može i moj post, nema tu neke tajne, samo razmišljanja i osjećaji
Printable View
može i moj post, nema tu neke tajne, samo razmišljanja i osjećaji
Ovaj daaavni post od Melody uvijek me toliko dirne u dusu, i toliko se divim toj zeni da sam odlucila citirati njene rijeci i ovdje na ovom topicu:
Link: http://www.beta.hr/forum/viewtopic.php?t=215Citiraj:
Martina prvotno napisa
:heart:
Ovo čitam sad, da preko dana ne plačem pred mojom malenom
i meni.... :love:Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
Meni se čitajući vaše priče srce steže :cry: :love:
Svima, svima vama najiskrenije i od srca želim da stignete do svog cilja :love: :heart:
Ja sam tvoja zena. Zajedno smo prosli sito i reseto u 16 dugih godina, zajedno smo sazreli. Znam da krivis sebe sto kroz sve postupke prolazim ja. Koliko puta si mi ponovio da bar mozemo zamijeniti mjesta dok pazljivo pipam jajnike nabrekle kao grozdovi sitnim nadama. Zazmiris i duboko uzdahnes prije nego mi zabijes onu ogromnu iglu u debeli misic kao kosarkas koji se sprema za slobodne suteve. Jos samo dva postupka, rekli smo si, prije nego sto napustimo ovaj put. Ne mozemo podnijeti vise od toga jer svaki put tonem sve dublje u crnu mocvaru. Bojis se za mene, vidim ti u ocima, sve mozes podnijeti osim da me izgubis. Ne boj se. Ti si moje svjetlo, moj oslonac, moj ponos, moj najbolji prijatelj. Uzet cu tu zelju zacetu u nasim srcima i spremiti je duboko, duboko u najtisi dio duse. Samo ponekad kad ti nijemo stisnem ruku malo jace nego obicno, znat ces da sam opet cula njen krik.
:heart: :cry:
Ajme, pino :cry: :heart: !
o bože,
najžalosnije je to da kad čitam, sve ove postove dođe mi da zajaučem jer sam svoje teškom mukom stečeno dijete shvatila zdravo za gotovo!!
mučila sam se 6 godina, i napokon ostala trudna na VV, IVF.
Dočekala sam taj dan...o bože, bio je najljepši dan ...
I sada se usudim mojoj maloj dragoj djevojčici ne dozvoliti da spava kraj mene jer mi je vruće,iako ona to silno želi, tužno, li poslušno ode iz kreveta, MENI JE VRUĆE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PA ŠTA ONDA AKO MI JE VRUĆE??????????
pekla me savjest i prije nego sam počela čitati vaše postove, a sad me ubi..ona je u vrtiću, moje prekrasno dijete, koje mi čak ni ne zamjera što me nije mogla zagrliti kad joj je bilo potrebno, ona će me opet u vrtiću dočekati širom raširenih ruku i očiju punim ljubavi....i zagrliću i ja nju tada, sjetiti se koliko suza je trebalo biti isplakano dok ju nisam imala..mila moja djevojčica...i nakon danas, zahvaljujući vama, misliću svaki dan o tome........
baš se loše osjećam.....vaše priče su tako duboke :cry: :heart:
Joj cure moje..... :cry: :(
Uf!
:cry: :heart:
Ja sam mama ...
Mama jedne curice koja je medju andjelima ...
Mama jedne curice koja je na zemlji i koja je sretna, zadovoljna i obozavana ....
Volim vas obadvije jednako najdraze curice moje ...
Vasa mama :heart: :heart:
Ja sam tvoja snaha a ti kazes nevista. Zavolio si me kad smo zajedno gledali Drazena Petrovica protiv Rusa u Barceloni, zajedno strijepili nad zadnjim sekundama, zajedno usklinuli u nevjerici na prolazak u finale, mala mlada Hrvatska, srebrna a zlatna. Imas veliko srce, i prave, velike, hrvatske predrasude. "Zna se", kako glasujes; "nitko ne voli kao prava majka koja te pod srcem nosila" kazes o posvojenima (oh kako se varas, majka nosi u srcu, ne ispod njega). Bojim ti se reci istinu. Hoces li to dijete kriomice ispregledati kao krumpir na pijaci, da vidis jel "pravo"? A znam da bi je volio bas da ima tri noge i kotacice u glavi, istopio bi se kao santa leda u Sahari pred jednim jedinim njenim osmjehom. Ne, nije umjetno, isto je kao i svako drugo dijete, ima moje oci a nos tvoga sina. Imali smo samo malu, malu pomoc da fizicki elementi nase 'medjusobno darivajuce ljubavi' fizicki pronadju jedno drugo, sve je tu i nase i prirodno osim mjesta dogadjaja. Kad zaspi onako majusna u velikim ti sakama, samo prikloni glavicu na tvoje grudi dok gledate Dnevnik, bit ces najsretniji na svijetu, i reci, hvala Bogu!
