osam meseci jedanaest kila
vidim na ostalim temam da vise puta u toku dana daju bebama zitarice
sad od dva obroka koliko imamo samo jedan sadrzi zitarice...hm da li je to ok s obzirom na nasu kilazu?
Printable View
osam meseci jedanaest kila
vidim na ostalim temam da vise puta u toku dana daju bebama zitarice
sad od dva obroka koliko imamo samo jedan sadrzi zitarice...hm da li je to ok s obzirom na nasu kilazu?
I Tonka je sa 6 mj bila preuhranjena beba, ali mi je pedica rekla da to nema veze jer je dojena i da će ona samo u knjižici obilježiti preuhranjena jer mora se držati tablica, al da se ne zabrinjavam. Lijepa je, vesela i zdrava beba sa malo više šlaufića i baš mi je slatka:)
Draga, ne brini.... Imala sam isti slučaj. Čak i vrlo sličan razgovor s pedijatricom (budući da i dalje hodamo k njoj, moram priznati da je žena s vremenom promijenila ploču - i liječnici se educiraju). Kako god bilo, ja nisam poslušala savjete o prestanku dojenja zbog nje, ali par mjeseci kasnije sam ostala bez mlijeka (zbog nove trudnoće). Moj sin se riješio viška kg TEK KAD JE POČEO HODATI i to je tako kod većine dojene djece s viškom kilograma. Poslušaj apricot i kreni s dohranom. Potreba za dojenjem će se usklađivati s dohranom. Nama je išlo spontano. Uglavnom, u dobi od 2 godine od preuhranjenosti nije bilo ni traga. Dapače, kasnije smo imali i baš žgoljavih faza.
Hvala svima na iskustvima i lijepim riječima :love:
Sada curka ima 14,5 mjeseci i 16,5 kg
Još uvijek je kao dizano tijesto :-) ali prohodala je prije mjesec dana i sad trči cijeli dan po kući pa očekujem da će se malo stanjiti
Obavjestavat cu vas :-):-)
Mi vas pozdravljamo, nismo više preuhranjeni.
Sa 6mj- 10.3kg
skoro 10mj- 10,5kg
Dohrana nam slabo ide, i to što malo pojede je zdravo+sika,
Sad rastemo samo u visinu, ali nam je malo sala ostalo.