mitja drzim ti fige.
nadam se da imas strucne osobe kojima vjerujes, bez obzira da li su strucnjaci klasicne ili holisticke medicine. ako je tvoj izbor holisticka medicina onda je najbolje potraziti strucnjake na tom podrucju.
holisticki pristup trazi takode znanje i strucnost, samo je to drukcije znanje od znanja klasicne medicine.
forum tu moze pomoci kao medij na kojem mozes dobiti informacije o mogucnostima i strucnim osobama. medutim bila bih osobno vrlo oprezna u donosenju odluka koje bi se temeljile SAMO na prepisci na forumu. pogotovo sto ovo nije medicinski forum niti klasicne niti holisticke medicine.
inace, po mojim saznanjima ne postoji niti jedna metoda lijecenja raka, bilo klasicne, bilo kineske, bilo ajurvedske.... bilo bilo koje holisticke metode koja ima 100 postotne rezultate izljecenja. osobno bih bila vrlo oprezna kod ljudi koji tvrde suprotno.
razgovarala sam sa par strucnjaka holistickog pristupa i u inozemstvu i u hrvatskoj (koji su inace na jako dobrom glasu) i ovo sto pricam proizlazi iz toga.
pa posto se i ja u ovoj specificnoj temi ubrajam u laike (i to nije u suprotnosti s tim da sam postovalac i korisnik holisticog pristupa zdravlju) samo par prepuruka knjiskog tipa (prepostavljam da si strucne osobe sama vec nasla) dostupne na hrvatskom:
Protiv raka - Nov način života, Dr. David Servan-Schreiber (planetopija)
Johanna Budwig: RAK – PROBLEM I RJEŠENJE
Lothar Hirneise. KEMOTERAPIJA LIJEČI RAK I ZEMLJA JE RAVNA PLOČA, planetopija