:heart: :heart:
Još je jedna besana noć ispred mene. Ne želim zaspati jer opet ću te sanjati, a onda će te oteti "čuvar snova". Bojim se svakog novog buđenja jer samo sam u snovima sretna, samo u snovima imam Tebe princezo mamina, kraljeviću mamin! Kada bi mogla ostala bih zauvijek u snovima s Tobom, jer svako buđenje novo je razočaranje!
Cure :* :* :* :love:
znas ljubavi danas su nam jos vise sprijecili nas susret...nece biti lako da se nadjemo jer smo sad udaljeni nekoliko stotina godina od naseg susreta bar u ovoj zemlji i na predviđenom mjestu susreta...
ali susrest cemo se, ja to znam i vjeruj mami jer ti obecajem da hocemo, dogovorit cemo susret na nekom novom mjestu u nekoj novoj zemlji...
i tata i ja stizemo...cekaj nas i ne brini se nista....obecajem ti da ako nam i predstoji jos veca i teza borba da se napokon nadjemo naci cemo se... tata i mama ce se pobrinuti za sve, za sve sto treba da se nadjemo i da ti od tog trena zivot bude ispunjen samo ljubavlju i srecom... znam da se tebi bas i ne dolazi nakon toga u ovu zemlju zbog ljudi koji su nam otezali dogovoren susret ovdje, ne brini nista ljubavi nasa mala.... mama i tata ce te stititi od svih ovih ljudi koji danas slave jer misle da su nam uspjeli unistili nase dogovore za susret... cekaj nas ljubavi stizemo uskoro i nitko nas vise razdvojiti nece....srest cemo se na tom novom mjestu...
Ovako je i mene pokušala "utješiti" jedna moja prijateljica koja ima dvoje male djece kako ni sama ne znam koliko sam sretna što imamo slobodu da odemo kud hoćemo i točno si opisala ono što sam i ja osjećala, odogovorila sam joj nešto u stilu da bih ja to što imam bez razmišljanje zamjenila za ono što ona ima pa je zašutila.Citiraj:
pino prvotno napisa
cure drage :cry:
suze same idu
za mene je vaša borba Simonov: Čekaj me (shanti, poljubac za tebe)
Čekaj me, i ja ću doći,
samo me čekaj dugo.
Čekaj me i kada žute kiše
noći ispune tugom.
Čekaj me i kada vrućine zapeku,
i kada mećava briše,
čekaj i kada druge nitko
ne bude čekao više.
Čekaj i kada čekanje dojadi
svakome koji čeka.
Čekaj me, i ja ću sigurno doći.
Ne slušaj kad ti kažu
kako je vrijeme da se zaboraviš
i da te nade lažu.
Nek povjeruju i sin i mati
da više ne postojim,
neka se tako umore čekati
i svi drugovi moji,
i gorko vino za moju dušu
nek šiju kod ognjišta.
Čekaj i nemoj sjesti s njima,
i nemoj piti ništa.
Čekaj me, i ja ću sigurno doći,
sve smrti me ubit neće.
Nek rekne tko me čekao nije:
Taj je imao sreće!
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit,
niti će znati drugi
da si me spasila ti jedina
čekanjem svojim dugim.
Nas dvoje samo znat ćemo kako
preživjeh vatru kletu-
naprosto, ti si čekati znala
kao nitko na svijetu.
sve vi čekati znate, kao nitko na svijetu :heart:
:cry:
:love:
Žene drage, jako mi je žao što prolazite sve ovo što prolazite i iskreno suosjećam s vama! Želim da vam se svima ostvari vaš najveći san!
Ja sam vasa mama - najdraza moja bica na svijetu, ja sam vasa mama - sunasca moja najdraza, ja sam vasa mama - pticice moje sicusne. Znam da sam ponekad nervozna, znam da sam ponekad ljuta....ali mili moji nisam na vas ili zbog vas, ipak sam vas dugo cekala, oprostite mi zbog toga, volim vas vise od svega, volim vas vise od sebe same, volim vas, volim vas, volim vas......Volim vas moja IVF cuda, moje male borce :heart: :heart:
I curice moja, moj mali anđeo na nebu, volim i tebe svim srcem svojim, svom dusom svojom...obecala sam sekici tvojoj da necu vise plakati...ponekad, samo ponekad krisom kad citam sve ove price suze krenu same... :cry:
Cure :love: :*
suze same teku...
