Oprosti bundevica, ali tko je ova mršavica na tvom avataru? :mrgreen:Citiraj:
bundevica prvotno napisa
Printable View
Oprosti bundevica, ali tko je ova mršavica na tvom avataru? :mrgreen:Citiraj:
bundevica prvotno napisa
ja draga, samo to nije Luka, nego Karlo :mrgreen: , ali slika mi je najdraža dojeća
ovako izgledam danas
Tebi DEFINITIVNO ne trebaju tablete za mršavljenje, nego one za otvaranje apetita... :mrgreen:Citiraj:
bundevica prvotno napisa
piplica :*
bundevica, nisam mogla odoljeti (znatiželjna baba) pa sam bacila oko i na ostale fotke. I mogu samo pitati jesi li ti na ovu temu došla provocirati ili što?! Da mi netko obeća ovakvu figuru kao što je tvoja, samo bih pitala 'koga treba ubiti za to, idem odmah' :mrgreen: .
A sad nešto ozbiljno: dečki su ti prekrasni :heart: !
Moja boljka je 'kruška' tip tijela i mlohav trbuh, kad mršavim ruke mi budu kao suhe grane, faca logoraška i izgubim i ovo malo sisa što imam. Tko mi gleda samo gornji dio, ne bi pogodio da imam ovoliko kila... dok mi ne ugleda pozadinu :( i butine.
Znači, pitanje: ima kakav čarobni preparat za smanjit goreimenovanu velepoštovanu a da mi ostane isti broj grudnjaka?
Sve ti zaboravim reći, a htjela sam... da sam vidjela Bundevice tvoje slike i da mi stvarno nije jasno zašto si na dijeti.
Po meni, izgledaš taman.
E sada, trebaš očito mijenjati percepciju svoga tijela i izgleda. Ili, ti možda smetaju određeni dijelovi, ali bih ti svakako preporučila da ustraješ na vježbanju i npr. ili nastaviš NORMALNU ZDRAVU prehranu ili možda kreneš sa Montignacom, tj. jer UN, PO MENI, je loša za zdravlje.
Montignac se sastoji od jela i kombinacija: povrće + meso, ili tjestenina i riža + povrće bez masnoća. Jede se voće, suho voće, izbjegavaju se određene namirnice i to je to.
Ali, ti mislim da bi mogla pratiti Montignac i bez odrcanja od tih namirnica, ali samo da okvirno sistem, jer je stvarno ZDRAVA prehrana i mljac je.
hvala djevojke :*
skinula sam dojenjem oko 30 kg poslije poroda (sve su to moji zubi u trudnoći naglocali) i htjela bih još koju, onako sebi za dušu 8)
odgovorile ste me od tableta, ja ću vježbati
bye
hvala djevojke :*
skinula sam dojenjem oko 30 kg poslije poroda (sve su to moji zubi u trudnoći naglocali) i htjela bih još koju, onako sebi za dušu 8)
odgovorile ste me od tableta, ja ću vježbati
bye
bundevica, smiješ jesti i poslije 18 navečer, naravno, pa nećeš gladovati, a i ovisi kad ideš spavati
pitanje je samo što ćeš jesti i u kojoj količini
nemoj voće, kruh svakako, tjesteninu, apsolutno nikakve ugljikohidrate
kupi si onaj posni sir, jako malo kaloričan, čudo zasitan..pomiješaj par žlica tog sira sa recimo tunom iz konzerve (ali tuna ne u ulju nego u salamuri), povrća uz to kojeg i koliko hoćeš (krastavac, paradajz, paprika), malo zasoliš, kap maslinovog ulja..fino je i zasitno, a neće te udebljati
osim ak ne pretjeruješ s količinima :mrgreen:
Kao prvo,Reductil ne košta 550 kn,već 220kn,a uz crveni recept 160kn.Citiraj:
piplica prvotno napisa
Kao drugo,Reductil je lijek,baš lijek,a ne nešto tipa "pomoćno ljekovito sredstvo" čime nas stalno bommbardiraju s reklama,nije droga i nema nikakve veze sa amfetaminima,te ne izaziva nikakvu ovisnost.
Ono što je najbitnije je da se Reductil prepisuje isključivo osobama koje imaju BMI veći od 30,dakle osobama koje su jako pretile.
također Reductil ne smiju uzimati osobe koje imaju hormonalnih poteškoća,te srčani bolesnici,bubrežni...
Zato se prvo ide kod interniste,dijabetologa i endokrinologa koji obavi detaljni pregled i ako ustanovi da je osoba zdrava,a debela,dakle debljina je posljedica isključivo prekomjernog unosa,onda će prepisati Reductil od 10mg.Iskustva su pokazala da se može izgubiti 10% težine u godini dana,to je ono što doktor kaže.Moje,osobno iskustvo je kudikamo bolje.
Reductil mogu uzimati osobe oboljele od dijabetisa.
Sve ostalo možete saznati na ovoj stranici www.zdravomrsavljenje.com.hr a tu imate i brojeve telefona od ambulanti gdje se vrše pregledi i savjetovanja.
Ponavljam još jednom,to je samo za jako pretile ljude,one koji moraju skinuti 25 kg i više.
Tanči, nisam nigdje napisala da je to droga , već lijek, ali sam usporedila neke popratne nuspojave koje su slične onima kod amfetamina.
O cijeni ja nisam niti pisala, jer ju ne znam.