sad bi mi trebao smajli koji pljesne rukama nakon obavljenog posla
hvala jos jednom svima
:love: :love:
Printable View
sad bi mi trebao smajli koji pljesne rukama nakon obavljenog posla
hvala jos jednom svima
:love: :love:
Mi cemo poslat mailom svim clanicama Kluba trudnica i roditelja Split(1200) pa me zanima da li da stavimo i link za peticiju ili je to gotovo?
Super :DCitiraj:
mi smo danas u rodi imale dojeci sastanak, dosta nas je bilo i dosta letaka smo uspjele organizirati dilanje medju nama koje smo tamo bile
Evo i na net.hr:
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/p...06.html?pos=n2
peticija je jos uvijek otvorena
fritulica, hvala za link
Ma nema na cemu! ;) (samo mali prilog)Citiraj:
Sonja29 prvotno napisa
Ja isprintala sama i nosila po kvartu - izmedju ostalog u DZ i opcinu. Malac mi je hiperaktivan, ne moze dugo izdrzati doma pa smo cijeli dan k'o skitnice na cesti, ajde da i od toga bude neke koristi osim mojih potrganih nogu :mrgreen: . A dobro dodje i k'o maskota, da vide ljudi da nema jedno oko posred cela i tri ruke :lol: .
Printam letke na poslu i sad sam shvatila da nigdje ne piše da je Roda autor. Zašto?
rado bi više pomogla ali mislim da nema neke koristi jer sam u BiH ali bar mogu e-mailom i preko fejsa proslijediti.Citiraj:
martina123 prvotno napisa
Rode hvala vam što postojite i što se borite za sve nas! :*
evo i ja printam letke i dijelim ih danas po Splitu. Nadam se da nije kasno...
slucajnoCitiraj:
klara prvotno napisa
jako sam se zurila slozit letak i zaboravila sam to ubacit
a u tiskari su dok smo se mi tog sjetili vec poceli tiskat i tako prodje baba s kolacima
muks, dodaj u pdf, ako su tiskani otisli takvi, ne trebaju i dalje ovi pdfovi
a ako sad idem ubacivat u ove na netu smrdace se svi linkovi i sve pa radije necu nis dirat - i onak svi ZNAJU da je letak rodin
lea, nije kasno, molim da svi i sve koji mozee printate i dalje, saljete mailove, stavljate na svoje blogove ili na fejs grupe
vazno je da javnost shvati kakav zakon nam se servira, nije dovoljno da im je ostala samo info "da su se neke rode bunile", vazno je da znaju zasto je los
Naravno!
poslala na mailove
Ako treba nekome u Splitu letaka a nema printer neka mi se javi na pp.
(da ne gubite vrijeme na čekanje letaka iz Zg)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mene je žena danas u ljekarni pitala gdje piše da je to Rodin letak (rekla sam da je Rodin i ona je tražila logo). Ali ipak nije imala ništa protiv da ostavim letke.Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Znam da je problem mijenjati kad su svi linkovi posloženi. Ali više vrijedi potpisan letak.
Pa napravi novi (dorađeni) paralelno da ne smrdaš stari, a onda se može linkati novi a stari link preusmjeriti na novi (nadam se)Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Moj paketić ne stiže, morat ću i ja malo printati, vidim da ima 4 strane - tako bar piše u pdf-u?
busybee ce probat pregazit stari fajl, ne uspijeva na,m uvijek
ako netko treba novi mailom dotad, nek mi salje mailna mail u profilu ili rodin
imaš pp
Ja sam printala strane 4 i 1 (tim redom) na jednu stranu papira, pa onda strane 2 i 3 na drugu stranu, presavila i dobila malu A5 knjižicuCitiraj:
pomikaki prvotno napisa