:heart: :heart: :heart:
ne znam što da vam kažem,možda nek vas ljubav vodi... :heart:
Ajme, drage moje što mi napraviste... :cry:
U puno sam se postova pronašla...
Želim svima da uspijete zagrliti svoje male anđeliće.
:love:
Ljubavi moja, moje sve, danas je pretužan dan za tatu i mene. 77 ljudi, imenom i prezimenom, baš svaki od njih, odlučili su da ti, ljubavi naša, naše sve, ne trebaš biti rođen. Mama ti obećaje da će učinit sve, ama baš sve na ovome svijetu, samo da te zagrli, osjeti tvoj miris, čuje tvoj smijeh, obriše tvoje suze, poljubi ranjeno koljeno i da je tvoje ručice stisnu najvršće na svijetu. Mamu nije bilo sram preklinjati ih da je čuju iako su bešćutno okretali glave, mamu nije bilo ni strah, uz nju su bili i tata, i mame i tate mnogih tvojih nerođenih prijatelja. Ali mama ti obećaje, ljubavi moja, moje sve, da ih neće proklinjati ležeći po tko zna koji puta razotkrivena na stolu, nepomično čekajući da joj utrobu puno puta raspara igla. Mama će iz dubine svoje boli vrištati njihova imena. Svih 77 njih. Svako posebno. Imenom i prezimenom.
aenea :cry: :naklon: :naklon:
Ja sam jos jedno lice u tvom danu. Radis kao medicinska sestra u klinici MPO, vadis nam krv, pokusavas nas malo nasmijati tu i tamo da nam odvratis paznju od uboda igle. Sigurno vidis tisuce takvih kao ja, ali ja vidim samo jednu tebe. Imala sam jos jedan ultrazvuk. Folikuli, gnjezdasca gdje bi trebale rasti majusne nade, nekako su zakrzljali, i ima ih malo, premalo za moje godine. Tolike sam nade imala u ovaj drugi postupak, drugu kliniku, drugi protokol stimulacije - a sad lebdim kao onaj lik iz crtica iznad ponora prije nego padne u provaliju. Sve se iz mene izlilo kad si me pitala jesam li dobro. Ne, nisam dobro, znam sto znace ti brojevi, ali ne mogu doci do rijeci. Tada si me zagrlila. Jedan topao ljudski zagrljaj u flourescentnoj bjelini klinickog hodnika, jedna dusa koja mari za tudji bol pa makar bio potpuni stranac, iznenadilo me i zateklo i ganulo, i nije promijenilo nista, a promijenilo je sve.
:cry:
Ja sam teta u vrtiću koja svakodnevno voli i mazi vašu djecu, a nemože imati svoje.....ja sam ona koja s osmijehom na licu ujutro zagrli vašeg anđela, a istodobno mi srce puca od tuge jer je moj mali anđeo na nebu...ja sam ona koja se panično boji da ću zauvijek grliti tuđe, a nikad svoje....
cure :cry: :heart: :love:
O, drage moje cure :cry: :cry: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Molim se za vaaše mučnine i gorušice,
molim se za vaše neprospavane noći,
molim se za brdo pokakanih pelena koje ćete menjati,
molim se za prve reči upućene vama,
molim se za prvi ugriz malenih zubića,
molim se da sve to doživite što pre :heart: :heart: :love:
:cry: :love:Citiraj:
MarikaPika prvotno napisa
MarikaPika hvala :love:
:cry: :love:Citiraj:
MarikaPika prvotno napisa
Sanjala sam te nocas ljubavi moja..Bio si moja prva pozitivna crtica na testu..Bio si brojka 101 u nalazu ßete..Znam glupo da te zamisljam kao crticu,kao brojku, ali za mene si nocas bio najljepsa brojka na svijetu..najplavija crta koju oko moze zamisliti..
Rekla sam tvom ujaku za tebe ovu noc..glupo smo se smijuljili..sreca je bila opipljiva..
Tvoju ujo ceka sina..znam da si ga ti poslao da nam pokazes sto je sreca..Da nas pripremis na svoj dolazak..Vidim te kako se smijuris tamo negdje gdje su sva voljena djeca koja cekaju svoj red..i mislis..cekajte me jos malo....uskoro vam stizem...
Cekamo te tvoj tata i ja...i ujo naravno... :heart: