SUPER!!! tako sam sretna zbog tebe :D :D :D ~~~~~~ :D :D :D ~~~~~~~~~~~~~ :D :D :DCitiraj:
thegirl25 prvotno napisa
:love:
Printable View
SUPER!!! tako sam sretna zbog tebe :D :D :D ~~~~~~ :D :D :D ~~~~~~~~~~~~~ :D :D :DCitiraj:
thegirl25 prvotno napisa
:love:
nema druge reksona sutra umisto kavice- piva :mrgreen:
:oops: ne reksona, mislila sam irena :lol: :lol:
i thegirl ne strahuj to baš izgleda lipa beta
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za subotu :*
čestitam :D :D bas lijepa brojčica
drago mi je, ali ne pretjeruj s pivom trudnice :mrgreen:
thegirl :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje :* :love:
Jupppppppppppiiiiiii!!! :D :D :D thegirl25, čestitam i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo duplanje.
hebemu sricu, da ste bar pile kavu prosli vikend kad sam ja bila tamo :cry:
nema mi druge, vec pokupit mobitele, pa kad naletim da napravimo desant na najzgodniji kafic u blizini
:* bravo djevojcice nasa, neka se lipo dupla!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ljudi danas mi se desio pravi napad panike iz čista mira, od silnig misli i straha koje su me danas obuzele, popila sam pola normabela, i prala suđe, maloprije sam bila na svojoj pivici pa mi je malo lakše ali užasan pritisak i neznam kako da ga se riješim....Svašta nije mi se ovo nikad desilo prije
Hej stvarno draga moja kada dođem u Dubrovnik ponijet ću jednu veliku šibu, opusti se, mani se sada čišćenja kuhinje i ostalog ima bolja polovica neka ona sada preuzme te obaveze. Ti se sada samo opusti i uživaj pa ti TRUDNICA. :* :* :* :*Citiraj:
thegirl25 prvotno napisa
Vjeruj mi to od pritiska, tako me ulovilo danas, da mi normabel nije mogo pomoć, samo da dočekam živa tu subotu da znam šta mi je činiti da se opustim barem malo na ovaj ili onaj način....Nisam mislila da će mi ovo bit ovako teško iskreno
Citiraj:
thegirl25 prvotno napisa
a joj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da sve bude ok i da se lipo smiriš :love: :taps:
:love: :heart:
cestitke na betu!
Hvala cure na lijepim rječima, još strahujem pa ćemo vidit šta sutra beta nosi...javim vam odma.....najbolje steeee
čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~
Kod biokemijske beta naraste negdje do 100 iu... tako da možemo pomalo :DCitiraj:
thegirl25 prvotno napisa
Beta će biti u 10:00 jutros, sad doma pokušavam se smirit da se ne onesvjestim kad budem preuzimala nalaz....
thegirl25
držim ti fige da sve prođe kako treba..........
:*
thegirl25~~~~~~za današnju betu
ma beta će bit super :D :D :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: :*
za visoku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:) :)
Kao što moja laky već i zna beta je 421 danas...ufff lakše se diše sad čekam ponedeljak...ili utorak da vidim ide li ok
:D :D :D :D :D :D
Želim ti školsku trudnoću!
Hvala draga na lijepim željama...Svima puno puno :heart: :heart:
Pratila sam ovu napetu priču! Čestitam od :heart: Uživaj
Čestitam od :heart: :D
Super, lijepo duplanje.
Uživaj draga.
I čestitam :love:
Bravo draga :D :D :D cestitam iz :heart:
Čestitam :D :D :D prekrasna beta :D
Čestitam :D :D
ČESTITAM :D :D :D :D :D :gumi: :preskaceuze: :preskaceuze:
Čedtitam!!! Beta je super! :D
thegirl25 bravo za lijepu betu :D :D . Jesi li sada isprobala test ;)
I ovom prilikom čestitam draga :D :D :D :love:
Čestitam :D :D :D
Čestitke od :heart:
Test sam isprobala jučer, i da malo je potamnio, nevjerojatno kako polako svijetle ti testovi, pa jeli ikad jednak kontrolnoj? U ponedeljak ću ponovno radit Betu, ipak ja još strahujem, i cijeli dan me boli jajnik....
Odličan rasplet :D Čestitam od :heart: !