i ja sam nosila svoj stari badić :)
Printable View
Valjda zavisi kakva si trudnica. Ja nisam kupovala nikakav poseban trudnički, nego obični dvodijelni koji je bio dosta mekan i rastezljiv. Služio mi je zadnja 3 mjeseca trudnoće, a nosim ga i sad kad sam, manje više, ravna trbuha.
Vidim da se gore spominje i depilacija, pa sam se sjetila kako sam komentirala za sebe "oh, kako ti hormoni djeluju, dlake na preponama mi puno sporije rastu nego ranije, ni ne sjećam se kad sam se depilirala". Nakon par dana sam se uhvatila u ogledalu iz pravog kuta i bilo je :-o:lol:
Ja sam kupila obican badic netrudnicki dvodijelni, stari mi ne odgovaaju jer su na trokutice pa mi se ne svidja ideja da sva iskipim van. Kupila sam odvojeno gornji i donji dio (vece kosarice) i birala model u stilu 50tih, znaci malo vece gacice. Trebam roditi pocetkom 8-og, a racunam da ce mi isti badic dobro doci i iduce godine...
Dakle dvodjelni sigurno, ali stari mi ne budu odgovarali jer su mi se (.)(.) povećale valjda za 2 broja. Pričekat' ću pa ću kupiti 2 tjedna ranije
Ja sam kupila obični dvodijelni ali malo veći samo što mi ove godine neće trebati:-(
ja imam od lani, možda uzmem samo veći grudnjak, moram jedino nać neki pasent s gaćama kakve imam :lol:
mene više pati depilacija, u 27.tt mi je apsolutno neizvediva. :facepalm:
i ja sam cijelo proslo ljeto nosila svoje bikinije,do dana pred termin sam ih koristila...oba dijela su na vezivanje i skroz prilagodljiva pa zato....
tada sam prvi put u zivotu izvadila jastucice iz gornjeg dijela...evo ih ove godine natrag.....:-(
Ja sam si uzela najobičniji dvodjelni, na trokutiće kakav inače nosim, samo dva broja veći....ima rastezljive trokutiće pa je praktičan kako cice rastu. Što jednostavnije to bolje! :)
ja u trudnoći nosim obične kostime
kupala sam se u svom starom razvučenom i posuđenom maminom kupaćem. spustila bi gaćice malo niže i to je bilo to.
inače kupala sam se na korani a ne u moru ali ne vidim neku razliku i prestala sam ići na plažu tjedan prije poroda (bila sam stvarno ogromna).
Ja sam dobila od šogorice njen prenatalov kupaći, gornji dio je kao topić, ok mi je, ali ipak sam si uzela i jučer jedan obični u H&M-u, gaćice su skroz niske, i super mi je tako da cu ga i iduce ljeto moći nositi! :-)