a nisu ti keksići pregnjecavi? (nije provokacija mejkemi)
Printable View
a nisu ti keksići pregnjecavi? (nije provokacija mejkemi)
nisu. ja ih vrlo kratko umačem, nekih dvije sekunde, a puding ispadne dosta gust, pa on popije tekućinuCitiraj:
Val prvotno napisa
mislava, i bolje za zalijevaš nego da ovo radiš :mrgreen:
Joj ovo moram probat.
8)
:mljac:
:ups: Danas nisam na dijeti.....
Ja radim sličan kolač...samo bez nutele...manje kalorija, a jako je fini...dolje petit keksi, pa skuham 2 pudinga i vruće prelijem preko keksa, pa na vrući puding odmah redam gornji sloj keksa...keksi ne propadaju...a i ne moram ih posebno namakat jer ako se slažu na vrući puding "pokupe vlagu" od pudinga...budu taman mekani...a ne gnjecavi...kad se sve ohladi gore se može dodat šlag i čokoladne mrvice npr...može i neko voće...znam da nije vrhinac kuharskog umjeća, al klinci su ludi za ovim kolačem... :mljac:
pročitano, napravljeno, pojedeno :mrgreen:
eno ga na hlađenju.
zdrobila sam domaćice i posipala, ne može ne valjati.
ma nikako ne može ne valjati :saint:Citiraj:
mislava prvotno napisa
nego, ima i varijanta, jako fino, ali ne za djecu :/
kekse umočiti u kavu!
PREDOBRO!!!! :mljac: :mljac: MLJAC....
JOJ Ivy, tek što sam postala temu o debelim trudnicama :oops: nađem ovaj recept...nije feeeeeeeer!
Nego, što misliš o mješanju pudinga od vanilije i pudinga od čokolade?
I ova verzija s kafom mi djeluje yummy, inače obožavam tiramisu :P
Ja nikad neču smršavit :nope:
Citiraj:
Marna prvotno napisa
;)
pošto imam jake želje u zadnjih par dana...sutra ovaj kolač mora bit na stolu..i to još ujutro... :D
pitanjce dali može lino lada sa bjielom čokoladom i crnom???
ma kaj pitam neče ni to pokvarit ovus......mljac....
da, nemreš fulat :)
poluditi cu.
ne mogu to vise citati :mrgreen:
taman pretrazujem topice kako se obuzdati i onda naidjem na ovaj recept.
:roll:
uffff
eto nisam mogla odoliti...
hladi se u frizideru.
kad se najranije moze probati? Mislim koliko se minimalno mora hladiti?
Netko je napisao 20 min?
eh, da 20 minuta....vjerujem da nisi čekala da ti netko odgovori :mrgreen:Citiraj:
BP prvotno napisa
kolac je bio za 100 :D
Ovo mi je postao jedan od dražih kolača u zadnje vrijeme, stvarno je jednostavan i :mljac: .
Danas sam ga opet radila.
ajd baš mi je drago :)
Danas smo klince vodili na kolače u slastičarnu... I svi naručimo keksolino kolač.. a kad tamo... TO JE TAJ !!!! sa nutelom... iako mislim da oni stavljaju nešto jeftinije i ne tak fino! Na vrhu je šlak i naribana čokolada!!!! E, sad ga i ja moram napraviti!!! Samo ne znam kad ću napokon prestati jesti slatko :roll: ?!?!