Ja te truleks koristim uglavnom za brisanje sudopera, uvijek uzimam Viledu. Nakon korištenja isperem i prebacim da se osuši.
Printable View
Ja te truleks koristim uglavnom za brisanje sudopera, uvijek uzimam Viledu. Nakon korištenja isperem i prebacim da se osuši.
Spužvice uglavnom Viledine, a umjesto onih truleksica kupim krpe od DM-a paket u bojama lijepo se ocijede i ako ne zaboravim staviti sušiti pa se usmrde ili bacim (ako imam rezerve) ako ne iskuham u prašku za veš.
xCitiraj:
kalimero prvotno napisa
drage moje dame,
koja je funkcija truleksa???
komad umjetne spužve, armiran koncem....
Smrdi, pun je gamadi i neam nikakvu funkciju osim da se nonšalantno klimata na starim pipama prepunim kamenca (ili je to modni dodatak, upitajmo MM (ne Mojeg Muža, nego Modnog Mačka?)
Ukoliko ste ponosne vlasnice Trulexa(c), ne zovite me na kavu, gadljiv sam
Citiraj:
gita75 prvotno napisa
E ovo se meni događa zadnjih 2-3 mjeseca a prije nije nikada :/
Ruka mi tako smrdi, nekakav kao "metalni" miris, a krpu pomirišim i ne smrdi :shock:
I DM-ove i Viledine i one neke na B----
ma koma, ne znam više kaj bi uzela, došlo je do toga da ili ju
odmah hitim u smeće ili ju našpricam s nekim antibakterijskim/ili octom i onda bude ok jedno vrijeme.
Nemam truleksice jer mi smetaju i nemam pojma di bi ih držala :mrgreen:
Imam običnu spužvu za suđe , kuhinjske krpe , čarobne krpe i papirnate ubruse - meni sasvim dovoljno , i previše :)
Tako i ja.Citiraj:
dalmatinka prvotno napisa
Prije sam ih znala oprati u mašini ili iskuhati , ali sada ih bacam , tj. s njima još neko vrijeme peruckam pod ili šta već treba.
Novu svaki dan šprickam sa antibakterijskim sredstvom ( Arf za kuhinje-narančasti) i mislim da neutralizira donekle mirise .
Krpice se usmrde od bakterija u njima, pa kuhinja je poznata po tome da ima više bakterija nego u zahodu ( zbog hrane a sada topline koja izuzetno pogoduju njihovom razvitku). Zato je redovno iskuhavanje više nego korisno.