Dobro, nemojmo odmah ženu razapet jer kao što i sama kažeCitiraj:
migoh prvotno napisa
Printable View
Dobro, nemojmo odmah ženu razapet jer kao što i sama kažeCitiraj:
migoh prvotno napisa
ma naravno, pa i ja sam friška mama, samo kaj sam u nekim stvarima malo ležernija... ;)Citiraj:
Mrvna prvotno napisa
Ja sam L. u početku presvlačila i po noći - ali, ona je, sa svojih 12-14 ukakanih pelena bila rekorderka! :lol:
Sada je presvalčim kad je mokra, a kad pokaka - odmah, bez obzira na ostale aktivnosti. I obavezno joj guzu isplahnem pod pipom (vlažne maramice samo za nuždu!) i uglavnom joj ne stavljam kremicu jer nema potrebe.
Ja osobno nikada nisam voljela rutinu i ustaljeni ritam (ne volim gledati serije! :mrgreen: ) pa ga tako nisam uvela niti svom djetetu. Ona sisa kad hoće, spava kad joj se spava, u šetnju idemo kad nije pasja vrućina ili ne pljušti, a kupanje prakticiramo prema potrebi - ako joj treba osvježenje, otuširam je u sred dana. Uglavnom, osluškujem njezine potrebe i prilagođavam se tome.
Možda je malo teže ali, moje dijete me zato nagrađuje veseljem i dobrim raspoloženjem.
Hvala cure još jednom!
Znam da to nije nikakva fantastika , ali znam da bebe vole rutinu i predvidljive stvari.Tražila sam samo vaša iskustva jer kao što je gore već netko napisao , da po noći dok oboje spavamo ne znam da li se pokakao i ne šnjofam ga stalno .....a tek mu je dva tjedna i kaka ko grlica :mrgreen:
Otkud ovo? Moja je kakala po noći prvih 6 mjeseci dok je bila isključivo dojena i prematala sam ju po noći svaki put kad se probudila, otprilike svaka 3 sata. Nosila je platnene pa je bila mokra a i nikad nisam znala da li je pokakana ako nisam odmotala. Premotala sam ju kad je ležala u kinderbetu, već sam imala spremnu pelenu i to je bilo na brzinu, uglavnom kad se probudila.Citiraj:
misliteljica prvotno napisa
Ja sam prematala po noći otprilike do godinu dana, a onda smo prešli na jednokratne po noći pa ju više ne prematam. Jako joj je smetalo kad je bila mokra.
ovaj post sam preskocila, hvala sirius black, bas sam se slatko nasmijala :lol:Citiraj:
Sirius Black prvotno napisa
blago onim mamama cija djeca prestanu kakati po noci s 4tj, al mislim da je to prije iznimka nego pravilo.