o da za trenera V i trenericu M mogu i ja staviti jedno veliko :heart:
Printable View
o da za trenera V i trenericu M mogu i ja staviti jedno veliko :heart:
ogledni satovi se održavaju nakon polaska, dva puta godišnje, krajem 11. ili početkom 12. mjeseca i u 5. mjesecu.
Na oglednom satu je njihov kompletan trening. Na kraju su znali i nas uključiti u završnu igru pa smo znali biti zamoljeni da dođemo u prikladnoj odjeći :mrgreen:
Inače kroz program se ne osjeti natjecateljski duh. Najprije se zagrijavaju, onda ih podijele u dvije grupe. Svaka grupa vježba na svom poligonu i onda se zamjene. Na kraju je završna igra.
jedino se može desiti da u grupi prevladava isto godište pa ponekad to bude minus ostalim godištima. Kod nas je ispalo da je pola grupe bilo novo upisano pa su naša iskustva dobra. Vjerojatno bi iskustva roditelja te djece bila drugačija.
Hvala, razmišljala sam i o dobnim razlikama, no, ne čini mi se velika razlika između 3-6, međutim - svejedno ću se raspitati kakva je trenutna dobna struktura i što bi to moglo značiti za dijete.
Nikolina, sportski program je za djecu od 4 godine a u praksi to znači i 3,5. To ti se proteže na zadnje tri godine vrtića.
Znači nisu svi programi od 3. godine. Naime, za Montessori su mi rekli da je od 3. Dobro da sam i to 'skužila'. Moj mali će u IX mj. 2011. imati 3 godine i 1 mjesec i to znači da još nema pravo niti na jedan program, osim Montessorija, zar ne?
Dok smo mi išli samo je Montessori bio od 3 godine, svi ostali integrirani programi su bili od 4.
Moja je rođene u ljeto, tako da je krenula s 4 godine i mjesec,dva .
Larmama, hvala.
Šteta je što sve te informacije nisu stavili na intranet stranice, da izbjegnu nedoumice i brojne upite, a kratke su i korisne.