Marina, jel to klomifen ili menopur/gonal?
Printable View
Marina, jel to klomifen ili menopur/gonal?
Menopur i suprefact....
ninaos, Marina 27, brojčice su vam suuuuper :)
sretno dalje :heart:
punkcija prošla, malo bolna :( al imamo jajnu stanicu!!!
Joj hvala ti kaj me ohrabrujes, kad mislis da ce me pustiti na punkciju? Bas sam sva nestrpljiiva! 8)
Bravo za jajnu stanicu!!!!!!! :D
Drzim fige!!!!! :heart:
Marina27 na punkciju ćeš kada ti vodeći folikul bude oko/preko 20 mm.
Mi obavili punkciju, dobili 11 j.s :D :D :D
Za nevjerovat! A mislila sam da imam 5-6 folikula. To je vjerojatno jer manje folikule nije ni brojao, a na kraju su svi imali j.s.
Yasmina super za j.s. Neka bude dobitna.
Cure sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jao Gupi suuuuper!!! Bravo za svih 11 jajnih stanica!!!!!!!! :D
Znaci kazes nista prije 20mm uf uf nebu onda to tak skoro :/ mislim da bu mi se prije trbuh raspuknuo kak sam napuhana :lol:
cure super vijesti :D :D
gupi super.....toliko js :D :D ....sad ja laik pitam 11js tj bilo 11 folikula?sorry ali ja neznam :/ .....
marina super i kod tebe :D :D
yasmina jedna ali vrijedna vidjet ces :D :D
Marina, ideš li sutra opet na folikulometriju? Vjerojatno će ti sutra navečer biti štoperica :) Držim figeee!!!
Aurora bila sam danas i svi folikulici su u rasponu od 16-19mm danas navecer Choragon i na aspiraciji u cetvrtak ujutro. Sad drzim fige da ce svi folikuli biti super kvalitetne jajne stanice :mrgreen:
Malo off topic al kaj se Choragon daje sa 0.8 iglom?????? Ufff to je tak veliko!!!!! :shock:
Puno vibrica saljem svi vasim j.s da nam budu lijepe, zdrave i kvalitetne! :*
Marina, odlično! Javi nam se preksutra da nam kažeš koliko i pošto jaja :lol:
A za choragon - ma kakva debela igla! Meni je bila tanka kao i za menopure samo dulja. Dat će ti u apoteci prikladnu, samo moraš reći da se prima u mišić.
Ja sam danas bila na folikometriji .... nakon terapije klomifemima... imam tri folikula i svi su c.c. 22 mm.... :D :D :D :D ... dobila sam štopericu i sad je akcija...
Joj joj to ti je meni bilo tak cudno jer mi je sestra gore dala 0,8 :? , a ja na to kaj s tom velikom kaze ona meni da da :shock:Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Javim kakav je speceraj!!!! 8)
Ma kupi ti u apoteci tanku iglicu! Traži ih najtanju moguću za intramuskularno pikanje :)
marina, amellee, sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gupi, 11 stanica!! woww! bit će bebolinac :)
moja js oplođena :D
yasmina to je super :D :D :D :D
yasmina super :D :D
:D :D :D :D
Bravo!!!
Kad slijedi transfer????
:D :DCitiraj:
yasmina prvotno napisa
hvala cure :heart:
danas je bio transfer :D
a sad se treba strpiti........
yasmina drzim fige da se primi!!!! :love:
Kod mene speceraj dosta siromasan oplodene 2js, na transferu sam u ponedjeljak a onda cekanjeee..... :saint:
Marina, a koliko si imala sveukupno j.s?
Marina pa dvije stanice su ok! Bit će duplići ;)
Marina, imaš dvije dobitne! :) sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dani82 duplice si mi bas i zelimo!!!!!! :D :D :D :D
To bi nam bilo pre super!!!!!!!
Samo nek se oni prime i sve ce biti ok. :heart: Miseki mali!!!! :saint:
Sretno svima koliko nas ima!!!!! :love:
Yasmina, Dani82 gdje ste vi u postupcima???
Ja sam na Kbc-u u Rijeci, čekam stvari i krećem :)
a ja na pol. IVF...jedva čekam da prođe 2. tjedan...
Evo i mene s moje prve folikulometrije.... na svakom jajniku 3-4 folikula, dominantni 12mm... endometrij tanak 4mm.
cure,imam pitanje
sutra imam folikulometriju,tek sam 4 dana bockalica,prvi dan manstruacije ništa,2 dan decapeptil,3,4, i 5 decapeptil i gonal,nije li malo prerano za folikulometriju?:-(
Ne znam zašto bi ti bilo rano, koliko sam shvatila sutra ti je 6dc, a folikulometrije se i tako rade 6/7/8 dc... bolje da na vrijeme vide kako si reagirala pa da ti mogu promijenit nešto ako nisi dobro.
Ajmo cure vi koje ste na folikulometrijama pišite kakvo je stanje da se možemo bodrit i uspoređivati.
issa11 koliko su ti veliki? Možda će se pojavit još koji. Koliko gonala dobivaš??
Ja sam sutra ponovno na folikulometriji pa se javim s rezultatima :-)
Evo mene s druge folikulometrije.... doktorica mi je danas bila škrta na riječima, rekla je oko 6 folikula, endometrij i dalje tanak :roll:... nije mi rekla koliko.
dani82,
navali na ciklu,bit če sve za 5:-D
Bok cure. Može pitanjce?
U stimuliranom sam ciklusu. Krenula sa 4 Gonala, 3 dana, sve ostalo 3 Gonala.
Bila 7 dc na folikulometriji, dr rekao da je sve ok, zadovoljan, folikuli do 13 mm, endometrij 8 mm trolinijski, super. Taj dan navečer osjećala sam pritisak, kao da je ovulacija.
8 dc (danas) došla na folikulometriju, dr pitao koliko smo js dobili prošli puta (kao da mu je bilo malo folikula), a ovi ostali malo narasli.
On hoće da bude punkcija u ponedjeljak, a ja čitav dan ne osjećam ništa. Zabrinuta sam da nisam imala ovulaciju, da su ostali oni folikuli koji i tak i tak nisu pravi.
Mislim, ima ih, ali...
Inače mi se događa i u prirodnom ciklusu da mi sa 14 mm dođe ovulacija.
Što vi mislite, jeli se ikada kome desilo da u stimuliranom postupku dođe do ovulacije prije punkcije???
Hvala.
vinalina, događa se to, ali rijetko. Kako znaš da ti je ovulacija na 14 mm? Teško, osim ako nešto nije u redu. Kod mene folikul puca na otprilike 20 mm i to je ranije od prosjeka. Mislim da nikako ne trebaš brinuti. Kod mene ovaj puta 8. d.c. jedan folikul od 17 mm (što mi je gornja granica za štopericu - idealno na 16 mm) i drugi od 15 mm. Štoperica 9. d.c. i sutra sam na punkciji ako neće biti kasno za jednog ili oba.