Citiraj:
Pcelica Mara prvotno napisa
joj da se sjetim gdje je ta tema?? odmah šaljem link pa možemo nastavit :lol: :lol:
Printable View
Citiraj:
Pcelica Mara prvotno napisa
joj da se sjetim gdje je ta tema?? odmah šaljem link pa možemo nastavit :lol: :lol:
imam ju :D :D :D
evo pa slažite kvačice po boji veličini kako god hoćete!!!
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...r=asc&start=50
Slaganje stvari po boji, veličini, abecedi i sl. je meni normalno (što nešto govori o meni ;) )
Međutim, to je isključivo iz razloga da se uvijek mogu snaći u svojim stvarima/papirima (profesionalna deformacija).
Ovako uvijek mogu reći MM na telefon "obuci L crvenu benkicu, ormar desno, druga polica, treća hrpica, druga odozdo".
pitam se koji sam ja slučaj
imam i ja neke opk momente (kad smo kod štipaljki, za jednu majicu obje štipaljke moraju biti iste boje, ali pošto su mi većina štipaljki plave, moraju biti iste nijanse :lol: trebali ste vidjeti MM kad je uzeo različite štipaljke a ja dreknula na njega :lol: )
kad izlazim iz kuće po 6 puta provjeravam jesam li isključila šporet i peglu (iako nisam danima peglala :mrgreen: ) a bar 3 puta kad zaključam uhvatim za šteku da provjerim jesam li zaključala
s druge strane sasvim hladno preskačem preko MM prljavih čarapa (ne nosim ih u prljav veš, jer su njegove i nek ih on odnese, a mene nimalo ne sekira što one nekad danima stoje na podu) i mogu bez problema gledati prljavo suđe u kuhinji i tek kad se nakupi dovoljno staviću ga u mašinu
vikat će moderatorica ovoj je tema lude misli
ovdje vam je link za pretjrane rituale i ponavljanja
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...ee9a37b1752350
imam i reklamu
ponavljate, slažete, brojite, čudite se sami sebi kad se naljutite na muža zbog boji štipaljka, mi vas razumijemo pridružite nam se na
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...ee9a37b1752350
I ja imam milion crnih scenarija u glavi, ali ih nikako na mogu izbacit. Najgore je kad legnem u krevet i onda te glupe misli same počnu plazit po mojoj glavi i nema šanse da ih izbacim. Ove tehnike sa balončićima kod mene ne pale. Stalno mantram neću o tome razmišljat, neću o tome razmišljat i tako milion puta i čim prestanem s tom rečenicom, one su opet tu.
Za ovaj topik o kvačicama nemam pojma, ali dok sam vješala veš prvo idu muževe hlače, moje pa onda Karlove, nakon toga majice iszim redosljedom, pa tako redom po veličini. Kvačice su bile u 4 boje i prvo se morala potrošit jedna boja, pa druga itd.
A najgore mi je bilo kad bi na jednu stvar stavila dvije zadnje kvačice u toj boji i onda mi 1 ili 2 trebaju druge. Nekad sam te dvije zadnje znala sakrit sama od sebe. I ne daj Bože da MM vješa veš.... ja bi poludila kak je to izgledalo. A da ne pričam da svaki, ali svaki put moram brojat stepenice kad idem u kuću ili na kat. Užas.
Čekajte, ja nemam ovo s kvačicama, dapače, prilično sam šlampava, a ni vraćam se provjeravati jesam li zaključala, ja samo brijem crnjake-šta je onda tek sa mnom :/
I vec godinama se pokusavam rijestiti tih glupih misli, ali ne ide...a onda se bojim da tako izazivam zlo i nesrecu pa se jos vise ubediram :cry:Citiraj:
icyoh prvotno napisa
Drago mi je što vidim koliko nas ima , jer sam mislila da sam jedina s takvim mislima i da fakat nisam normalna.
ipak ne trebamo psihijatra!!! :D :D :D
Ili mozda trebamo svi i to pod hitno??? :lol: