jabuka, samo 20 kuna upad. pa ništa se nije promijenilo.
jabukonostalgičarka :bye:
Printable View
jabuka, samo 20 kuna upad. pa ništa se nije promijenilo.
jabukonostalgičarka :bye:
ne da mi se koristit pretraživač. kakva žuč, kakvi bakrači?
ajme, koji tulum ovdje!
pa ne treba pretrazivac, udji u njen profil i procitaj njene postove :mrgreen:Citiraj:
anamar prvotno napisa
a čekaj zašto odustat, možda bi nam muževi mogli preko ograde davati djecu na podoj...nek mladi uče! :)Citiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
malena beba :da:
Ma nemojte se zamarati s tim, htjela sam reći da još nosim nešto gorčine iz rodilišta, još je friško, hormoni se nisu slegli, a i kopkaju me i ljute još neke stvari pa su moji postovi o drugim temama pisani s malo žuči (ljutnje,gorčine i patetike), nisu nimalo humoristični, to su one komorne teme i nećete se tamo ništa zabaviti.Citiraj:
anamar prvotno napisa
Ali da se ja vratim na Jabuku -vidim da stari Dabi sad pušta glazbu. A šta je sa Stivom Vidukom, on mi je uvijek davao flyere za upad na Fiju briju, bit će da i on već ima par komada djece.
Da njega sretnem bila bi to ona situacija iz filma gdje mi se čovjek srdačno javi (nakon što me jedva prepozna), a iznad glave mu oblačić s mislima "Gle, to je onaj komad kom sam se upucavao,uh, dobro da je nisam zbario, vidi koja je to sad baba!"
Dobro da ste me podsjetili na te ljude, a i što ti je sve relativno, sad mi se upad od 20 kuna čini pljuga, očito sam postala tajkunica, ali nikad dosta, što bi rekao Rambo "počeli su progresivno i prohtjevi da rastu, naviko se ja na sapun i na zubnu pastu.."
eee, ovo i meni pada na pamet u zadnje vrijeme. jos mali dodatak--vidi koja je to sad debela baba! :mrgreen:Citiraj:
dobrodosla, nena, bas dobro pises :)
Zadržat ću se samo na onom "baba", i to je dovoljno, a tebi se mikka moram javiti vezano uz one karaoke za djecu, ali na onom drugom topicu.
dobro. ja sam ionako vise bila ksetovka, pa ni ne spadam ovdje previse :mrgreen:
evo i mene na tulumu :lol:
dobrodošla jabukonostalgičarko :mrgreen:
Pa i ja sam išla u KSET, i Pauk, a prije toga u Istarski klub, meni to sve ide u isti lonac, nećemo sad sitničariti. :*
Hoćeš torticu? :mrgreen:
Dobrodošla!!!!
Istarski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Citiraj:
Pa kako sam na to zaboravila?
Ja i Favorit u zagrljaju, ah, BUP, ah :heart: :love: :mrgreen:
Evo odgovora mojim jabukonostalgičarkama-tamo sam izlazila prije Jabuke!¨
I KSET također :mrgreen:
Nena, izgubljena sestra blizanka :)
Količina oduševljenja morala je biti izražena tonom uskličnika, nije mi običaj, pardonček :)
jel uopce ima neko iz istre ko je isao u istarski? :mrgreen:
kset je i dalje dobar, barem sto se tice koncerata. kset caffe petkom zna biti dobar, ovisno o dj-u.
ne, ja, ne. Imam proban recept nakon noći provedene u pij :mrgreen: u Jabuci - slani štapići i kola. Ili ako si fakat bila skršena kao ja jedan put, onda uz stenjanje zamoliš nekoga da ti kupi tapiće. :lol: 8) Za 1 sat si avion.Citiraj:
o.k. ti imaš život - moram priznati da sam ljubomorna. :mrgreen:Citiraj:
Felix prvotno napisa
moja dva frenda. jedan je čak i muziku puštao tamo. :sva_sam_si_važna_smajlić:Citiraj:
Felix prvotno napisa
nemoj biti :mrgreen: 2,5godine prije toga sam imala policijski sat u 9 navecer i cjelovecernje-nocno nacicavanje. zasluzila sam malo nemajcinskog zivota ;)
znači još ima nade za mene :D :D :D
joooj, kad prolupamo u četrdesetima :lol: :lol:Citiraj:
elin prvotno napisa
što :shock: u četrdesetima :P tko? :lol: :lol: 8) Ne, ja imam 25. Stalo mi toliko na rođendansku tortu svijećica i toliko imam :lol: :saint:Citiraj:
ivy prvotno napisa
Dobrodošla i pazi na ručak... :mrgreen:
[quote="ivy"]pa đe nas nađe sad dva dana nakon što smo se mi jabukonostalgičari odavdje (točnije s topica ružni, debeli i stari :mrgreen: ) okupili uživo u nekakvoj smrdljivoj birtijetini da se prisjećamo mladosti!!! :)
Vidim da sam uzburkala duhove prošlosti s ovim topicom, ali nije mi jasno kako ste se tako brzo okupili vi jabučari i gdje vam je taj topic „ružni, stari, debeli“? A i zašto ste se baš tamo našli, ajde ovo „stari“ još mogu i prihvatiti , ali kud ste još i ružni i debeli. :shock: Ja sam možda malo makla, ali ne želim se osjećati takvom, lakše mi je kriviti konzervativnu lokalnu vlast i primitivno ozračje u društvu gdje nakon navršene 30-e godine, ne samo da ne možeš dobiti posao, nego se ne smiješ javno ni zabavljati - izvoli biti na dječjim rođendanima i roštiljadama ili na pokojoj svadbi mučiti muža prokletim dvokorakom. :oops: :x
Sa čežnjom gledam kako u stranim serijama u lokale i klubove izlaze ljudi iznad 30, 40 i 50 godina, a kod nas bi u 99 posto njih izgledao ko zaluđeni stari freak, ako nisi Ante Batinović pa će te prepoznati i skužiti da si tamo zbog profesije. Izgleda da je Jabuka još mila majka, ali što je s onima koji tamo nikad nisu išli. Kud da ja odvedem prijatelje iz Splita i Dubrovnika kad mi jednom godišnje dođu u posjet? Oni nisu nikad išli u Jabuku, ali smo se fenomenalno zabavljali na tulumima u studentskom domu „Stjepan Radić“, uz sva moguća razdoblja i varijacije rock glazbe, Dinovu "Afriku", ali i dalmatinske hitove jer teško je naći Dalmatinca kojega neće razgaliti dobra klapska izvedba. Čak je i MM s vremenom shvatio da “Konoba“ nije „neka tamo ljiga pjesma“, kako mi je to prvi put izjavio i izazvao rijeku lokalpatriotskih suza. :cry:
:cry: :cry:
Čak je i on, koji još od srednje škole pobožno ko Gospi pješice hodočasti u Jabuku, s godinama „omekšao“ uho i pristao bi na svakakve kompromise, samo da je više mjesta gdje je normalno vidjeti ljude naše generacije, i one starije, a da to nije birtija na placu gdje pijanci gnjave konobaricu.
