ne može s privatnim brojevima računaCitiraj:
MalenaMM prvotno napisa
Printable View
ne može s privatnim brojevima računaCitiraj:
MalenaMM prvotno napisa
mislim da skuplja naše ponude do 12 - a onda će, kad vidi s čime raspolaže, javiti svima kako uplatiti. tak sam ja shvatila :/
Imaš pravo, tonili. Malo slabo kopčam. Bit će da su me napali neki Darkićevi virusi :mrgreen:
Citiraj:
marči prvotno napisa
sorry, ali sam se upravo tako dogovorila s Ivaricom da sve ide preko mog privatnog računa. Ja ću platiti uživo, a cure će meni uplaćivati ono što sam ja platila preko računa!?
ja bi isto dala 100 kn
ja sam isto sa 100 kn s vama
Majica M friško oprana i mirisna, i ispeglam ju danas
Samo reci kamo...
marci, ovo nisu rodine majice, mukica je samo tog petka sve to odhendlala kao roda jer nitko drugi ne bi stigo, te majice su majice ove nase inicijative, od prvog posta to naglasavamCitiraj:
marči prvotno napisa
okej
skupili za majice, sve cure koje su se javile imaju PP...
Obzirom da cu ih ja platiti, molila bih da mi stvarno uplatite lovu po dogovoru...
K.
Joooj jedva čekam ponedjeljak da ekipa u Motovunu osvane u našim majicama!!!
Mislim da će nam Dado i Golemi past na dupe!
i ja bih uplatila 100 kn ali ne mogu do ponedjeljka, na moru sam, nadam se da to nije problem i molim broj racuna na pp
samo da im mogu vidjet face u tom trenutku sve bih dala
Pinky, skupila sam sve sto je potrebno ili skoro sve, imamo 30 majica, ako slucajn zafali, bit cu slobodna zamoliti te :-))Citiraj:
Pinky prvotno napisa
Inace je dogovor s Motovuncima naknadni da ce oni majice nositi, ali mi ne mogu garantirati da ce ih moci nositi na otvorenju, presici zato sto smo malo zakasnili za akciju prikupljanja koja je trajala do 02.07.2009.
evo njihovog pisma:
Postovan gdjo xxxx,
Evo, kako smos e culi telefonom, ja vam pisem da vam kratk iznesem nase stajaliste.
Mi smo ove godine pokrenuli akciju majice dobrote, one izgledaju kao ova u privitku, odnosno, mi smo bez obzira na sve sto je na njima stampali ovaj svoj zig. Kako bi cijela nasa akcija uspijela, mi moramo te majice i nositi po motovunu, a kako na vase majice ne stignemo vise otisnuti nas vizual, nemozemo ih prihvatiti kao "sluzbenu odjecu".
Molim Vas, nemojte ovo shvatiti kao nesto protiv vase akcije, vec jednostavno nemozemo nositi vase majice na pressicama.
Ono sto vam mi mozemo ponuditi je da nam vi posaljete neki broj majica, i da ih mi podijelimo svom "staffu", pa tko ih nosi ih nosi. Ja sam siguran da bi g, Grlic vrlo rado obukao tu vasu majicu, samo Vam nemogu garantirati za koju prigodu. Takodjer, ja bih vrlo rado nosio takvu majicu, a vjerujem da i dobar dio ekipe, jedino sto Vam mi nemozemo garantirati da ce se ekipa pojavljivati na slzbenim pressicama ili recimo na otvaranju ili dodjeli nagrada sa Vasim majicama.
Inace, vrlo rado cemo podjeliti Vase majice, ili Vam bilo kako drugo pomoci u akciji.
Nadam se da razumijete nas stav.
Srdacan pozdrav!
Obzirom da vise nisu mogli na nase majice odstampati DONATED/DONIRANO (sto je iskreno mogao biti dodatni gag), majice idu samo s originalnim natpisom KAD SRCE KAZE DIJETE, HRVATSKA KAZE NE. Mozda je i bolje da nisu odstampali taj svoj vizual, jer se nas natpis sigurno vise ne bi dobro vidio (vidjela sam kako izgledaju te majice s DONATED)
Odlučili uglavnom ipak idemo s akcijom, posebno zato sto su mi obecali da ce doci neki left-wing politicari kojima ce takodjer dijeliti majice...... pa njihov personal u Motovunu, pa lokalni politicari, pa .........
JOS JEDNOM HVALA MOTOVUNCIMA I GOSPODINU KOJI JE PISAO GORNJI MAIL IZ MOTOVUNSKOG ORG. TEAMA, KOJI JE INACE TAKODJER NA RODAMA JER KAKO KAZE IMA DIJETE :* :love:
Ako 5 ljudi natjeramo da se zapita - isplati se :*
Meni je to super. Svaki od njih u nasoj majici znaci jako puno jer tamo cirkulira puno ljudi. A ja sam sigurna da ce ih motovunci rado nositi.Hvala im.
XCitiraj:
taca70 prvotno napisa
To bi bilo SUPER! Nadam se da ima tamo pametnih ljudi! :D
WOW!
super cure
nema veze, glavno da cirkuliraju
bilo bi idealno da se pojave u njima na npr. otvaranju ili na konferenciji za novinare, ali razumijem iz kojih razloga to nisu u mogućnosti
super da cirkuliraju u njima okolo i da su uz nas :love:
ma joj, da ih i jednom navuku na sebe - bilo bi super! Nadam se da hoće!
I da će to netko od divnih novinara koji se zalažu za nas popratit!
jeste možda snimile nekog u majici? Ja gledala neki prilog, al imali su one - donirano, pa sam u drugom planu tražila nekog s našom...