Uloga je u okusu. Zamisli taj bućkuriš bez nje.Citiraj:
Anvi prvotno napisa
Konzervans? 15 dana te djete neće nikoga ubiti. Kad smo debeli sve nam je glupo. Ova djeta ima konzervansa, pa ova nije zdrava jer je samo bjelančevina zastupljena, pa ova nije dobra jer tako kaže frendica, ali super je mast koju nemilice unosimo.
Takvo razmišljanje me je i dovelo u ovu situaciju. Ništa nije valjalo, a ja sve deblja. Da sam pazila o konzervansu ne bih niti razmišljala.
Anvi ovo nema veze sa tobom osobno nego komentiram kako ljudi najčešće razmišljaju, i kako je teško sebi priznati da je bilo kakvo poduzimanje koraka, bolje od nikakvih.
Ovo je djeta od 15 dana. I definitivno je svima jasno da može biti kao poticaj ili korak za dalje. Samo za dobiti motivaciju. Ja sam tip koji dobiva volju kad vidi rezultate, pa za mene one djete u kojima vidim -2 kg nakon prvih mj. dana koliko god bile divne i krasne, nisu poticaj. Sad ima -3 kg manje u 7 dana i to me gura napred. Za još 7 možda će biti još -2 kg. Onda blaga pauza pa opet nešto.
I ne bojim se ja bolesti, u mojem organizmu ima toliko zalihe, daleko sam ja i od blage nesvjestice, a bolnica je samo san.