pospremiti stan, sve što nama ženama može olakšati.
Ako on sam ne kreće u akciju potakni ga, traži da ti pomogne, brže ćete biti gotovi, pa ćete onda zajedno planirati što dalje.
Tuljan na godisnjem odmoru a ja si protumacila da je ribarnica na cosku Djordjiceve i Palmoticeve zbog GO zatvorena :lol:
Ifigenija draga, popravali si mi dan sa svojim postom - jedva cekam nastavak tvoje price :love:
ja ne znam jel do mene ili do sreće
al nikako se ne mogu pronaći u ovim grozan muž/svekrva vještica isl. temama
čak niti savjet dati jer ne znam šta reći kad po meni sve štima
sve nekako ide svojim tokom i mi sretni i zadovoljni
ukratko.
Trenutno imam barikadu u spavaćoj sobi napravljenu od neispeglanog rublja, po komodi mogu pisati po prašini, nadam se da je tuljan pousisavao jer ja u subotu nisam stigla (maškare, ručak, dječji rođendani), a u nedjelju mi nije palo na pamet da usisavam dok on crkava na kauču... i ja sam crkavala s njim.
Osim toga, trenutno imam neke aktivnosti kojima kod kuće zarađujem u vrijeme kad ne radim. Znala sam da neću sve stići sa poslom i spremanjem, ali tuljan je rekao "Samo ti zarađuj, a ja ću usisavati, prati podove, pa ČAK i peglati ako treba".
Eto, zato mi je sve u neredu. Zato jer imam njegovu pomoć :aparatic:
Ja sam napisala post da sebi olakšam, da se shvatim.Citiraj:
Frida prvotno napisa
I da, tuljan je dobroćudna životinjica, i slatka, i predivna, i baš zato je koristim za svojega muža: nije svinja, nije krmak, nije štakor, nego tuljanče. Daj mu loptu i on sretan, tako nekako.
Al nespretno. Nije da ne bi - evo baš je stavio veš, nego nema naviku, nema baš vještinu i tako dođe do kuršlusa...
Nastavk slijedi
Znam da tebi nije ali moram :)Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
Vidiš, ja ovo uopće nisam shvatila da je tema o groznom mužu i da Ifigenija pljuje po mužu.Citiraj:
betty blue prvotno napisa
Uvodni post je baš simpa i duhovito napisan.
Osim toga, i ja sam nekad tuljanica. A super sam žena :mrgreen:
nisam ni ja mislila da je pljuvanje :)
a meni sve štima jer sam ja i ja veća tuljanica od muža.
baš mu maloprije govorim kako on mene skoro nikako ne može naživcirat. on mi freče da ja njega mogu. :mrgreen: al da ću zbog svog neživciranja vjerovatno doživjeti stotu.
Da je to tako jednostavno, ne bih imala ništa pisatiCitiraj:
ASTRA prvotno napisa
ššššš....Citiraj:
kinder prvotno napisa
Mogu samo reći da ja obožavam svojeg tuljana, ali da bih ja voljela znati kad je moj godišnji :?