1. ćufte
2. bolonjez
3. mlinci i koža sa piceka pečenog u rolu
4. pizza
desert
- svi kolači
Printable View
1. ćufte
2. bolonjez
3. mlinci i koža sa piceka pečenog u rolu
4. pizza
desert
- svi kolači
1. svo povrće, posebno prokulice i grašak s mrkvicom
2. riža (smeđa)
3. ribe, posebno namaz od tune
4. griz
5. voće - apsolutno sve
ne voli jesti i brlja. samostalno će pojesti meso, tjesteninu, peciva, picu, griz na mlijeku s ribanom čokoladom, čokolino, pahuljice, sve slatkiše kojih se može dočepati, podnosi žgance i grah. sve drugo razvlači ko vrag grešnu dušu...
1. riža (po mogućnosti samo skuhana u slanoj vodi)
2. brokula
3. špageti blognese
4. varivo od korabice i mrkve
5. juha od kukuruza i mrkve
6. riba (ako može s gradela)
7. suhe smokve i grožđice
8. voće - osim kruške i citrusa
nemamo problema s jelom, jede sve, ali na faze, nekad više mesa, nekad samo povrće.
ali nikad, baš nikad nije ostalo nepojedeno: bijelo meso, brokula, tikvice i mrkva iz woka pomiješano sa rižom.
Moj ne voli jesti općenito i ima jako malo stvari koje će uvijek pojesti. Bolonjez, grah, špinat, i pečeno meso s mlincima, i to je manje-više to. Ostalo prema raspoloženju, neki put pojede hrpu nekog jela, a drugi put isto to neće ni probat.
Meni je interesantno kako vaši klinci skoro svi vole kolače. Moj od kolača hoće jedino štrudlu od jabuke i eventualno prođe i od sira, ostalo ništa neće ni pogledati. Ako ima glazuru od čokolade, možda će eventualno pojesti glazuru, ostalo ostaviti, u suprotnom će bilo koji kolač počastiti pogledom kakav je kod mene rezerviran za, recimo, oveće insekte.
Citiraj:
Cookie prvotno napisa
i kod nas identično po pitanju kolača.
palenta
juhe
tjestenine na sve moguće načine
ćufte
Neće nijedno zeleno povrće,osim pitu sa špinatom(zeljanicu)
Voli grah,krumpir u svim varijantama, piletinu i meso općenito,palentu,ribu,pizzu,rižu i to je otprilike to...
Od voća jede samo jabuke i banane,ponekad krušku. Neki dan je izjavio kako jedva čeka zimu pa da jede mandarine.
Kolače ne voli( još jedan...),ali voli nutelu,čokoladu i kinder jaje i da mu ne ograničavamo,samo bi to i jeo.
M. nema omiljenu ranu i uglavnom jede sve. Slatko ne voli. Ali da ne bi bilo sve idilično ono čega se danas najede ko prase sljedeći puta možda uopće neće htjeti.
Jednom prilikom je maznula 2,5 skuše :shock: , kad smo sljedeći puta jeli skušu nije htjela ni probati, napucala se samo krumpir salate.
I sve ostalo - po mogućnosti slano :mrgreen:Citiraj:
fridek prvotno napisa
!. Zelena magma- vjerovali ili ne,
2. Tjestenina s povrćem,
3. Smeđa riža sa sjemenkama,
4. Prženi tofu,
5. Riba,
6. Miso juha,
7. Arame alge (misli da je to tjestenina).
Od slatkog: palačinke i tamna čokolada
Tijesto, tijesto i samo tijesto! (mamin sin)