pojma nemam da ima reum. u klaićevoj, nije mi jasno, ako cijeli odjel preselio.
da nazoveš i pitaš kod kod dolaziš?
Printable View
pojma nemam da ima reum. u klaićevoj, nije mi jasno, ako cijeli odjel preselio.
da nazoveš i pitaš kod kod dolaziš?
Anbo - molim te javi šta ste obavili, baš me zanima, mislim na vas!
Evo ovako u klaićevu uopće više nisam zvala iako smo tamo već mogli dobit termin kroz nekih 10ak dana.
Naručili smo se 18.12 kod dr. Harjačeka kako nam je pedijatrica preporučila.
U međuvremenu nisam više sigurna dal je moja odluka ispravna, možda sam tribala u klaićevoj uzet prvi slobodni termin mada se tu samo radi o nekih 10ak dana razlike :/
Ona meni i dalje šepa, ne baš po cijele dane al uglavnom od popodnevnog spavanja. TAKO SAM LUDA OD BRIGE aaaaaaaaaaaaaaaa
Nije mi jasno, probudi se pa šepa više na desnoj nozi pa onda opet na lijevoj pa onda opet na desnoj :? nisam pametna više
Uglavnom sve sam počela zapisivati.
Nema otoka nigdi, nema crvenila, nema temperature, čini mi se onako da joj bude malo nogica zakočena al se ona uglavnom dobro ponaša igra se kao i uvijek, hoću reć nema problema pri penjanju, puzanju (to kadkad sa mlađim bratom radi za igru), nema problema voženjem romobila, bicikle, penje se uz skale gore dolje bez ikakvih problema ....
ajme meni neznam kako ću ja dočekat taj pregled kod reumatologa, želudac me boli od muke i brige ... :cry:
anbo, napiši mejl Harjačeku, pitaj ga za savjet za potrebne pretrage prije nego dođeš kod njega. I napiši mu koliko si zabrinuta, možda se nešto promijeni u terminu.
Da zaključim jer puno mama čita koje muče zglobovi kod djece, obratite se lječnicima pedijat. reumatolozima: Miroslavu Harjačeku ili Lani Tambić Bukovac (oboje na Srebrnjaku).
http://www.zajedno-do-zdravlja.hr/fo...4&t=98&start=0
Evo samo da se javim da smo bili kod dr. H. na pregledu. Ima upaljena koljena (sinovitis) - (idiopatski razvoj artritisa)
dobili smo terapiju i upute za daljne pretrage te kontrolu za mjesec dana.
selim na ovu temu
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...d5a01058c9c6f4
bravo za hrabru mamu anbo!
lita jel sin dobro?
Kod nas je sve u redu !
:D bravo
svim mamama koje se boje otići reumatologu zbog sepanja (ili boli u zglobu)..
bolje je sasjeći bolest u korjenu da se ne razbukta, neki put su sve to samo pocetni znaci bolesti koja ce se kasnije javiti i gubi se dragocjeno vrijeme..ljekovi su najučinkovitiji upravo na početku
a ono što je najopasnije je da mogu biti zahvaćene oči a da se uopće ne može primjetiti..
zato molim vas budite hrabre i obratite se strucnjacima specijalistima za reumatske bolesti dijece (čak i ako su nalazi svi potpuno u redu jer vrlo često uz JIA jesu)
ovdje su najosnovnije informacije..
http://www.printo.it/pediatric-rheum...azia/index.htm
podizem iz naftalina....
Kate me isprepadala,mada ja mislim da je kod nas u pitanju ta "bol rasta"
nego se sad poklopila sa temperaturom pa mi nije svejedno...
znala bi mi se i prije probudit po noci da ju boli i meni se to cinilo bas ko da je grc,kao da joj je vidljivo i stopalo uhitio...
dala bi mi da joj masiram i onda bi rekla da je proslo...
no,maloprije je u kadi dok sam ju kupala doslovno pocela plakat da ju bole noge i pokaziva mi pozadi iznad koljena i to na obe noge....
a febru je dobila popodne,ujutro smo nakon sigurno 10ak dana kise posli setat/vozit bicku (racunam da nije bol u misicima radi te fizicke aktivnosti), sve je bilo OK i onda se umirila oko 16h00 i vidim da ima 38,5...i da ju bole noge...uffff.....(drugih simptoma nema)....
dala sam joj lupocet prije spavanja,ne radi febre jer ne skidam dok ne predje 39, nego radi tih bolova u nogama....
citam po netu da tu "bol rasta" ima cak do 40% djece pa me malo umirilo.....