Još je taj Bandić ukinuo i barke na Savi, pa šta je ostalo?
Ne možemo se mi više oblačiti ko prije, ja doduše nisam nikad ni bila neko tvrdo izdanje niti su mi kvartovski cucki osmišljavali styling (elin mi je bila presmiješna s onim cuckima i oblekom :lol: :lol: ), ali bi se trebali moći zabavljati i izvan večera u restoranu i izleta s djecom po Zagorju.
Malo sam zabrijala s temom, ali vjerujte mi, toliko sam željna samo povremenog provoda s dobrim društvom, a vjerujem da ću biti jednako željna i za deset godina, da naprosto zavidim onima koji vole narodnjake. Da ja imalo mogu probaviti tu vrstu glazbe išla bih bez kompleksa i pardona tamo i ludovala, ali ne mogu, ubijte me, ne mogu. Oni prihvaćaju i staro i mlado, neću reći i kičasto i ukusno jer ovo drugo tamo ne postoji, ali izgleda da se fenomenalno zabavljaju (osim što tu i tamo dobiju metak u čelo, ali tko će gledat na sitnice!).
pa no, rješenje se nameće samo po sebi. otvori nostalgičnu birtiju kojoj je ciljana populacija "ružni, stari i debeli" :D
iako, samo da pripomenem, populacija sa istog topica koju sam ja imala prilike upoznati nije bome ni ružna ni stara ni debelaCitiraj:
koryanshea prvotno napisa
znam! zato i navodni znakovi :)Citiraj:
ivy prvotno napisa
:lol:Citiraj:
potpuno te razumijem.
što se tiče topica za koji si pitala:
Ružni, stari i debeli
i ja se nalazim izgubljena u društvu s toliko godina u pozadini, a s barem 10-15 manje u glavi :tele: i s istom čežnjom razmišljam o serijama u kojima svi normalno izlaze van.
:*Citiraj:
ivy prvotno napisa
Hvala na razumijevanju, ne bih voljela biti jedina čudakinja :*Citiraj:
thalia prvotno napisa
i ja više nisam proljetno cvijeće, ali kad izađem van (jednom mjesečno, ako :roll: ) uopće se ne osjećam staro, makar ne uzlazim na bapska mjesta :mrgreen:
ako me i gledaju kao babu, briga me
:mrgreen:
nena, em moja jabukonostalgičarka, em moja dalmošica koja voli klapske pjesme. Obožavam tvoj lik i djelo, a tek imaš 22 posta. Dakle, :naklon:
Bok!!!! I dobrodošla!!!!
Ovo mi je nešto poznato...Citiraj:
Dobrodošla... :love:
Nena, welcome to the club!
Kao da sam ja pisala! :mrgreen:Citiraj:
U Istarski sam išla s MM (on je čak imao iskaznicu).
:lol: ne chatajte, na ovom se pdf-u samo predstavlja, a vi odgovarate s "dobrodošla"!
Nikad nisam kročila u Jabuku, svejedno - dobrodošla Nena!
čokolada, još stigneš, a ja ti mogu biti vodič ;)
baš me zanima bih li prepoznala koju od vas jabučarki jer tamo sam ostavila cijelo desetljeće svoje rane mladosti. i još je barem toliko prošlo od mog zadnjeg posjeta istoj :roll:
i kako reče čokolada "dobro nam došla, nena :) "
felix, iznenađuješ me svojim živopisnim noćnim životom
dobrodosla !!!!
i mene je uhvatila nostalgija....sve mi se to cini miljama daleko jabuka :D kset :D istarski....kad dodjem u Zagreb ( i kad mi se ukine policijski sat) znam gdje cu :D hvala za podsijetnik
Sorry zbog kršenja bontona, disciplinirat ćemo se, samo moram reći da je meni ovo dosad, zbog javljanja svih tih cura, bilo tako dobro da je i MM rekao -"jesi đanki, al' vidim da si sretna!" :*Citiraj:
čokolada prvotno napisa