:D to sam čekala!!!Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Printable View
:D to sam čekala!!!Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
zahvaljujem curama iz Roda na zamjeni čička! :love: i hitamo po novi i veći cover čim se pojavi :)Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
evo stavila sam fotku smanjivanja na webshop, kod bambus pusaCitiraj:
Danci_Krmed prvotno napisa
moze se samo jednom presaviti, znaci ne moze se smanjiti toliko koliko i one-size pelene.
i onda se kopca sa strane na donja dva drukera, opet ukoso, ali suprotno koso...
ČIČAK - više nećemo šivati s tim "mekšim" čičkom, nego s onim starinskim koji bolje drži
iako, taj mekši čičak prodajemo već pola godine i prije stvarno nije bilo prituzbi. i drugi hrvatski proizvodjaci pelena su s njim sivali, kupujemo ga na istom mjestu.
a potrudit cemo se naci negdje i mekan i trajan.. :)
stigle nam sve puse i već su isprobane!
novi krojevi su odlični!
problali pusu, nježnu pusu, bambus pusu 1 i 2, i pusu prirodi-konoplja
za sada smo jaaako zadovoljni sa svima :D
kratko ih koristimo, pa ne znam za čičak, al se nadam da će potrajati
u svakom slučaju, bit će još narudžbi, čim mm malo zaboravi na ovu :mrgreen:
Mi smo također oduševljeni pelenom :D
Mi imamo primjedbu na rodin cover. Uzeli smo cover za probu prije 2-3 tjedna. Veličina nam je ok. Kopčamo donji druker na srednju veličinu ali nam cover procuri svaki put. Oko obje nogice cover bude skroz mokar u širini cca 3-4 cm, odjeća također. :( Možda ja nešto krivo radim pa molim da me prosvjetlite, ali stvarno ne znam šta jer mi se to ne događa niti sa jednim drugim coverom :? . Isto tako, druker ne "hvata" dobro pa nam se nekad zna otkopčati.
Pohvale: bolje pristaje oko debelih nožica nego npr. ME, ona gumica okolo nogica je nekako nježnija.
Molim da se ovo ne shvati zlonamjerno :*
Molim savjet koju veličinu covera kupiti. Do sada smo nosili (i još nosimo) rodin cover broj M, od 5 do 9 kila. postao mu je malo uzak na najvećem drukeru. Malac je dosta velik, ima 3 mj, i blizu 7 kila i naravno, debeljuškaste nogice.
Budući da sada imate nove covere za deblje noge, da li da kupim opet veličinu M novog covera ili veličinu L?
Ovaj sadašnji cover smo dobili kad je imao 2 mjeseca i odmah smo ga kopčali na najveći druker. Pa bih htjela kupiti cover koji bi kopčali na najmanji druker, da nam traje dulje od mjesec dana. Mislim, da ga nosimo dulje od mjesec dana. Hvala :)
kad smo već kod covera - kad stižu novi modeli?
Koristimo nježne puse, švedske i bambus puse, kao i cover-e nekih 4 mjeseca. sve skupa sam presretna s njima :)
ovako - bambus pusu već kopčam na zadnji druker, struk i nogice (mala bucka ima 7 mjeseci i prešla je 9kg). e sad se nadam da će se vremenom malo izduljiti, pa da nećemo morati odustati od bambusice, jer sam stvarno zadovoljna s njima.
nekim nježnim pusama je otišao čičak, slabo ili nikako hvata. na jednoj je otišao rub, pa vise konci koji se zapetljavaju u čičak. pa ću se došetati do RG i vidjeti šta se može s njima napraviti.
švedske puse su skroz ok, za sada ih imamo dvije. jedina mana su te pertle koje mi se redovito zapetljaju u veš mašini. uzela bih ja i još koji komad, ali me strah kako to izgleda kada ih je više.
covere (L) također kopčamo na zadnje drukere. slabo ih i koristim, jer joj se usijeku u nogu i ostaju crveni tragovi. oko struka su ok.
malo me cudiCitiraj:
emira prvotno napisa
ostaje li rupa kad je zakopcan kroz koju se naziru pelene?
koju veličinu imate, koliko je kila dijete?
S i M vec imamo, L i XL stizu za najmanje tjedan danaCitiraj:
Peppy prvotno napisa
jel imas one koje imaju dzepice za pertle? sluze upravo za pranje, da se ne zapetljajuCitiraj:
la_mama prvotno napisa
ispocetka nismo radili te dzepice, mozda imas te starije
mi imamo stare M i već je tiskaju oko nogica i malo u struku na najširem kopčanju (ima 6100 g) pa me zanima da li su novi coveri dovoljno prošireni da mogu ponovo uzeti M ili da idemo na L?Citiraj:
renata prvotno napisa
maleni ima 7,6 kg i jaaako debele nogice, uzeli smo L cover, i cure u gnijezdu su mi sugerirale L. Strogo pazim da pelena ne dodiruje rub covera ni da viri van, navučem cover cca 1-2 cm od pelene no i onda propušta :?Citiraj:
renata prvotno napisa
danas su nam stigli uzorci L i XL, budem izmjerila u cm obujam oko nogice pa javimCitiraj:
Peppy prvotno napisa
ne bih znala u cemu je problem :?Citiraj:
emira prvotno napisa
imali smo dosad primjedbi da je cover prejak oko nogica, ali jos nismo da propusta.
beba puno piski? cover je bio po noci dulje vrijeme? jesi probala opet i svaki put procuri?
