iva_uca, bebica je preslatka. posto spominjes zastitnu kremicu, htjela sam samo napomenuti da se bebe do 6 mjeseci ne mazu nikakvim kremicama za sunce, niti se uopste izlazu suncu, po preporukama dermatologa.
Printable View
iva_uca, bebica je preslatka. posto spominjes zastitnu kremicu, htjela sam samo napomenuti da se bebe do 6 mjeseci ne mazu nikakvim kremicama za sunce, niti se uopste izlazu suncu, po preporukama dermatologa.
Ma znam za kremicu i neizlaganje suncu, ali upravo po preporuci dermatologa se pripremam za kraj kolovoza :mrgreen:Citiraj:
Poli prvotno napisa
Ispričavam se moderatorici što smo OT.
Meni su baš svi pokoni dragi, od plišanaca koje N nije ni pogledala, pa do stvari koje smo 100% iskoristili. Za dobijene novce smo kupili kolica i drugu AS, jer nam prva nije odgovarala. Ja sam glupavo naručila viper ubeđena da će mi trebati, nije u njemu bila ni par sati sve skupa (ali je otišao dalje pa su ga druga deca fino koristila). Jastuk za dojenje mi je bio fenomenalan. Dva različita sam dobila, oba maksimalno koristila, jedan sad obilazi rodbinu i prijatelje koji imaju bebice (neuništiv je), a na drugom još uvek spavam :mrgreen:
Ja rodbini i najbližim prijateljima uvek kupujem po dogovoru, ako kažu da im je bolje koverta, može i tako.
A malo daljoj rodbini i prijateljima volim da kupim neku krpicu (posteljinu, frotir, pokrivač) i igračku.
Obožavam kupovati robicu za male bebe, pa zato je to moj najčešći odabir poklona. Imam par trgovina koje mi imaju naj robicu za klince, pa tamo nešto lijepo iskompletiram.
Uz to uglavnom ide neka igračkica ili slikovnica, a ako beba ima brata/sestru, obavezno nešto i za njih.
Mami i tati isto neku sitnicu (bolju čokoladu i buteljku vina, cvijet ili neku sitnicu iz parfumerije...)
Jedino sa frendicama iz društva imam deal da si kupujemo grupne poklone po želji, tako su one meni kada sam rodila kupile Foppapedretti drvenu hranilicu koju sam si ja željela za bebu.