i ja ti čestitam na trudnoći.
da svoje hipotetsko treće dijete rađam kod kuće, mislim da bih stariju braću ekspedirala iz kuće, i radi sebe i radi njih.
Printable View
i ja ti čestitam na trudnoći.
da svoje hipotetsko treće dijete rađam kod kuće, mislim da bih stariju braću ekspedirala iz kuće, i radi sebe i radi njih.
Zorana, cestitam ti od srca na trudnoci, nek protekne bas kako zelis :*
I ja bih samo da čestitam, bez nekog pametnog saveta :heart: Baš me jutros obradovala ova vest, uvek sam maštala da imam tri ćerke, a ti si ispunila tu moju maštariju. Navijam da i sad bude curetak :heart:
Similis simili gaudet :mrgreen: .Citiraj:
Nego, malo me iznenadilo ovo cestitarenje. Mislila sam da sam jedna od omrazenih forumskih zastupnica jednoumlja, a evo i vertex mi pise da sam joj draga.
Ja kada sam procitala da si trudna, prvo mi je palo na pamet kako je super sto ces imati cetiri curice. Tek posle sam shvatila da je moguce da vam se mozda ipak zalomio neki decarac :P .Citiraj:
I ja bih samo da čestitam, bez nekog pametnog saveta Baš me jutros obradovala ova vest, uvek sam maštala da imam tri ćerke, a ti si ispunila tu moju maštariju. Navijam da i sad bude curetak
I ja bih tri devojcice...posto za sada imam tek jednu, njih 4 su mi cisti SF.
Ni meni nije palo na pamet da bi mogao biti decko :lol:Citiraj:
polfezna prvotno napisa
Zorana, cestitam od srca!
Nemam iskustvo kucnog poroda, ali mislim da bih i ja voljela da starija djeca nisu bas tu, ali da su blizu.
Mada mislim da, ako se opustis i prepustis, sve bude bilo onako kako treba. Prosli put si malo brinula, ali je ispalo super, cure su se probudile na docek :)
I ovaj put ce se sve posloziti :)
cestitam! :heart:
cestitam od srca! :heart:
Zorana, i ja čestitam :heart:
I, nekako mi ne pada na pamet da bi se moglo dogoditi nešto što neće biti onako kako si zamislila; bilo da ćeš naći prikladno čuvanje za cure, bilo da će cure biti takve da će ti omogućiti savršenu koncentraciju.
zorana! cestitam od srca na novoj bebi!!! :heart:
jako mi ja zao sto te onomad nisam uzivo upoznala u becu. jako si mi simpaticna. a i tolko si mi onda pomogla da sam ti duznik! :)
ajde, ne budi paranoičnaCitiraj:
Zorana prvotno napisa
Čestitam na novoj trudnoći i dabogda (jel mogu ovako?) dobila sina!
i ne, ne iz konzervativnih razloga.
a jel želiš apsolutni mir i tišinu tada?Citiraj:
Zorana prvotno napisa
ako ti ne smeta glazba, stavi si neku muziku na slušalice, koja će tebi pasati i opuštati te a nećeš čuti komešanje djece u drugoj prostoriji.
Cure, hvala jos jednom. :heart: Bubimira, da mi netko upali muziku tijekom trudova valjda bi letio kroz prozor skupa s izvorom zvuka. :mrgreen:
Nego, cini se da cu uraditi onako kako je bilo i zadnji put. Ako trudovi krenu nocu, pustit cemo jednostavno cure da spavaju. Pocne li porod tijekom dana, muz ih moze odvesti van kad krene kriticni period. Uvijek do sada sam prizeljkivala nocne porode, uvijek su bili nocni. MOzda bi mi ovaj put dobro dosao jedan dnevni, upravo iz ovih prakticnih razloga. :)
da, nije ti losa ideja. kod tebe je super sto ti babica moze doci na pocetku i eventualno pomoci oko nekih stvari dok muz cuva klinke. kul.
imas vec babicu? onu istu ili?
Bit ce opet ista babica. Ona se zadnji put pokazala kao super izbor, nisam ni primijetila da je tu :mrgreen: , a kad je trebas, stvori se pored tebe bez da joj se uopce obratis. Osim toga, poznajem je vec, na istoj smo valnoj duljini itd.
Zorana, wow! Cestitam!! :love:
ne znam koliko su tvoje cure mirne, ali ja ne bih mogla radjati uz prisutnost djece.
zapravo izgon da, ali odradjivanje trudova bas i ne.
i muzika isto ne pomaze, samo tisina i povlacenje u sebe.
ti si vec veteranka i ne trebaju ti bas savjeti, ali ja bih svakako cure odvela kod nekoga.
a ako sve krene po noci, onda ih mozda ne bi niti budila - jer cetvrti porod ce biti supeeeeeeer brz. :-)
nemoj tako, jesi lijepo rekla u prici s poroda da nista ne mora biti onako kako ocekujemo :mrgreen:Citiraj:
momze prvotno napisa
tocno, tocno - u pravu si! :)Citiraj:
Felix prvotno napisa
ali, to se vise odnosilo na ono sto sam mislila da ce mi odgovarati tijekom trudova, a zapravo me samo smetalo (glazba, na primjer, dodir MM-a...)
no, slazem se sa tobom da ne treba nista unaprijed zakljucivati - neka ide svojim tokom. :)
no dobro, kao prvo čestitam, a kao drugo da se predstavim - ja sam sa Marsa, mislim imam 2 djece, drugo sam htjela roditi doma no odustala - živim u Hrvatskoj, sad radimo 3 bebicu i voljela bi opet roditi doma, ali ja sam u HR.
Dajte mi molim vas objasnite kako mogu roditi doma a da izbjegnem torturu države od strane zdravstva i socijalne službe?????
evo kopam malo po netu, samo da kažem da mi ideja o porodu kod kuće nije došla preko Rode i o njoj sam razmišljala prvi puta čim sam zatrudnila (na kraju rodila u vodi i sve je prošlo za 5 - dr. nisu niš intervenirali ni pomagali), sada tek planiramo bebu ali eto ja već maštam o porodu u svom domu.....