Nama su danas koooonačno stigle bambus puse i pusa od konoplje, još ih ni oprali nismo, a već ih obožavamo. PREMEKANE SU :heart: :heart: :heart:
Samo, desila se nezgoda pri prvom otkopčavanju drikera-jedan je stradao :( . Srećom, imam ovde ko će mi taj jedan zameniti, ali vas molim da malo obratite pažnju na to...eto :oops:
Lutonjice, hvala još jednom :love:
da, imam stariji model. al dobro da postoji rješenje za taj problem, vjerojatno ću ih opet naručiti :)Citiraj:
renata prvotno napisa
koristimo ih neka 2 tjedna i super smo zadovoljni.
Meni su prekrasne te nove pelene koje radite, samo mi se osobno više sviđa materijal kombinacija bambus+pamuk nego poliester
i nama.
zato ce nova serija bambus pusa biti iz 100% prirodnih materijala, bez poliestera :)
samo javljam za zastitne s vecim otvorima oko nozica - imamo ih ali ponovo mijenjamo kroj pa ih jos neko vrijemo necemo prodavati
a kad će zaštitne biti u prodaji?
ja baš mislila naručiti...
enibadi? :mrgreen:Citiraj:
Ginger prvotno napisa
dijete mi se deblja, uskoro ćemo prerasti M....
sori na nejavljanju
stici ce mi pocetkom tjedna novi probni uzorci
bilo bi mi super kada bi rodina p imala široku čičak traku kao i nježna p.
Meni se Rodina pusa potrgala s unutrašnje strane iza čička. Za sada još nije velika rupa ali kako se širi, čini mi se da bi se pelene mogle raspasti. Koristim ih oko godinu dana, perem na 60, sušim na zraku...
To mi se desilo na svim rodinim pusama koje imam.
Sad me zanima da li i to ulazi u reklamaciju ili da nađem tetu šilicu???
Da si se mogu zakrpati samo te rupe ili se mora mijenjati cijeli gornji dio pelene???
:)
čičak na nježnoj ne drži kao na početku
ako ti nije problem, pošalji nam jednu poštom na rodin ured da vidimo što se može napravitiCitiraj:
arilu prvotno napisa
to je taj široki čičak s kojim smo prestali raditi :/Citiraj:
sir_oliver prvotno napisa
možemo ga besplatno zamijeniti s nešto užim ali bolje držećim
Koristili smo Popolino pelene,a anedavno dobili i par Rodinih pusa. Jako mi se svidaju i super stoje na curici :), no nesto se duze suse od Popolino pelena (cak i kad izadu iz susilice jos ih moramo dosusiti). Zasto?
ili su deblje, ili su od drugačijeg materijala...
možda bi se neke treće pelene sušile duže i od rodinih pusa, a neke možda još kraće od popolinija
sve je do slojeva i materijala :)
imam raznih pelenica, najviše rodinih (raznoraznih) i baš sve se moraju sušiti i nakon sušilice
mislim da je to zato jer su pelene dosta debele
i nisam primjetila da se bilo koje osuše skroz u sušilici
meni je to normalno
to je jer su debele
dosta se dugo suše, al su zato odlične za noć, npr. :)
popolini su jedine pelene koje imamo a da se mogu osušiti do kraja u sušilici
takav je materijal, vjerojatno ima veći postotak umjetnog materijala u sebi :/
doduše, mi ih malo koristimo (imam 5/6 NEkorištenih) jer su u odnosu na druge pelene prevelike i preširoke među nogama.
jedina prednost je to brzo sušenje :/
I meni čičak na nježnoj slabo drži. Nakon samo 5-6 pranja je slabo držao, a sad nakon 2 mjeseca korištenja više nije upotrebljiv.... izgleda da ću morati doći do vas pa da probam zamijeniti čičak.
Bambus puse su mi preeedobre. Najmekanije pelenice, dobro upijaju, drukeri dobro drže, ma super su.
Imam nekoliko komada rodinih i nježnih pusa i dva kavera veličina M i L.
Nisam uopće zadovoljna ovim proizvodima, nažalost, jer uvijek radije podržim domaći proizvod. Rodine puse smo vrlo brzo prerasli, malo smo jačih butina pa je problem bio u čvrstoj gumi oko nogu koja mi se nikako nije svidjela. sada su nam male, više ih uopće ne možemo koristiti. Nježne puse, pak, imaju neku čudan čičak koji ga je često znao izgrebati, a i nakon pranja su malo izgube formu. što se tiče kavera - uoće nam nisu odgovarali, uvijek su ostavljali crvene "pečate" na mjestu kopči. Misliom da ovi proizvodi nisu prilagođeni "jačim" bebačima.
Žao mi je što nisam probala bambus puse jer čini se da su doskočile svim gore opisanim problenmima, ali bilo mi je preskupo dalje eksperimentirat.
kad ste kupili te rodine puse? jesu to one starije s gumicom na rubu ili ove novije s gumicom izvana i klapnom s prednje strane i dzepom?Citiraj:
magriž1234 prvotno napisa
te novije smo probali i na bucmastom djetetu od dvije godine
da, ove nove bez problema koristi moja skoro 12.-to kilasica. Koristi i stare modele ali su joj one malo plitke na guzi.
Problem debelih butina (kojeg smo i mi imali) s vremenom nestane jer te butinice ne rastu unedogled, dapace, nama se i smanjile :)