E stvarno sam znatiželjan :D
A jesi li možda u Zagrebu i dplaziš li na skupštinu, baš bih ga rado probao.
Printable View
E stvarno sam znatiželjan :D
A jesi li možda u Zagrebu i dplaziš li na skupštinu, baš bih ga rado probao.
davore, nisam u zg niti cu skoro dolaziti... al' ti zato saljem pp : - )
Upravo sam malo srfala u potrazi za maramom i vidjela da u Njemačkoj postoje tečajevi za vezanje marama, a postoje i knjige! Hm, odmah bih se prijavila na tečaj!Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
http://www.mama-mami.com/forum/viewtopic.php?t=14716
predivni materijali
predivno sašiveni ako ima zainteresiranih nek se jave 300kn s poštarinom je sling, znam tetu koja ih šiva...i tvrdim da su fenomenalni
Ja sam s maramom apsolutno oduševljena. Ali možda bih si mogla priuštiti i sling, pogotovo tako krasne boje...
MIMA mene bi zanimao sling ako je još uvijek na prodaju.Voljela bi vidjeti neku slikicu-ili ako ima identicni na njihovim stranicama
još me zanima po kojoj cijeni i kada se bebac smije nositi u slingu ili marami?Moj mrvac ima tri tj.E da i još jedno pitanje;moze bebac biti u slingu prislonjen skroz uz moja prsa-jer moj Noa za sada obozava tako spavati
:angel:
A ja se tu lijepim s pitanjem za slingašice: može li se u slingu nositi bebač od 20 mjeseci na leđima?
Davore?
zasto ne...moj Luka ima 23mj i nosimo se na leđimaCitiraj:
Amalthea prvotno napisa
Imaš li sliku... nemam pojma kak da ga stavim na leđa. :?
za super sling ti mogu preporuciti josie sa foruma, kontaktiraj nju 8)Citiraj:
choko prvotno napisa
ja sam pocela nositi bebu sa 6 dana u marami i sa mjesec dana u slingu (bi i ranije, ali nismo ga imali). sto je veci i sto je vani toplije, to mi je sling bolji. kad je imao grceve, nosili smo se 4-5 sati dnevno u slingu. ali mislim da cemo po zimi pak vise nositi maramu.
buduci da mrzi biti u polozaju kolijevke, od pocetka se nosimo uspravno, dakle naslonjen na moja ili mm-ova prsa, nemas problema oko toga, samo stisnes glavicu da ne lamata. u slingu sam uspjela i dojiti.
sling i marama su jedna od rijetkih stvari za koje se moj stedljivi muz slozio sa mnom - treba ti oboje ;)
poslikam popodne pa ti stavimCitiraj:
Amalthea prvotno napisa