U bodiju kratkih rukava, ako je malo hladnije obučem mu donji dio piđame i ne pokrivam ga.
Printable View
U bodiju kratkih rukava, ako je malo hladnije obučem mu donji dio piđame i ne pokrivam ga.
body i pokrivena preko leđa, tu i tamo se otkrije, ja pokrijem kad skužim i sve 5
Kod nas je u kuci fino frisko jer smo u prizemlju, tako da spavamo u bodicu bez rukava i sa baby doll pidjamicom.
Leila se nije dala pokrivati do nedavno, ali sad ne moze zaspati ako se ne pokrije ... cak zna po noci traziti da je se pokrije ako se spetlja po poplunu.
e bogami u sarajevu to sa bodicem bez rukava i otvorenim prozorom ne prolazi (bez posljedica) :mrgreen:
ovdje su skokovi u temperaturi veliki, tako da "kako kad":
nekad spava u bodiju kratkih rukava i tankoj vreci, a nekad (kao ovih dana) u bodiju bez rukava, pidzamici i vreci.
uglavnom se ravnam po sebi.
Moja M. večeras, u ovoj lipanjskoj noći, spava u istoj kombinaciji kao i u sred crne zime - bodi kratkih rukava i pidžama dugih rukava u jednom dijelu sa zatvorenim nogama (sve M&S, dakle deblji pamuk). Otkrivena, naravno.
Što je to s ovim ljetom?
a moje su, kao i usred crne zime, gole :lol:
ajde, zara je samo u gaćama, a margita je u potkošulji i gaćama :lol:
U donjoj majici i gaćicama, otkriven, a prozor u sobi je otvoren.
Pokušam ga pokriti barem lancunom, ali nema šanse, on se odmah otkrije.
Ovisi o vremenu.
Trenutno spava u bodiju s nogavicama. Pokriven je poplunom, ali se otkriva pa ga ja fanatično pokrivam jer me uvijek strah da mu je hladno.
Piđama kratkih rukava i nogavica + čarapice. Pokrijemo ju vrlo tankom pamučnom dekom preko križa, ali ju 5 min kasnije smota ispod sebe i zagrli.
Ja se ravnam teorijom da ako joj je hladno ili će se pokriti ili će nas zvati da to mi napravimo.
često se može pročitati kako nije dobro to pokrivanje samo preko jednoga dijela tijela, najčešće križa.
u tom slučaju su neki dijelovi tijela topliji od drugih pa tijelo ne zna treba li grijati ili hladiti.
Moja se ne da pokriti već mjesecima. Stalno mislim da joj je hladno, ali čim nešto stavim na nju počne mahati nogama i otkrivati se kao da sam stavila žeravicu na nju. Pa sam ja lijepo odustala. Sad spava u gaćicama i kratkoj majičici ili potkošulji. Ako joj bude hladno valjda će nešto reći ili se zavući kod nas.