Potpisujem Trinu.
Printable View
Potpisujem Trinu.
ja sam solo s njih dvoje otkad se mala rodila, a oboje su nespavaci. f. ne spava po danu uopce otkad je napunio godinu i pol, a mala izgleda ide njegovim stopama--sa par mjesecu starosti je spavala 3x10 minuta :roll:
moze se, naravno, ali da je lako, nije. zna biti predivno, ali zna biti i jako tesko. dobro, ako muz dolazi barem nekad doma preko dana, to je vec velika pomoc.
aha, i f. ne ide u vrtic.
Ispričavam se, pomiješala sam te sa L&L...Citiraj:
frogica prvotno napisa
bez muža.Citiraj:
mikka prvotno napisa
neće ni e. preko ljeta u vrtić tak da ćemo prvih mjesec i pol bit stalno doma.
u biti me brine samo prvih desetak dana - dućan, kuhanje i park sa starijom kćeri ...
Moj J će imati 15 mj kad rodim... mm terenac... mama radi (uzet će go 2 tjedna).... sveki u penziji, ali "ima posla, a i meni je lako".... svi živimo u istom gradu...Citiraj:
Kejt prvotno napisa
Moj plan je ovakav:
Dva tjedna prije termina(ili ranije ako se budem lošije osjećala): iskuhati juhu na dosta gusto (kad se ohladi da izgleda kao hladetina - tako duže može stajati) i zamrznuti u čašice, kupiti Ledo mahune i grašak, očistiti mrkvu peršin, celer i ostalo za kuhati juhu i zamrznuti, skuhati punjene paprike i zamrznuti, izdinstati junetinu u kockicama, podijeliti na obroke i zamrznuti - to će mi biti za variva..... inače kuham svježe, ali nitko neće umrijeti od malo zamrznute hrane
kupiti tetrapak mlijeko, kupiti svu higijenu i sav suhi špeceraj (tipa brašno, tjestenina i sl.) mjesec dana u naprijed... to može stajati.... napravit ću detaljan popis mm-u tako da kad dođe s terena, može sve kupiti da se ja ne zamaram s time...
Tako da ako mi ne bude dobro, mama će se moći posvetiti J i voditi ga van (i ona je izrazito lošeg zdravstvenog stanja pa ne mogu sve prebaciti na nju), a ja ću se baviti bebom.... mm ima pravo na 3 dana po zakonu... s time da mu jedan oduzmu za porod jer je išao sa mnom i ići će opet.... to mi je jako bitno... (nadam se da ću roditi u ned da zaštedimo taj dan :lol: )
Inače i kruh se može zamrznuti.... cijeli ili u šnitama.... odmrzneš ga tako da ga staviš u pećnicu na oko 100.... ne znam koliko dugo.... to ću još isprobati (nadam se da neće biti potrebno iako kad ga izvadiš iz pećnice, jako je dobrog okusa - tako su moji baka i deda radili jer su živjeli kilometrima od dućana)
Po meni je ovim sve rečeno :love:Citiraj:
Trina prvotno napisa